Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
Však si vyraz a užij si, co ti brání? Jaký si to uděláš takový to máš.
1.) proč je starší u babičky a proč tam někdy nemohou být oba, abys měla chvilku na své zájmy a přátele, sama na sebe?
2.) proč si neuděláš semtam zajímavý program dopoledne, když nepracuješ?
3.) co děláte o víkendech, že máš pocit, že nežijete?
Víš, on život s dětmi do určité míry stereotypní je a ještě dlouho bude, to je celkem normální. Ale najít si čas na to, co nás baví a naplňuje, jde vždycky. Stačí trochu chtít.
Máš celé dopoledne na to se realizovat. Muzes ven., cvičit, vzdělávat se, najít si kroužek a věnovat se mu. A jaké úkoly, prosím tě. To mají do školky?
A ideální řešení vidím v tom, najít si práci a vypadnout mezi lidi.
Co děláme o víkendu? Nic, nic, nic nic, nuda přítel si se mnou vyrazit nechce, chodí většinou sám na pivo s kamarády já když někam budu chtít jít tak budu hned šla…Kur… atd…
Zřejmě jste nezralá Vy i partner. Kolik Vám je let? Chudáci děti. Docela by mne zajímalo, co budete dělat, až budete mít skutečné problémy. Děti dejte do zařízení a jděte pracovat. Pobyt doma Vám evidentně leze na mozek.
Jo a to dítě rozmazlil kdo? Asi Vy, ne?
Cože?
Nojo, není nad to pořídit dětem kvalitního tatínka. Další troll tady, to snad není možné ![]()
A proč jsi si s takovým exemplářem pořídila dvě děti? To se ti nedivím, že tě nic nebaví když děláš doma služku a „přítel“ stojí za prd.
Musíš si najít nějaký koníček, čas jen pro sebe. Cvičení, jazykový kurz…třeba si tam nejdeš i ty kamarádky se kterýma pak vyrazíš na kafe atd. Proč si babička nevezme někdy obě děti?
Ahoj, jdu se jen vypovídat, jsem maminkandvou kloučků, straší je víc u babi, takže trávím více času s mladším (3roky)… je to zlatíčko ale moc akční a uječený, rozmazleny, jelikož jsem teď bez zaměstnání jsem pořád doma dělám běžně věci v domácností, rano: vypravit deti, zatopit uklidi, uvařit dojít pro deti, úkoly, na chvilku ven, zase úklid, příchod manžela, ohřát večeři popovídat si a jít do koupelny a můžu jít zase spát, a mě tohle už asi leze na nervy, chci si taky nějak vyrazit, užít si, preci nejsem jen matka a uklízečka se služkou dohromady nebo ano? Nemám ani žádné kamarádky nic prostě jen tu domácnost někdy mám chuť se zbalit a jít…