Litovali jste někdy, že jste si pořídili druhé dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
7.11.16 21:59

@MisaHanuska děkuju za uklidnění :kytka: ale nejsem si jistá, jestli se ti dva spolu někdy domluví, starší se nedomluví ani se mnou, pokud není po jeho, je zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.11.16 22:11
@PetrVesely píše:
@jdukolem je možné že ti to tak vyznívá. Když napíšeš vegeratiánovi, ale já maso jím, napsat o mase že je ošklivé, to bych nikdy neudělal, je to taky souzení vegetariána?

ano, maso je ošklivé = používáš citově zabarvené slovo = ošklivé - slovo se vztahem + svůj postoj - k tomu - jsem lepší nikdy bych to neudělal = jsem lepší, nedělám ošklivou věc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
7.11.16 22:26

@Lada84 Můj starší byl stejné mimino jako tvůj mladší. Ještě v jeho dvou letech mi naskakovaly osypky z toho, že by druhé bylo stejné. Teďkom čekám bráchu a doufám, že to zvládnu a že za odměnu budu mít zlaté dítě.

ZAKLADATELKO, já se taky zdravotně sesypala po prvním porodu a přes rok mi trvalo se dát dohromady. Nešlo by najít nějaké jiné hlídání? Kamarádka, nevím jak, našla náhradní babičku, co se jí zadarmo starala o děti. Myslím, že by si manžel měl udělat víc času a být s dětmi, ať si odpočineš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
8.11.16 05:19
@jdukolem píše:
ano, maso je ošklivé = používáš citově zabarvené slovo = ošklivé - slovo se vztahem + svůj postoj - k tomu - jsem lepší nikdy bych to neudělal = jsem lepší, nedělám ošklivou věc..

AHA… Pak tedy každý opačný názor, je tedy souzením…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
8.11.16 08:31

Po precteni teto diskuse by se mohlo zdat, ze napad jestli mit vic nez jedno dite je snad ten nejhorsi napad. Fyzicky stav ovsem hodne ovlivnuje psychika, je dulezite starat se a posilovat i tuhle cast cloveka, protoze driv nebo pozdeji takovahle celkova slabost cloveka uplne pohlti, stane se z nej stin a odrazi se to na jeho zdravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
8.11.16 08:40

@Tamtama Nejstarší syn je narozený ve znamení Berana a sedí to na něj bez výhrady. Jakmile není po jeho, vzteká se, práská dveřma…Navíc je hodně negativistický. Ale to je spíš problém pro nás rodiče než pro jeho komunikaci se sourozenci, tam to prostě funguje jinak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.11.16 14:19
@PetrVesely píše:
AHA… Pak tedy každý opačný názor, je tedy souzením…

není pravda stačí nepoužít citově zabarvené slovo ;)
navíc to cos vyjádřil ty, nebyl názor, ale postoj..abych se vyhnula zase dohadům
názor - "císař pán je vůl ", protože zákon o komínech se v praxi neosvědčil
postoj - "císař pán je vůl, já bych nikdy takhle blbě zákon nevydal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.22 17:35

Lituji toho každý den od jejího narození.

• Citovat
  • Upravit
17014
10.5.22 18:00
@Anonymní píše:
Lituji toho každý den od jejího narození.

Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.23 06:06

Ahojky holky, oživuji diskuzi. Je tady ještě některá z vás, co jste tu psaly, jak to vnímáte teď po několika letech zpětně? Lutujete, nebo se to upravilo časem? Jsem teď na samotném začátku, končí mi šestinedělí u druhého. A mám stejně pocity jako zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.23 06:59
@Anonymní píše:
Ahojky holky, oživuji diskuzi. Je tady ještě některá z vás, co jste tu psaly, jak to vnímáte teď po několika letech zpětně? Lutujete, nebo se to upravilo časem? Jsem teď na samotném začátku, končí mi šestinedělí u druhého. A mám stejně pocity jako zakladatelka.

U me to trvalo asi 9 tydnu, brecela jsem kazdy den. Pak najednou ze dne na den zlepseni, jakoby mlha z mozku zmizela a zacala jsem si to uzivat a uzivam si to s obema asi 3,5 roku ted, nelituju vubec. U me to byly hormony, zmena situace, vse nove a pro me necekane, predstavovala jsem si to asi lehci. Kojit jsem mohla jsem samotna v loznici, jinak malej nepil, na gauci v obyvaku s dcerou to neslo, usinat mu taky neslo, me bolesti bricha, v noci vzhuru co pul hodiny. Zapomnela jsem, jake to bylo u prvniho. Ale pak se to fakt srovnalo. Zpetne si myslim, ze jsem mela laktacni psychozu a mela jsem si zajit pro leky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100