Je tu někdo, kdo ještě nemá stromeček?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31292
22.12.19 21:23

Já jo koupila dneska dopoledne, krásnou jedlicku u Bauhausu 😂 ale zdobit budem až na Štědrý den ráno, mládě o to nemůžu pripravit…zítra sem v práci až do večera a malej bude u tatky :wink:tak ani není kdy jindy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
22.12.19 21:24

@35ja to odstrojovani taky nenávidím… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13784
22.12.19 21:45

My ho máme koupený od úterka, zdobili jsme dnes. Zítra čekáme vánoční návštěvu a budu vařit, tak ať nemáme shon (nemám už pak na to energii a je to spíš povinnost než užívání si). Na ŠD dopoledne odjíždíme ke tchýni, takže pak už čas není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
23.12.19 00:17

@Berry77 to asi nebylo, kvůli dětem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
23.12.19 10:05

Vzdycky jsme ho zdobili v noci na 24, nebo dopoledne. Letos mimoradne o 2 dny driv, protoze kluci maji nocni tradicni vyslap, ja jdu zitra do prace a hned 25. odjizdime na dovcu a taky aby se kluci o volnem vikendu zabavili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
23.12.19 14:11
@35ja píše:
Já ho zlobila včera večer ale nebaví mě to, tak jsem na něj ozdoby nahazela a šla od toho. jeste horší je to uklizeni stromečku…být to několikrát do roka tak mě trefí :mrgreen:

Tak já to doslova miluju :-D zdobím na štědrý den a trvá mi to několik hodin (máme vždycky min. 2m stromek a fůru ozdob nových i z mého dětství, co mi dala mamka) - chodím okolo a rozmýšlím nad každou ozdobou, kam jí dát, ke konci i dost přemísťuju, no obřad :-D manžel když to zažil prvně, nechápal :-)

A po štědrém dnu si ho rozsvítím pokaždé, když jsem v obýváku - ráno, večer, a o víkendech i přes den :-) Vlastně teď když jsem doma bude asi svítit celé dny, snad to světýlka vydrží :-D

Akorát to odstrojení teda nezvládám - je mi to hrozně líto, když se s ním loučíme, takže bych u toho byla smutná :-( Dělá to manžel, protože je rád, že už jde strom z domu a tak to má raz tři - radostně odzdobí, rozstříhá a odnese :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
23.12.19 16:45

@emimi_zuzka mě se to hrozně líbí a obdivuji lidi co na to aranžování mají cit jako ty, ráda se na návštěvě pokocham krásně nazdobenym stromečkem…mě to samotnou moc nebaví, snad se do budoucna polepsim..aranzujes do jedné dvou barev? Nebo vicebarevne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
23.12.19 17:13
@35ja píše:
@emimi_zuzka mě se to hrozně líbí a obdivuji lidi co na to aranžování mají cit jako ty, ráda se na návštěvě pokocham krásně nazdobenym stromečkem…mě to samotnou moc nebaví, snad se do budoucna polepsim..aranzujes do jedné dvou barev? Nebo vicebarevne?

:-D to mě hrozně rozesmálo díky :-)

Jsem asi trochu pošuk :-D Co se týče barevného „ladění“, tak i světýlka musím mít ta čtyřbarevná (teda ne blikací, blikačky mi vadí je mi to nepříjemné i venku, když kolem toho procházím). A ozdob je hromada, žádné umírněné množství, a totální všechochuť - různobarevné koule, různé jiné tvary, pak další krabice ozdob od mámy, co jsme měli na stromku, když jsem byla malá - to jsou hlavně panáčci různí a tak, samostatně se mi ani moc nelíbí, ale na stromku mezi jinými ozdobami jsou v pohodě a hlavně je to sentiment, protože si pamatuju, jak jsem je věšela jako malá :-) No a pak ještě takové ty darované ozdoby, co člověk dostane od kamarádů a tak, to je taky pestrá skupina :-)

Zrovna nedávno jsem si říkala, že ač se jinak považuji za poměrně vkusnou, náš stromek je totální kýč :-D Ale mě se samozřejmě líbí takhle, ty stromky laděné do jedné nebo dvou barev mi přijdou takové smutné, jako kdyby patřily do obchodu nebo do katalogu, ale ne ke mě domů :-) Tím je ale vůbec nehaním - ať si každý zdobí, jak se mu líbí, hlavní je, že z něj má člověk radost :-D Já mám prostě ráda stromek plný ozdob, barevná světýlka a pod ním horu dárků :-D

Jo a taky zásadně živý voňavý stromek, a aby byl větší než já aspoň o kousek :-D A pro jistotu opět dodávám - když se někomu líbí umělý, já mu to neberu (třeba babička moje ho má už léta a když jí dělá radost, že neutrácí za živý, je to tak dobře), ale já bych to uměláka nedokážu představit - zrovna dneska jsem říkala manželovi, že i kdyby nebylo na dárky a mlsání, bez živého stromku, který bych ozdobila, si to nedokážu představit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
23.12.19 17:24

@emimi_zuzka teď si mě připomněla jednu kamarádku, když jsem k ní jako dítě chodila na návštěvu…její maminka měla vždy vyzdobeny stromeček že nebylo vidět ani jehličí :mrgreen: a větvičky byli ohle pod tíhou ozdob až k podlaze..me se to jako dítěti libilo jak to celé zářilo od tech ozdob, světýlek a trasni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
23.12.19 20:58

:-D :-D no my kupujeme minimálně dvoumetrovou jedli, tak se to na ní naštěstí všechno vejde a jehličí vidět je :-) ale je fakt, že stříbříčka (to asi budou ty vaše třásně) nemáme jen kvůli kocourům (žrali je), takže možná by z toho jehličí taky moc vidět nebylo, kdybych mohla „třásnit“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
23.12.19 22:11

My mame kazdy rok strom pres 3 metry a kluci ho zdobi na staflich. Vloni jsme meli modrobronzovou kombinaci a letos je cervenozelenozlata. Stribro taky kvuli kockam nedavame. A taky kvuli tomu neporadku, co z toho porad je. Ale z detstvi pamatuju, stromek plny ozdob a stribra, normalni svicky a prskavky, bylo to nadherny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
23.12.19 22:14

Já ho dělala včera, ale já Vánoce nesnáším, nemít dceru tak ani strom nemáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
23.12.19 22:16

@emimi_zuzka My máme třeba umělý, který je od živého opravdu k nerozeznání, ale fakt :lol: Taky byl pěkně mastný :lol: Ale ta vůně živého chybí, tu kompenzuju vonným voskem od yankee candle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
24.12.19 14:11
@Ijen píše:
My mame kazdy rok strom pres 3 metry a kluci ho zdobi na staflich. Vloni jsme meli modrobronzovou kombinaci a letos je cervenozelenozlata. Stribro taky kvuli kockam nedavame. A taky kvuli tomu neporadku, co z toho porad je. Ale z detstvi pamatuju, stromek plny ozdob a stribra, normalni svicky a prskavky, bylo to nadherny.

3m jsme meli loni a po cca 2-3tydnech z nej najednou zacali padat fakt hnusni brouci no hruza…a mala zrovna v obdobi kdy lezla a vsechno ochutnavala, ta je taky objevila :-D takze i kdyz mame jindy strom az do konce unora, loni letel okamzite z domu chudak… tchan pak vyguglil, ze to byly nejaky neskodny plostice kavkazsky ci co, ale cekej, jestli z toho zacne lezt neco dalsiho, co se bude chtit s malou kamosit nebo se uhnizdit v kocourim kozichu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný