Je to štěnice? Co dělat?

Anonymní
10.10.24 08:23

Je to štěnice? Co dělat?

Holky jsem doštípaná, manžel ne. V noci našel tohle a ráno v koupelně taky. Je to štěnice? Já mám šílený strach z představy, že něco po mě leze. Nemohla jsem usnout.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.10.24 08:24

😞

• Citovat
  • Upravit
238
10.10.24 08:44

Řekla bych že ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.24 08:59
@Lylynka píše: Více

Bohužel si taky myslím, že ano.
Máme relativně čerstvou zkušenost v rodině a je to peklo.
Pokud se štěnice, zakladatelko, potvrdí, tak to za žádnou cenu nestříkejte běžně dostupnými přípravky, musíte si zavolat deratizátora a ten musí udělat dezinsekci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.24 09:06

Bože já se zblázním 😞 Manžel dnes použil dýmovnici.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.24 09:18
@Anonymní píše: Více

Názory ddd pracovníků na použití dýmovnice se různí, někteří říkají, že je to jen na efekt, že to kouří a rádi na to jezdí hasiči a účinek žádný, někteří je používají.
Vůbec to nestříkejte např. Savem na štěnice a podobnými volně dostupnými přípravky, tím je akorát vydráždite a budete je mít třeba i v jiných místnostech a nezabije je to.
Na vajíčka nic neplatí. Dle fotky máte doma samičku a ta denně naklade 3 až 5 vajíček.
Postřiky od ddd firmy musí být minimálně dva, jinak se jich nezbavíte.
Radím vám zavolat nějakou místní ddd firmu a vše s nimi zkonzultovat.

• Citovat
  • Upravit
365
10.10.24 09:19

Kontaktujte firmu, která se zabývá hubením štěnic a pošlete jim fotku hmyzu a kousance a oni vám napíšou, zdali se jedná o štěnice či ne a jestli jo, nechala bych odborně vystříkat celý dům, sami se štěnicema nic nezmůžete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.24 11:24

Také jsme je doma měli a museli pozvat deratizační firmu :roll: Navíc jsme museli dost věcí vyházet jako koberce, nábytek potažený čalouněním, tam byly ty potvory zalezlé, vytrhat všude lišty,… postřik se musel ještě i opakovat, ale zbavili jsme se jich :palec: Dovezli jsme si je nejspíš z Thajska. :cert:

• Citovat
  • Upravit
2662
10.10.24 11:32

Tak tohle bohužel na štěnici vypadá. Zakladatelko jak píšou holky hlavně se nepouštějte do žádného samohubení. Není ve vašich možnostech se jich svépomocí zbavit. Zašlete fotku nějaké deratizační firmě a pokud se opravdu jedná o štěnice musíte si je pozvat. Dále také záleží jestli bydlíte v rodiném domku a tohle je nechtěný suvenýr z dovolené. Nebo v paneláku a dorazilo to k vám od sousedů. Protože v takovém případě se to musí řešit v celém domě. Jinak je tam po deratizaci za čas máte znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
10.10.24 20:14

Ano, to je ukazkova stenice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24733
10.10.24 20:22

Zavolejte deratizační firmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
10.10.24 20:43

Nemuzu si pomoct. :mrgreen:
Deratizace je zbaveni se hlodavcu. Pokud se budou chtit zbavit stenic jakozto hmyzu, budou potrebovat desinsekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.24 20:58
@Eowyn01 píše: Více

A on tady někdo píše něco jiného? Deratizační firma (ddd), hubení štěnic dezinsekce, nevšimla jsem si, že by tady někdo napsal deratizovat štěnice.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.10.24 14:33

Díky holky, firma přijede zítra, dnes jsem našla opět ve dne jak si to žene postelí a včera večer na stěně. Hrůza 😞

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.10.24 15:52
@Anonymní píše: Více

To bude dobrý.
Objednali jste si nějakou místní firmu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie