Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
bekky píše:rybana75 píše:Nám dorazí až příští týden v sobotubekky píše:Nám taťka snad někdy nad ránem domů dorazí a nebude doma pouhých 48 hodin. Odjíždí až ve středu večer !
Já jsem taky tady
Dítě spía přítel je hoodně daleko
Ale zato já půjdu pondělí, úterý do arbajtu…
Můj příjde možná ráno nebo až odpoledne. ![]()
weruuunka píše:bekky píše:Můj příjde možná ráno nebo až odpoledne.rybana75 píše:Nám dorazí až příští týden v sobotubekky píše:Nám taťka snad někdy nad ránem domů dorazí a nebude doma pouhých 48 hodin. Odjíždí až ve středu večer !
Já jsem taky tady
Máš připravenej váleček ?
![]()
weruuunka píše:bekky píše:Můj příjde možná ráno nebo až odpoledne.rybana75 píše:Nám dorazí až příští týden v sobotubekky píše:Nám taťka snad někdy nad ránem domů dorazí a nebude doma pouhých 48 hodin. Odjíždí až ve středu večer !
Já jsem taky tady
A zvesela
![]()
bekky píše:rybana75 píše:Nám dorazí až příští týden v sobotubekky píše:Nám taťka snad někdy nad ránem domů dorazí a nebude doma pouhých 48 hodin. Odjíždí až ve středu večer !
Já jsem taky tady
Jak ti jezdí domů ? Můj je doma většinou jednou za 14 dní na víkend… ![]()
rybana75 píše:weruuunka píše:Máš připravenej váleček ?bekky píše:Můj příjde možná ráno nebo až odpoledne.rybana75 píše:Nám dorazí až příští týden v sobotubekky píše:Nám taťka snad někdy nad ránem domů dorazí a nebude doma pouhých 48 hodin. Odjíždí až ve středu večer !
Já jsem taky tady
Ale zato já půjdu pondělí, úterý do arbajtu…![]()
![]()
Ten doma nemám.
Asi vyzkoušim pánvičku.
![]()
bekky píše:weruuunka píše:A zveselabekky píše:Můj příjde možná ráno nebo až odpoledne.rybana75 píše:Nám dorazí až příští týden v sobotubekky píše:Nám taťka snad někdy nad ránem domů dorazí a nebude doma pouhých 48 hodin. Odjíždí až ve středu večer !
Já jsem taky tady
Ale zato já půjdu pondělí, úterý do arbajtu…![]()
No kdyby z vesela, zase bude nasr…, že se nevyspal. ![]()
rybana75 píše:bekky píše:Jak ti jezdí domů ? Můj je doma většinou jednou za 14 dní na víkend…rybana75 píše:Nám dorazí až příští týden v sobotubekky píše:Nám taťka snad někdy nad ránem domů dorazí a nebude doma pouhých 48 hodin. Odjíždí až ve středu večer !
Já jsem taky tady
Je to všelijaky podle toho v kterým městě zrovna dělaj,ale nejčastěji pracuje v Praze a jsme z Náchoda.Takže přijíždí na víkend.
Ale tedka momentálně je v Číně a příletí až za týden.
No u nás se teprva začíná žít, takhle pozdě,když je konečně chvilka klidu
Ale ta rána stojí za to ![]()