Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
rybana75 píše:bekky píše:Já tu nemám ani nohu !
Dobré
Prcek spinká tak zabíjím nudu u pc
Ale zato haldu špinavýho nádobí a kupy prádla…
Tak na to mám myčku a pračku a já si sedím tady
![]()
Ale pravda prach za mě nikdo neutře ![]()
bekky píše:rybana75 píše:Tak na to mám myčku a pračku a já si sedím tadybekky píše:Já tu nemám ani nohu !
Dobré
Prcek spinká tak zabíjím nudu u pc
Ale zato haldu špinavýho nádobí a kupy prádla…![]()
Ale pravda prach za mě nikdo neutře
Vymoženost jménem „myčka“ by se mi taky hodila, ale není kam dát, v kuchyni mám pračku, která se mi nevejde do koupelny ! ![]()
A prach…o tom ani nemluvim ![]()
Příspěvek upraven 02.07.11 v 14:36
rybana75 píše:
Boží písnička.....
http://www.youtube.com/watch?…
Krásná písnička ![]()
bekky píše:
Haloo je tu někdo..opět se mě nechce jít spát![]()
Ahoj, já bych spát klidně šla, jenže můj mimís se vyspal a teď spát nechce ![]()
Ahoj tak to sme dvě.Já také nemohu usnout,doteď sem krájela houby do sušičky a teď koukám co je na emiminu nového.
mamina44 píše:
Ahoj tak to sme dvě.Já také nemohu usnout,doteď sem krájela houby do sušičky a teď koukám co je na emiminu nového.
Já do teď dělal brambůrky.
A emimino už mám projetý.
![]()
já odvezla včera manžela do nemocnice tak sem z toho nějaká špatná.Tak čtu emimino abych přišla na jiné myšlenky.
mamina44 píše:
já odvezla včera manžela do nemocnice tak sem z toho nějaká špatná.Tak čtu emimino abych přišla na jiné myšlenky.
Tak to mi je líto.
![]()
to je tak,když si chlap myslí že by to v práci bez něj nešlo.Všechno přechází,k doktorovi nechce až sem ráno prostě řekla že jedem ,tak souhlasil.Teď je na JIP a je rád že je rád.
Ahooooj
Je tu v tuto ranní dobu někdo??? Ať se snažím jak chci, nemohu spát ![]()
@Pesee23
A proc nemozes spat?..ja rano zase chuvu tipla furt so myslim, ze to je budik..:-€