Je tu někdo, kdo má 4 děti a zůstal na ně sám?

Anonymní
4.9.21 07:46

Je tu nektera ktery ji udelal 4 dite a pak odesel?

Dobrý den, chtela bych se zeptat jestli mate nektera podobnou zkusenost… Ja mam 3 děti z predesleho manželství… O deti se staram sama se soucasnym nezijeme jen obcas chodil na navstevy kdyz mel cas a venoval.. Jenže jsem zjistila ze jsem tehotna on ignoruje vubec ho nic nezajima. Na potrat sama nemam a on se k tomu taky nevyjádřil vubec. Vubec nevim jak to vse zvládnu. Ja se chranila antikoncepci ale stejne jsem do toho vlitla jako s posledni dcerou. Mate nektera podobnou zkušenost ze vas ignoroval co se tyce tehu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13244
4.9.21 07:48
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtela bych se zeptat jestli mate nektera podobnou zkusenost… Ja mam 3 děti z predesleho manželství… O deti se staram sama se soucasnym nezijeme jen obcas chodil na navstevy kdyz mel cas a venoval.. Jenže jsem zjistila ze jsem tehotna on ignoruje vubec ho nic nezajima. Na potrat sama nemam a on se k tomu taky nevyjádřil vubec. Vubec nevim jak to vse zvládnu. Ja se chranila antikoncepci ale stejne jsem do toho vlitla jako s posledni dcerou. Mate nektera podobnou zkušenost ze vas ignoroval co se tyce tehu.

Tak takovou zkušenost tu asi moc žen mít naštěstí nebude. O sterilizaci anebo v současné době o adopci jsi neuvažovala?
Pro tebe je sex asi hodně důležitý, viď? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
4.9.21 07:49

Ach, ta zradnost antikoncepce! A dokonce 2×!

Zkouselas, jestli se k Tobe pri ctvrtem diteti nevrati a uplne to nedopadlo, co? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20921
4.9.21 07:59

Zase ta nefunkční antikoncepce, s tím by stát a úřady fakt měli něco dělat, jelikož všechny propagační materiály jsou lživé. A nebo to je tak, že jsi ji schválně vysazovala, aby sis děckem pojistila a přivázala chlapa. Ale překvapuje mě, že když sis s tím nabila hubu jednou, že ses neponaucila a zkusila jsi to hnedle na dalšího znova. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
4.9.21 08:02
@Sardelka píše:
Ach, ta zradnost antikoncepce! A dokonce 2×!
Zkouselas, jestli se k Tobe pri ctvrtem diteti nevrati a uplne to nedopadlo, co? :cert:

Já jsem to pochopil tak, že ty tří má s někým jiným z „předešlého“ manželství, a tenhle je „současný“. Určitě si borec kvůli jednomu vlastnímu dítěti pověsí na krk tři další od jiného. Když spolu ani nežili a jen docházel.
Zakladatelko, sorry, ale o něm už nejspíš neuslyšíš. Realistická rada je potrat nebo přenechání do adopce.

• Citovat
  • Upravit
15401

Ne nemám takovou zkušenost, neotěhotněla bych s někým kdo mě jen občas navštíví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33964
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtela bych se zeptat jestli mate nektera podobnou zkusenost… Ja mam 3 děti z predesleho manželství… O deti se staram sama se soucasnym nezijeme jen obcas chodil na navstevy kdyz mel cas a venoval.. Jenže jsem zjistila ze jsem tehotna on ignoruje vubec ho nic nezajima. Na potrat sama nemam a on se k tomu taky nevyjádřil vubec. Vubec nevim jak to vse zvládnu. Ja se chranila antikoncepci ale stejne jsem do toho vlitla jako s posledni dcerou. Mate nektera podobnou zkušenost ze vas ignoroval co se tyce tehu.

Jako že se s tebou normálně baví, ale těhotenství je tabu? Co to zobeš za pilule, že ti už dvakrát selhaly? Ta antikoncepce je nespolehlivá, to je strašný, těhotná každá druhá. No nic, zvládneš tolik dětí sama? Asi ne že? Tak prostě přerušení, na výběr moc nemáš. Jestli je chlap tupec, co si jen užívá a následky ho nezajímají, tak s ním vyraz dveře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
4.9.21 08:06
@Magical-eyes píše:
Tak takovou zkušenost tu asi moc žen mít naštěstí nebude. O sterilizaci anebo v současné době o adopci jsi neuvažovala?
Pro tebe je sex asi hodně důležitý, viď? :think:

Tady opravdu ne. Musela by jít do nějaké skupiny matek na FB.

Některé ženy jsou velmi naivní, těhotenství může nikdy nevrátí. 2× selhala antikoncepce? Tomu tady nikdo nevěří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15401
4.9.21 08:20

Už je ten název diskuze.. Udělal mi 4dite.. To je jak ze starých časů, kdy ženská musela být povolna manželovi a nebyla žádná antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
4.9.21 08:22

Ten se uz neukáže. Protoze zbouchnout zenskou a uvazat si na krk jeste jeji tri deti neni pro kazdeho. Takze řešení je potrat nebo adopce.

• Citovat
  • Upravit
36134
4.9.21 08:30

Tak mu napiš at ti zaplatí potrat jinak bude platit alimenty dalších x let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
4.9.21 08:36

To jako že jsi tahala k sobě domu ciziho chlapa a vedle ti spinkaly děti 8o.. pokud he to pravda.. pže tomu se mi moc věřit nechce, tak přeji mnoho sil.. ono to nějak dopadne.. děti se v takovychto rodinach vychovavaji pak už navzajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3926
4.9.21 09:10

Tak za prvé: pokud tě neznásilnil, tak ti neudělal dítě on, ale udělali jste si ho oba.
Za druhé: pokud neumíš užívat antikoncepci, tak jsi měla trvat na kondomu, nebo si udělat sterilizaci.
Za třetí: evidentně chtěl sex ale ne dítě. Varovala bych ho, že budeš trvat na alimentech a to bude mít podstatně dražší než když ti přispěje a nebo rovnou zaplatí potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
4.9.21 09:12
@LilyJane píše:
Tak za prvé: pokud tě neznásilnil, tak ti neudělal dítě on, ale udělali jste si ho oba.
Za druhé: pokud neumíš užívat antikoncepci, tak jsi měla trvat na kondomu, nebo si udělat sterilizaci.
Za třetí: evidentně chtěl sex ale ne dítě. Varovala bych ho, že budeš trvat na alimentech a to bude mít podstatně dražší než když ti přispěje a nebo rovnou zaplatí potrat.

Kolik stoji potrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
4.9.21 09:14
@Magical-eyes píše:
Pro tebe je sex asi hodně důležitý, viď? :think:

Protože četla emimino, kde je každej kdo nepíchá alespoň obden označovanej za podivína :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí