Je tu pediatr? Dotaz k očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26295
6.4.16 19:13

@martina.se no, ale já jsem z toho mimo taky 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
7.4.16 06:33

@Ha-ni Nedávno jsem tu dávala k tomu odkazy. Hexacima má opravdu doporučeno dva měsíce, je to proto, že je nová a nejsou - laicky řečeno - zkušenosti, jakou má „ochranu“. Nicméně je to doporučení a určitě není nutné se uchylovat ke starému schématu.
Koukám, že jsem je dávala přímo tobě. No ty máš poslední slovo :-) Můžeš doočkovat 2+1 a nechat udělat protilátky, ale myslím, že to není potřeba. Osobně bych se s dr vůbec nebavila a o jejich „manuálech“ už vůbec ne. Argumentovala bych třeba i tím, že když se prošvihne lhůta u hexy /tam je doporučeno až půl roku/, tak se také nepřidává další dávka.
Stůj si za tím, čemu věříš a co ty chceš. Ty máš poslední slovo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
7.4.16 07:22

@Halamka já všechny ty informace mám, ale dr. je nebere v potaz. O žádném půlročním intervalu u hexy nikdy neslyšela, pro ni je interval mezi 1-2 dávkou max. dva měsíce a přes to nejede vlak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
7.4.16 08:08

@Ha-ni V tom případě je to dr na baterky, když nezná základní věci. Ale pořád si může říkat co chce. Ty jsi rodič, ty máš poslední slovo-i kdyby se na hlavu stavěla. Pokud jí nestačí tabulka /např. z vakcíny. net/, kde je podrobně rozepsané schéma, tak opravdu není jiné cesty než si stát za svým. Ty ji nemusíš o ničem přesvědčovat.
Vím, že je to nelehké postavit se lékaři svého dítěte, nicméně je to o lidech a někteří se zřejmě minuli povoláním, když ani nepřipustí jakoukoli debatu. Já mám tedy pusu prořízlou a ač dnes již asertivně, stejně si svůj názor řeknu, postavení nebo autorita ano, ale do určité meze. Pokud mele nesmysly, potom jde i autorita a respekt stranou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
7.4.16 08:58

@Halamka je to mladá dr. Vakciny.net nezná a neuznává jako odborný zdroj. Argumentuje kontrolou hygieny a sociálky. Rozhovor ukončila tím, že si máme najít jiného pediatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
7.4.16 13:16

@Ha-ni To je mi líto, ale asi je to v této situaci to nejrozumnější, co můžete udělat. Pokud paní dr. nezná odborníka na očkování, který je autorem stránek Vakcíny. net, tak by si měla rozšířit obzory. Kontrolu ze sociálky nějak nepobírám??? Kontrola z hygieny chodí, ale tam se to dá lehce obhájit, navíc jim stačí, že je dítě očkované.
Držím palce, ať najdete rozumného pediatra, kterému záleží na dětském zdraví více než na byrokracii :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
7.4.16 13:19

@Halamka děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie