Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@LindaPraha píše:
@Ornwen nedavam. Vigantol nemel, rovnou jsem koupila Baby Bebe od Jamieson
Jeste zkus vysadit rajcata.. z nich se me prostredni osypaval.. a bacha na cerstvou zeleninu.. paprika, okurka to taky nadyma, nejen zeli.. muzes vyzkouset to vysadit.. a to mliko no.. jsem na tom stejne.. vyradila jsem mliko, maslo, vsechny zerve a pomazankovy maslo, syr.. je to des
ale pokud by to byla uplne abkm tak by vadilo o mliko v buchte, rohliku.. chce to asi vynechat uplne vse.. jo a jeste se muze osypavat po cokolade.. ale samozrejme nevim, jestli toto jis..
@LindaPraha Nemyslim si, ze by to byla ABKM. Holt trpi na prdiky, co nosit v satku? To pry hodne pomahu. Ja syna dost nosila, nevim, jestli to bylo tim, ale pres den problem nebyl, u nas vzdy v noci. Pomohla rektalni rourka, porid, jestli nemas. A ekzem muze byt atopak, takova ta kojenecka forma, obe deti ho mely a zmizel u obou sam kolem roku.
@Ornwen jo a bude mit prdy i z vody a ja kdyztak zdechnu, ne? ![]()
@tereza12345 ja uz ani cerstvou zeleninu nejim. Ja na to kaslu, fakt. Uz jsem mela v noci chut s kojenim seknout, protoze prestavam mit pocit, ze mu davam to nejlepsi, ale spis mu ublizuju
@Mandarinka01 rourku mam, obcas zkusime, ale taky zadna slava. Satek nemam, nejsen nosici typ