Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vivik píše:
Tak, prťavá je v postýlce, uvidím, jak dlouho to vydrží…a opulentně si zahoduji na chlebu s medem…
mnam a dobrou chut
bekky píše:Vivik píše:krásnej brouček
tohle je ten pohled „kdo mi nadělal do kalhot???“http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/…923904_n.jpg
a pokakanej
![]()
No jo, když je příjem, musí být i výdej… ![]()
Vivik píše:
Tak, prťavá je v postýlce, uvidím, jak dlouho to vydrží…a opulentně si zahoduji na chlebu s medem…
No, já se v noci takle cpát, tak za chvíli neprojdu dveřma ! ![]()
Ale tobě přeji dobrou chuť. ![]()
rybana75 píše:Škoda, že nemám med.Vivik píše:No, já se v noci takle cpát, tak za chvíli neprojdu dveřma !
Ale tobě přeji dobrou chuť.
weruuunka píše:rybana75 píše:Škoda, že nemám med.Vivik píše:No, já se v noci takle cpát, tak za chvíli neprojdu dveřma !
Ale tobě přeji dobrou chuť.Jinak dobrou chuť.
Máš kaši ! ![]()
A je zase vzhůru, tak já se asi přesunu naplno k ní, sad do pár hodin usnem… loučím se, pac… ![]()
Vivik píše:
A je zase vzhůru, tak já se asi přesunu naplno k ní, sad do pár hodin usnem… loučím se, pac…
dobrou ![]()
Vivik píše:
A je zase vzhůru, tak já se asi přesunu naplno k ní, sad do pár hodin usnem… loučím se, pac…
Dobrou. ![]()
Vivik píše:
Dobrou…v mezích normy ![]()
rybana75 píše:weruuunka píše:Máš kaši !rybana75 píše:Škoda, že nemám med.Vivik píše:No, já se v noci takle cpát, tak za chvíli neprojdu dveřma !
Ale tobě přeji dobrou chuť.Jinak dobrou chuť.
Na tu kaši by byl dobrej. ![]()
Jo a nemám rada krupicovou kasi…od základky ji nedám
![]()
No a mladej ji kvůli mě jěště nedostal
,vynahradila jsem mu jiným papáním ![]()
bekky píše:
Jo a nemám rada krupicovou kasi…od základky ji nedám![]()
No a mladej ji kvůli mě jěště nedostal,vynahradila jsem mu jiným papáním
Já ji miluju
Ale na základce byla fakt
, ještě to mám v živý paměti. ![]()
weruuunka píše:bekky píše:Já ji miluju
Jo a nemám rada krupicovou kasi…od základky ji nedám![]()
No a mladej ji kvůli mě jěště nedostal,vynahradila jsem mu jiným papáním
Ale na základce byla fakt
, ještě to mám v živý paměti.
Bylo to jěště za komančů co jsem ji jedla naposledy a opravdu od tý doby ,že je to přes dvacet let ji nemusíííím
![]()
A přítel ji má tak rád,ale bohužel má smůlu..už jsem ho poslala na ni k mamince
![]()