Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Chtela jsem synka naockovat vakcinou Pediacel. Mudra mi vsak rekla, ze neni k dostani v cele CR. Nevite, kde bych ho mohla sehnat?
@gabje a ptala si se v lékárně, zda jí mohou objednat? Podle mě to doktorka jen zkouší ![]()
Nejjednodušší způsob jak odradit maminky od očkování pediacelem ![]()
@gabje Podle mně pediatra lže. Zkus si zajít do té lékárny, tam by ti měli sdělit, jestli je k dostání a za jak dlouho. Takovou lékařku, pokud lže svým klientům, jen aby se vyhla alternativě, bych vyměnila.
Neptala bych se doktorky ale sháněla bych po lékárnách, vakcína se dá objednat. Paní doktorka to zřejmě jen zkouší a chce očkovat to co běžně, z Pediacelu zřejmě nemá žádné peníze…
Já jsem se před časem ptala mailem přes e-recept a psali, že není problém, mají seznam lékáren, kde to jde vyzvednout. Což mi připomíná, že bych to měla objednat ![]()
@Beru přesně tak, navíc co bych ji řekla, by si za rámeček nedala.
Od nás si včera vzali recept a dali objednavkove číslo s tím, ze je možné vyzvednout kdykoliv, stačí zavolat den předem, aby ho objednali, ze není vubec problém.
Už jsem poslala mamku k nám do lékárny. doktorka říkala, ze když si ho někde sezenu, tak naockuje, ze není problém. no jsem zvědavá s čím přijde mamka. kszdopadne pak bych zkusila ten erecept
AHOJ, FIRMA AVENIER JE DODAVATELEM PO CELÉ REPUBLICE DO VŠECH ORDINACÍ(I PEDIATRŮ),KOUKNI NA ODKAZ, ZAVOLEJ SI TAM NA INFOLINKU A HNED BUDEŠ VĚDĚT NA ČEM JSI. JÁ SI TAKY VOLALA A DĚTSKÉ DR TO PŘINESLA NAPSANÝ. U VÁS TO VYPADÁ NA JEJÍ NEOCHOTU
.SORRY ZA CAPS. AŤ DOBŘE POŘÍDÍŠ.
@medvidek tak tam zavolam. děkuji. o téhle firmě říkala, ze tam volala a prý nemají. no jestli keca, tak hledám jinou mudru.