Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@bobin píše:
@vannilka a přešlo to?
u všech dětí to přejde, jak bude růst a více se pohybovat, tak se vyprdí automaticky
Přešlo to brzy. Dávala jsem ho ráno nachvilku do lehátka. Jak měl nožičky výš a pritisknuty k bříšku, tak ho to tolik už netrapilo a nechalo ho to ještě chvilku spinkat. Ještě jsem mu třeba dala na bříško nahráty polštářek. ![]()
@vannilka tak to taky zkouším i ten polštářek. A nosím ji jako na klubíčko občas něco vyprdne ![]()
Jeej, co já jsem se od 3 rána nahoupala na rukách, protože malou trápily prdy. Někde jsem četla, že u dětí „přicházejí“ právě k ránu
Výdrž, časem se to zlepší. Nám pomohly kapičky Babycalm ![]()
@lafelay děkuji, no ona vyloženě nebreci ale asi ji to trápí že to asi tak nejde. Taky dávám kapičky ale nevím které jsou lepší máme sab simplex
U nás se tlaci v pět ráno… jsou mu tri měsíce, je plné kojený a taky jsem jeste nepřišla na to, co s tím ![]()
Ja mam mesicniho kloucka a kombinujeme co se da… trubickujeme nekdy i dvakrat denne, davame baby calm, lehatko, nahatej, na brisko. Nekdy bojujeme uspesne,nekdy mene. Nezbyva nez čekat az odrostou
Nemuze se vyprdet asi. Zkus ji Cvicit s nohama-narahovat pritahovat nebo krouzit s pokrcenyma nohama.