Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lylynka píše: Více
Bohužel si taky myslím, že ano.
Máme relativně čerstvou zkušenost v rodině a je to peklo.
Pokud se štěnice, zakladatelko, potvrdí, tak to za žádnou cenu nestříkejte běžně dostupnými přípravky, musíte si zavolat deratizátora a ten musí udělat dezinsekci.
@Anonymní píše: Více
Názory ddd pracovníků na použití dýmovnice se různí, někteří říkají, že je to jen na efekt, že to kouří a rádi na to jezdí hasiči a účinek žádný, někteří je používají.
Vůbec to nestříkejte např. Savem na štěnice a podobnými volně dostupnými přípravky, tím je akorát vydráždite a budete je mít třeba i v jiných místnostech a nezabije je to.
Na vajíčka nic neplatí. Dle fotky máte doma samičku a ta denně naklade 3 až 5 vajíček.
Postřiky od ddd firmy musí být minimálně dva, jinak se jich nezbavíte.
Radím vám zavolat nějakou místní ddd firmu a vše s nimi zkonzultovat.
Kontaktujte firmu, která se zabývá hubením štěnic a pošlete jim fotku hmyzu a kousance a oni vám napíšou, zdali se jedná o štěnice či ne a jestli jo, nechala bych odborně vystříkat celý dům, sami se štěnicema nic nezmůžete.
Také jsme je doma měli a museli pozvat deratizační firmu
Navíc jsme museli dost věcí vyházet jako koberce, nábytek potažený čalouněním, tam byly ty potvory zalezlé, vytrhat všude lišty,… postřik se musel ještě i opakovat, ale zbavili jsme se jich
Dovezli jsme si je nejspíš z Thajska. ![]()
Tak tohle bohužel na štěnici vypadá. Zakladatelko jak píšou holky hlavně se nepouštějte do žádného samohubení. Není ve vašich možnostech se jich svépomocí zbavit. Zašlete fotku nějaké deratizační firmě a pokud se opravdu jedná o štěnice musíte si je pozvat. Dále také záleží jestli bydlíte v rodiném domku a tohle je nechtěný suvenýr z dovolené. Nebo v paneláku a dorazilo to k vám od sousedů. Protože v takovém případě se to musí řešit v celém domě. Jinak je tam po deratizaci za čas máte znova.
Nemuzu si pomoct. ![]()
Deratizace je zbaveni se hlodavcu. Pokud se budou chtit zbavit stenic jakozto hmyzu, budou potrebovat desinsekci.
@Eowyn01 píše: Více
A on tady někdo píše něco jiného? Deratizační firma (ddd), hubení štěnic dezinsekce, nevšimla jsem si, že by tady někdo napsal deratizovat štěnice.
Díky holky, firma přijede zítra, dnes jsem našla opět ve dne jak si to žene postelí a včera večer na stěně. Hrůza 😞
@Anonymní píše: Více
To bude dobrý.
Objednali jste si nějakou místní firmu?
Holky jsem doštípaná, manžel ne. V noci našel tohle a ráno v koupelně taky. Je to štěnice? Já mám šílený strach z představy, že něco po mě leze. Nemohla jsem usnout.