Je to seborea?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7376
30.8.14 20:41

EXCIPIAL VYBORNA VEC, ten mi pomohl u dcery, u syna nechat vysusit. pak taky konopna kosmetika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
30.8.14 21:46
@MarieOVMUC píše:
EXCIPIAL VYBORNA VEC, ten mi pomohl u dcery, u syna nechat vysusit. pak taky konopna kosmetika

Díky moc, konopnou mi i doporučovala mamka. Asi to vidím na ten Excipial, dost lidí kolem ho na ekzémy a podobně má a chválí ho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
31.8.14 12:10
Jj
@Maty1989 píše:
Díky moc, konopnou mi i doporučovala mamka. Asi to vidím na ten Excipial, dost lidí kolem ho na ekzémy a podobně má a chválí ho :)

jeste mi trebas na vysusene mista na obliceji a krku pomaha sudokrem, i z te seborei.. syn se mi ted osypal exemem a seboreou z neznámých duvodu..ciste nahodou tyden po ockovani (dr se zaprisahla, ze to z ockovani neni… :zed: )a sudokrem, dohromady s excipialem mi pomohl, syna to i fest svedi, takze jeste fenistil a ditiaden..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
24.3.15 13:25

Ahoj,
vypadá to, že máme to stejné, co původní zakladatelka diskuze. Dcerce jsou 2,5 roku. Uvažuju, že koupím ten Babysquam, případně pokud byste doporučili něco jiného… a pak nevím, jestli změnit šampon - používám Exomegu od Adermy.
A ještě se chci zeptat na postup - dejme tomu každý večer namazat, nechat chvíli působit, a pak umýt šamponem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
24.3.15 13:48
@JayLee píše:
ja na to pouzivala AViril ten uplne bbycejny detsky olejíček za 15,– kč - staci namazat, nechat působit a vyčesat a pak umyt :kytka: zabere to hnedka a je pak klid na hodne dlouho :kytka:

No, asi to zkusím, možná bude lepší zkusit nejdřív levnou variantu, a teprve kdyby to nezafungovalo, poohlídnout se po něčem jiném :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
24.3.15 13:55

@JayLee Ono je to nakažlivý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
24.3.15 14:05

@poppaea ahoj, my jsme kvůli AE a právě seboree začali používat právě Adermu Exomegu a po mycím olejíčku nám seborea zmizela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
24.3.15 14:15

Malé to zmizelo, když jsem ji začala mýt hlavu šamponem Nizoral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
24.3.15 14:17

Nechtělo se mi mastit a vyčesávat ji vlasy.

Příbalový leták Nizoralu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
24.3.15 21:26

Já se vyprdla na nějakej nákup, 2 dny jsem namazala olivovým olejem, sice jsem to pak musela několikrát vzít šamponem, ale lehce jsem pak otírala hlavu osuškou a pouštělo to postupně samo, až neměla nic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
25.3.15 07:00

@Maty1989 Já jsem taky syovi namastila hlavu olivovým olejem a pak to vyčesala důkladně hřebenem a do deseti minut bylo po problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek