Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vivik píše:rybana75 píše:to bylo sem…
Tááááák, nejmenší už chrní !![]()
bekky píše:
Holky já jsem si načla jedno pívo…tak budu chrnět jako první![]()
![]()
Já mám na něj celej den chuť
a nechtělo se mi jít do krámu.
![]()
Kristyna+Daník píše:Vivik píše:já chci taky mimi .-(bekky píše:jo, kdyby, živočich pořád kouká a furt chce jíst…Vivik píše:dobrou
já chci takyyyy![]()
![]()
![]()
na noc klidně půjčím… ![]()
Vivik píše:bekky píše:jo, kdyby, živočich pořád kouká a furt chce jíst…Vivik píše:dobrou
já chci takyyyy![]()
![]()
![]()
No, má hladíček… ![]()
Vivik píše:bekky píše:
![]()
neada se opakuju, ale… já chci takyyy!
![]()
posííílááám
![]()
weruuunka píše:bekky píše:Já mám na něj celej den chuť
![]()
![]()
Já mám sklenku červeného… ![]()
rybana75 píše:Vivik píše:No, má hladíček…bekky píše:jo, kdyby, živočich pořád kouká a furt chce jíst…Vivik píše:dobrou
já chci takyyyy![]()
![]()
![]()
to už ani ne, ale prdí o sto šest, tak jí to vždycky vzbudí a bádá, kdo to byl… ![]()
rybana75 píše:weruuunka píše:Já mám sklenku červeného…bekky píše:Já mám na něj celej den chuť
![]()
![]()
A já si jdu udělat krupicovou kaši.
![]()
Vivik píše:rybana75 píše:to už ani ne, ale prdí o sto šest, tak jí to vždycky vzbudí a bádá, kdo to byl…Vivik píše:No, má hladíček…bekky píše:jo, kdyby, živočich pořád kouká a furt chce jíst…Vivik píše:dobrou
já chci takyyyy![]()
![]()
![]()
bekky píše:
Týýjo holky pařba online![]()
Vivik píše:Kristyna+Daník píše:na noc klidně půjčím…Vivik píše:já chci taky mimi .-(bekky píše:jo, kdyby, živočich pořád kouká a furt chce jíst…Vivik píše:dobrou
já chci takyyyy![]()
![]()
![]()
chi chi, to mi stačí ten můj raubíř!!!!!!!!!!!!!
![]()
Vivik píše:rybana75 píše:to už ani ne, ale prdí o sto šest, tak jí to vždycky vzbudí a bádá, kdo to byl…Vivik píše:No, má hladíček…bekky píše:jo, kdyby, živočich pořád kouká a furt chce jíst…Vivik píše:dobrou
já chci takyyyy![]()
![]()
![]()
Ty jo, to jsem se od srdce zasmála !
![]()
Kristyna+Daník píše:Vivik píše:chi chi, to mi stačí ten můj raubíř!!!!!!!!!!!!!Kristyna+Daník píše:na noc klidně půjčím…Vivik píše:já chci taky mimi .-(bekky píše:jo, kdyby, živočich pořád kouká a furt chce jíst…Vivik píše:dobrou
já chci takyyyy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
věřím, já jsem si dneska představila osmerčata a úplně mě polil pot… ![]()