Kde sehnat vakcínu Pediacel?

782
23.4.13 09:00

Kde sehnat pediacel

Chtela jsem synka naockovat vakcinou Pediacel. Mudra mi vsak rekla, ze neni k dostani v cele CR. Nevite, kde bych ho mohla sehnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
23.4.13 09:11

@gabje a ptala si se v lékárně, zda jí mohou objednat? Podle mě to doktorka jen zkouší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
23.4.13 09:19

Včera nam řekli v lékárně, ze by byl do druhého dne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
23.4.13 09:20

Nejjednodušší způsob jak odradit maminky od očkování pediacelem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
23.4.13 09:22

Pry ani na recept v lekarne ji to neslo. tak teda nechapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
23.4.13 09:22

@gabje Podle mně pediatra lže. Zkus si zajít do té lékárny, tam by ti měli sdělit, jestli je k dostání a za jak dlouho. Takovou lékařku, pokud lže svým klientům, jen aby se vyhla alternativě, bych vyměnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
23.4.13 09:23

Neptala bych se doktorky ale sháněla bych po lékárnách, vakcína se dá objednat. Paní doktorka to zřejmě jen zkouší a chce očkovat to co běžně, z Pediacelu zřejmě nemá žádné peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
23.4.13 09:24

Já jsem se před časem ptala mailem přes e-recept a psali, že není problém, mají seznam lékáren, kde to jde vyzvednout. Což mi připomíná, že bych to měla objednat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
23.4.13 09:24

@Beru přesně tak, navíc co bych ji řekla, by si za rámeček nedala.
Od nás si včera vzali recept a dali objednavkove číslo s tím, ze je možné vyzvednout kdykoliv, stačí zavolat den předem, aby ho objednali, ze není vubec problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
23.4.13 09:29

Už jsem poslala mamku k nám do lékárny. doktorka říkala, ze když si ho někde sezenu, tak naockuje, ze není problém. no jsem zvědavá s čím přijde mamka. kszdopadne pak bych zkusila ten erecept

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
23.4.13 09:32

AHOJ, FIRMA AVENIER JE DODAVATELEM PO CELÉ REPUBLICE DO VŠECH ORDINACÍ(I PEDIATRŮ),KOUKNI NA ODKAZ, ZAVOLEJ SI TAM NA INFOLINKU A HNED BUDEŠ VĚDĚT NA ČEM JSI. JÁ SI TAKY VOLALA A DĚTSKÉ DR TO PŘINESLA NAPSANÝ. U VÁS TO VYPADÁ NA JEJÍ NEOCHOTU :cert: :cert: :cert: :cert:.SORRY ZA CAPS. AŤ DOBŘE POŘÍDÍŠ.

• Citovat
  • Upravit
782
23.4.13 09:37

@medvidek tak tam zavolam. děkuji. o téhle firmě říkala, ze tam volala a prý nemají. no jestli keca, tak hledám jinou mudru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9354
23.4.13 09:41

Pediacel je alterativa k hexavakcně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
23.4.13 09:42
@gabje píše:
@medvidek tak tam zavolam. děkuji. o téhle firmě říkala, ze tam volala a prý nemají. no jestli keca, tak hledám jinou mudru.

Kecá. Nechce se jí…proč taky, když je zvyklá na Hexu :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:.

• Citovat
  • Upravit
medvidek
23.4.13 09:42
@Misschelle píše:
Pediacel je alterativa k hexavakcně?

JJ je.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie