Vezmou mi dceru bez trvalého bydliště v Brně do místní školky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
9.5.16 21:19

@pomeranca Moc děkuji za odkaz na web, jinak je tedy rozhodující hlavně věk? čím je dítě straší, tím lepší? Mě to připadá hloupé, člověk hned musí měnit trvalé bydliště, nevím no. Jak to dělají třeba z dětmi od cirkusu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
9.5.16 21:25

@Nelllaa
tak změn bydliště jen dceři. já to tak udělala. kvůli školce. takže tady kde ted bydlíme bydlí ofiko jen dcera :mrgreen:
sice by bylo lepší mít změněnej trvalák u obou, ale jde to i takhle.
a nemít to tak tak mi ju do školky nevezmou. jinak jsem z Brna :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
9.5.16 21:32

@Nelllaa Ale v to odkazu, co dávala @pomeranca, je, že důležitější je bydliště (kdy bydlíš, tj. máš napr. nájemní smlouvu) než trvalý pobyt. Ale každý bod dobrý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101677
9.5.16 21:45
@Nelllaa píše:
Jak to dělají třeba z dětmi od cirkusu? :)

Nechodí do školky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
10.5.16 12:30
@Nelllaa píše:
@pomeranca Moc děkuji za odkaz na web, jinak je tedy rozhodující hlavně věk? čím je dítě straší, tím lepší? Mě to připadá hloupé, člověk hned musí měnit trvalé bydliště, nevím no. Jak to dělají třeba z dětmi od cirkusu? :)

Blba otazka. Ty jsi nekdy slysela, ze by cirkusaci rvali deti do skolek? Co je moznost domaci vyuky, nemusej ani do skoly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
10.5.16 20:51

Kromě věku a bydliště ještě závisí na městské části, kam se stěhujete. V některých částech je horší se dostat.
Jinak bydliště bude hrát roli i při zápisu do základní školy. Tam se při velké obsazenosti školy hraje na spádový obvod školy. pokud bydlí dítě jinde než rodiče, je potřeba to mít ověřeno z úřadů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin