Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
peggy.sl píše:Barca12345 píše:Ona ta chatička nemusí být ani extra pěkná, stačí, že se zamlouvá nové paní a je na válku zaděláno.
Nechci rikat ze je to i vase situace ale nikdy bych si nebyla nicim jista!
Delam v oboru (exekuce, drazby, pujcky, vyrovnavani dedictvi) a vim, co muze udelat pekna chaticka, zarizeny byt nebo dum v lukrativni casti mesta s dosud plne milujici se rodinou!
Proste oboji ma sve pro a proti!
Vztah cloveka dokaze zmenit k nepoznani… ![]()
Barca12345 píše:
Delam v oboru (exekuce, drazby, pujcky, vyrovnavani dedictvi) a vim, co muze udelat pekna chaticka, zarizeny byt nebo dum v lukrativni casti mesta s dosud plne milujici se rodinou!
Přesně. Pamatuju si tahanice po pohřbu babičky, rozdělila vše až na pár drobností a o ty se hned po obřadu začal ze strany sestřenice neskutečný boj a nechutný scénky. A to jsme nikdy neměly až tak špatný vztah.
peggy.sl píše:Barca12345 píše:Ona ta chatička nemusí být ani extra pěkná, stačí, že se zamlouvá nové paní a je na válku zaděláno.
A to je Vaše chatička? Tak pojďte na kávičku
![]()
Kallkapa píše:peggy.sl píše:A to je Vaše chatička? Tak pojďte na kávičkuBarca12345 píše:Ona ta chatička nemusí být ani extra pěkná, stačí, že se zamlouvá nové paní a je na válku zaděláno.
Proste oboji ma sve pro a proti!![]()
![]()
Je libo buchetku? Chlebicek?
Zrovna nedávno jsem to doma ťukla a bylo zle.
Nuž má 2 děti z prvního manželství a nyní jedno se mnou. Manželé nejsme. 14 let platíme hypo a jiné ale vše si koupil muž a je jediným vlastníkem. Já nemam vůbec nic.
Když jsem chtěla napsat část věcí na mě bylo zle. Ať ho nehoním do hrobu.
Ale v případě nejhoršího dostane jeho bývalá 2/3 z majetku jako zákonný zástupce a náš syn 1/3. No a já se půjdu pást.
Platíme věci společně a společné to není ![]()
A jak mám tedy docílit abych nezůstala bez zajištění?
Poraďte. Fakt nevím. Nechci být vypočítavá mrcha, ale dopadnout s holým zadkem na ulici taky ne.
Mezi děti je to podle muže spravedlivé. ![]()
Anonymní píše:
Zrovna nedávno jsem to doma ťukla a bylo zle.
Nuž má 2 děti z prvního manželství a nyní jedno se mnou. Manželé nejsme. 14 let platíme hypo a jiné ale vše si koupil muž a je jediným vlastníkem. Já nemam vůbec nic.
Když jsem chtěla napsat část věcí na mě bylo zle. Ať ho nehoním do hrobu.
Ale v případě nejhoršího dostane jeho bývalá 2/3 z majetku jako zákonný zástupce a náš syn 1/3. No a já se půjdu pást.
Platíme věci společně a společné to neníA jak mám tedy docílit abych nezůstala bez zajištění?
Poraďte. Fakt nevím. Nechci být vypočítavá mrcha, ale dopadnout s holým zadkem na ulici taky ne.
Mezi děti je to podle muže spravedlivé.
V tomto pripade to urcite spravedlive neni!!!
Pozde kazat, co jsi mela udelat, ale asi bych se mu to snazila rozumne vysvetlit a presvedcit ho! Kdyz mu spocitas, ze jste platili hypo spolu, musi to uznat!
Anebo si odteď začít spořit,a dávat si každou korunu navíc mimo na svůj účet,a už nesponzorovat nic a jak říkám opravdu nic,co by jednou nebylo i tvoje a pak ho to možná trkne ![]()