Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Je tu ještě někdo kdo nemá ani koupený stromeček?
Já. Je ještě čas a jsem nějaký nachlazený, ven se mi vůbec nechce.
My, nestíháme
A zdobíme v noci na 24. že ho přinesl Ježíšek. Dnes ho měl manžel přinést ale nestihnu, tak snad zítra ![]()
My ho az dnes dali do stojanu a ozdobim az zitra. Vzdy zdobim den predem nebo na stedry den. Za to vloni, jsme ho shaneli 24.12 a bylo to hrozny koste jak to bylo prebrany ![]()
Manžel dneska přinesl
zdobíme až na štědrý den, takže nebylo kam spěchat ![]()
Stromek nemáme a ani mít nebudeme, dcera nazdobila větev. Máme málo místa a štěně a to mi nejde se stromečkem dohromady ![]()
Jeste nemame stromek ani kapra. nemam dodelana hnizda. ani zabalene darky. zitra jdu do prace. a prece vsechno stihnu jako kazdy rok ![]()
Je čas, stromeček patří až ke Štědrému dni, nerozumím letošnímu boomu nazdobených stromečků od první adventní neděle
Stromek uz schne na zahrade, zato nemam cukrovi. Testa jsou v lednici, napecu s deckama na Stedry den hned po tom, co nazdobime stromek.
My ho máme už od začátku listopadu
letos jsme se rozhodli, že než děti odrostou, pořídíme umělý. Mladší se začala kutálet a starší by stopro jedl jehličí
a manžel narazil na hezký v super předvánoční akci, tak ho hned koupil ![]()
Stromeček už máme ode dneška, nemáme teda klasický stromek, ale jehlan, z důvodu úspory mîsta, vypadá taky hezky
,cukroví na balkoně, dárky zabalené. Zítra ještě na noční, abych se nenudila
Jóó a kapra zítra koupí manžel.
Uf hned jsem klidnější
tak snad zítra něco bude, jinak ozdobim kytku v kvetinaci ![]()
To si neumim predstavit. My jsme pred 1. prosincem zdobili venku, kde jich mame 6 malych pred barakem. A doma az ted od stredy mame. Poprve zivy.
Umely jsme davali i driv. Manzel si po letech vybojoval zivy stromek. Vybrali s deckama krasny. Tradicne ho spolu zdobi a ja behem toho neco delam v kuchyni a pozoruji je. Maximalne zasahnu, kdyz maji ozdoby divne
. Jinak je to v jejich rezii. Od stredy je porad chvalim, jak vybrali a nazdobili krasne. Chceme si jej uzit. Nam se libi vic stromek driv v prosinci, ze je to krasna dekorace obyvaku, ale odstrojujeme vse vzdy hned po 6. lednu.
Vcera jsme byli na otocku u nasich a nastrojili jsme i tam v jednom obyvaku, je teda umely, ale to vubec nevadi, az se vsichni sejdeme doma u nasich, at i tam maji decka stromek.
Já ho zlobila včera večer ale nebaví mě to, tak jsem na něj ozdoby nahazela a šla od toho. jeste horší je to uklizeni stromečku…být to několikrát do roka tak mě trefí ![]()