Je tu někdo, kdo zvažuje zrovna IVF pomocí darovaného vajíčka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.4.26 18:13
@Zuzka907 píše: Více

Přiznám se, že já na to nemyslím vůbec :) syn je velmi podobný manželovi, je úplně jako on, když byl malý. Občas mi někdo řekne, že je podobný na mě ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.26 18:16
@Zuzka907 píše: Více

Já na to nijak běžně nemyslím, ale taky to není tak, že bych na to chtěla zapomenout. U nás to není tajemství, takže je to věc, která je přitomna. Ale není bolestivá, traumatizujici. Příště jsme rodina a je vcelku jedno, jak jsme se jí stali.

• Citovat
  • Upravit
149
10.4.26 18:44

Jámám dítě z DE jsem stastna jak blecha. A plánuju nášup. urcite to nemám v plánu zapomenout, spis naopak, A jak jste na tom, myslim na vas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
11.4.26 21:18

Holky tak já mám zatím moc nízkou sliznici 6,5 mm 12DC po estrogenu. Takže v pondělí ultrazvuk znovu :pocitac:. Myslíte, že se to zlepší? Přidal mi 1× estrofemu.

Zajímavý je, že v normálním cyklu mívám 12DC 10-12mm a teď při stimulováním tak málo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5400
12.4.26 13:11
@LunaP píše: Více

Ahoj, jak sleduju Tvůj příběh, připadá mi, že buď to „osud“ vyhodnocuje jako ne úplně dobrý krok, anebo se tomu, třeba i podvědomě, bráníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.26 13:27
@Takco píše: Více
Víš on ten tvůj koment je vlastně velice zbytečný, i když to může být pravda. protože to fakt ničemu nepomůže. Ale… No, vždycky si říkám u lidí co řeší cokoliv jiného, než aby to děcko bylo zdravé že, napsala bych něco, ale protože by to bylo taky zbytečné, tak to nenapíšu. Každopádně obdiv jak je vytrvalá, ono to nakonec klapne, to je jistý.
  • Citovat
  • Upravit
4116
12.4.26 14:56

Zlepsi, neboj. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5400
12.4.26 20:31
@Anonymní píše: Více

Píšu jen, jak to na mě působí. Četla jsem i příběh Luny z jiného vlákna. Tak se mi to nějak poskládalo. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
13.4.26 10:35

@Takco
to je problém toho, že do této skupiny lezou i lidé, kteří do toho motají i jiné diskuze a komentují to na co se teď neptám.

Tady bych chtěla diskutovat jen to DV a ne poslouchat, že je to vlastně dobře, že se nedaří a kdesi cosi.

To je asi lepší nic už nepsat a nechat si to pro sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.26 11:30

Ezokecy nenávidím, ale podvědomí je sviňa. Svět je plný chlapů, kteří manipulují a sráží ženy skrz neúspěch v tom nejdůležitějším. Z toho co tu Luna publikovala, je to pro mě ukázkový příběh nedospělého manipulanta, to ale vůbec neznamená, že to špatně dopadne, nebo že to je zlý člověk. Máme jen pár komentů, jinak nic.

• Citovat
  • Upravit
1555
13.4.26 12:43

Já teda nevím, diskutovala jsem tu na e- Mimi o pár věcech:

jakože chlap s kolegou " jen" okukují dívky před kanclem a nevím proč mi o tom říká ( před dvěma roky).
Pak, řešila jak zlepšit spermiogram, když se moc nehýbe a pije colu ( už nepije)

Pak, že by chtěl spíš kluka a jak to s ním řešit jestli psychologa?( Už mu je to jedno, dokonce i nelpí na dítěti a smiřuje se).

A že syn neměl radost z dárků - z toho půlka e-mimi usoudila, že jsem nejhorší matka na světě a za všechno může ten chlap, který chce se mnou miminko navzdory nezdarum, že mě nutí ( nenutí - je to naše rozhodnutí)A že se asi věnuji pouze IVF 8o.

Tak u tohohle jak si může někdo dělat nějaký obrázek nechápu :roll:

Doma si rozumíme, uklízí, vydělává, maká, je hodný na moje děti, podporuje mne v rozvoji, pomáhá.

A sám řekl, že přeci nebude hledat jinou kvůli dítěti, když si tak rozumíme.

Takže já už bych tu toho chlapa neřešila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.26 13:14

Holky, co udělat uzavřenou skupinu? Po komentáři na tebe, Lůno, mě to vyloženě napadlo. Nerozumím, proč si téhle diskuze chodí někdo něco hanit. Bohužel, ne každému se zadaří, a když sem které potom někdo s těma chytrýma řečma, tak to na náladě nepřidá.
Mám dítě z DV a jsem vděčná, bohužel, přezdívku ukázat nechci právě kvůli haničům ale smýšlejícím lidem :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
4116
13.4.26 15:10

Neodpovidej na komentare, nema to smysl.
Co ta sliznice, dorostla? Bylas na kontrole? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
13.4.26 16:34

@LucieKLuc

Ano, je to dobré 9,5mm.
Akorát mne překecal k prolutexu který bude injekčně a ještě stojí dost, prý se lépe vstřebává progesteron.

Ty komentáře :No ale musí to člověk čekat je to diskuze. Ale od toho jsou snad ty témata. V jednom řeším dárky v druhým IVf…tak bych ráda řešila v tématech to TÉMA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
13.4.26 17:10

No mě celkem rozčiluje, že se tu nejde k podstatě věci. Mazáním medu kolem úst ještě nikdo nikomu nepomohl. Pokud vím, tak se tu řešilo, že chce chlap šíleně syna, tito lidé si vyloženě koledují. Pak tu psala, v téhle skupině, že jí po potratu řekl, že už si myslel, že spolu budou navždycky. A asi před týdnem tu psala, že se cítí méněcenná, protože už dali spoustu prachů za něco, co mají jiní zdarma. Možná by bylo dobré připomenout, že psychika u IVF hraje obrovskou roli, a že jeho sprosté, manipulativní a dětinské chování ty neúspěchy způsobilo spíš než její věk. Ne kvůli Luně, ale třeba si to tu čte někdo v podobné situaci. Jinak si myslím, že luna musela mít po celý rok 24a 25 pluto na luně a saturn na slunci, a už to bude jen dobré, dokonce věřím, že i člověk po třicítce může dospět. Zvlášt pod vlivem okolností. Takže držím palce. A je legrační, že v každé diskuzi se najde profesionální rozhořčenec, který hned vyzývá k odchodům z diskuzí, popř. nebav se s něma, jak v mateřské školce že pravda bolí, je známá věc. A pokud na sebe v diskuzi prásknete všechno, nemůžete se divit, že příjdou reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.