Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@miisenka ja nevim. Ovcas takove vykyvy mam. Pak lezu po byte jako svab a nevim co mam delat. Premistuji se z loznice do obyvqku a hledam kde bych usla ![]()
@Pesee23
A jeje..to som mala ked som bola tehotna..teraz by som pre zmenu spala furt..
@miisenka je pravda, ze s malym, kdyz jsem cekala jsem taky moc nespala
ze bych byla tehotna? Zrovna v sobotu se me na to ptal chlap
sezrala jsem za 15 minut 10 tvarohovych buchet, kureci roladu 10dkg, cokoladu a 2 kysele okurky… Nooo snad neee
to by byl pruser… ![]()
@Pesee23
Jezisi, ja toto zjest, tak by som mala zasobu na tyzden..:-)..preco by to bol pruser?
@miisenka ne vylozene pruser, ale opletacky. Prcek by mel v papirech ex manzela. S pritelem jsme spolu skoro rok i spolu zijeme, ale cekam na rozvodove papiry
@miisenka coz to urcite
ale ty peripetie se soudy. A vdavat se, protoze musim se nechci. Je pravda, ze chhlap sve chce, deti nema, ale to si radsi pockam
vzdy jsem rikala, ze ted se stat, tak si to asi nenecham, protoze bych na tu soudkyni co je v Tabore nemela nervy. Ale nejsem si jista, ze bych mela silu se mimca zbavit ![]()
@Pesee23
Ty jo..zak to su silne slova..ale samozrejme nevidim do situacie..tak to nech radsej nejsi..:-)
@miisenka jak rikam. Dnes uz o tom pochybuji. Kdyz si vemu, ze na Matyska jsem cekala pres rok. Takze spis bych se soudila a soudila
. Ja uz vice mene rozvedena jsem, jen cekam az mi na to prijde papir od soudu ![]()