Je velký problém najít si práci jako praktická sestra?

Anonymní
20.7.23 20:36

Je velký problém najít si práci jako praktická sestra?

Dobrý den, je podle vás těžké v dnešní době najít si práci někde v nemocnici jako praktická sestra?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vesnickaholka
20.7.23 20:39

To je nejaka provokace? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.23 20:41
@Vesnickaholka píše:
To je nejaka provokace? :nevim:

Ne jen jsem slyšela, ze radši berou všeobecný než prakticky.

• Citovat
  • Upravit
5171
20.7.23 20:52
@Anonymní píše:
Ne jen jsem slyšela, ze radši berou všeobecný než prakticky.

Tak budeš pracovat pod dohledem, než si odpracuješ praxi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
20.7.23 21:12
Není.
@Anonymní píše:
Dobrý den, je podle vás těžké v dnešní době najít si práci někde v nemocnici jako praktická sestra?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
20.7.23 21:41

Není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
20.7.23 23:02
@ibis píše:
Tak budeš pracovat pod dohledem, než si odpracuješ praxi.

Pod dohledem bude pracovat stale, kdyz bude jen prakticka sestra, tam zadna praxe nepomuze. Musi si dodelat vysokou, aby pracovala bez dohledu. Jako praktickou sestru, ji sice v nemocnici zamestnaji, ale budou ji brat jako takovou lepsi osku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5171
21.7.23 05:13
@karinka píše:
Pod dohledem bude pracovat stale, kdyz bude jen prakticka sestra, tam zadna praxe nepomuze. Musi si dodelat vysokou, aby pracovala bez dohledu. Jako praktickou sestru, ji sice v nemocnici zamestnaji, ale budou ji brat jako takovou lepsi osku.

Já jsem si to tak myslela, s tou oškou, ale nebyla jsem si jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
27.7.23 20:28

Zadnej dohled uz neexistuje. Proste bys mela delat jen to, co mas v kompetencich( samozrejme praxe je taková, ze delas vse jako vseobecna sestra)

Najit praci je jednoduche, prakticka sestra je levnejsi a praci udela stejne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
27.7.23 22:33
@Embryjka píše:
Zadnej dohled uz neexistuje. Proste bys mela delat jen to, co mas v kompetencich( samozrejme praxe je taková, ze delas vse jako vseobecna sestra)Najit praci je jednoduche, prakticka sestra je levnejsi a praci udela stejne :)

Dnes, když se podíváš na inzeraty, tak vsude hledaji vseobecne sestry. Praktická sestra nesmi delat nocni v domovech, kde bývá vetsinou 1 sestra na 100 lidi, nesmi delat terenni sestru, pokud se jedna o statni zarizeni. V soukromém sektoru se to tak neresi. Nesmi vykazovat na pojistovnu urcite vykony atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat