Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to je mi líto, taky bych byla naštvaná. Neboj, všechny maminky nejsou takové potvory. Kolik pak je malé?
To mě mrzí, děje se dnes a denně, a asi i nadále bude… Co s tím? Netuším ![]()
Jestli bych ti zvedla náladu, tak mi dej do SZ info a adresu, něco malé pošlu ![]()
ahoj holky, jestli máte účet na facebooku, tady je odkaz na bazárek pro maminky a miminka http://www.facebook.com/…61970908579/
taky se tam najdou nějaké potvory podvodnice, ale je tam černá listina, kde se zapisují, aby jsme věděly na co si dát pozor. Tomu asi nezabráníme, aby se něco takového stalo bohužel, nechápu jak si může někdo něco takového dovolit. Třeba jsem tam četla, že paní si objednala balík věcí za 750,– a paní ji poslala plesnivé věci pro dítě
když ji pak kontaktovala, tak si ji ta podvodnice vymazala z kontaktů. My tam přes ten bazárek s kamarádkou našly paní, prodávala krásné věci po jedné dceři za dobré ceny. A že je z Prahy, mám tam sestru, tak jsme to domluvily, že věci vyzvedne osobně a nebyl problém, suprový přístup, domluva, taky dala nějaké věci i na víc. Hned jsme se domluvily, že když bude zas něco prodávat, ať pošle napřed nafocené věci nám a pak to vystaví pro jiné maminy.
Je mi to líto, že jsou takové potvory maminy
.
nechapu maminky mrchy, ze na neco takoveho maji zaludek ![]()
Mne se nastesti nic takoveho nestalo, ale znam jednu co to tak delala a bylo mi z ni na
Muj otec si vzal holku o 4roky starsi nez jsem byla ja a ta mela x uctu na MMB a skoro vsechny pozastaveny, protoze okradala maminky. Prisla jsem na to, kdyz si nasla mladsiho chlapa a ja hledala nejaky info o ni na netu.
Jak mas malou starou? Ja tu mam par veci, co je mi lito vyhodit, protoze jeste urcite poslouzi, ale jsou po mne nebo dokonce i po strejdovi - pekna bavlna, nekde malinkej flicek, nic strasneho, ale ja jsem lina pouzivat, protoze to nemelo prebal mezi nozkama
nebo tu mam par veci na holcicku i starsi co urcite nevyuziji (tchyne koupila nekde v sekacku, ale pkene) - mame kluka a dalsi pry bude taky kluk, chlapi od mojeho z rodiny udajne holky neumi ![]()
budu rada, kdyz to nebudu muset skladovat (protoze je mi to fakt lito vyhodit) tak kdybys chtela posli v SZ adresu a ja to rada poslu!
To mi povidej na Aničku jsem taky sama a tech penizek neni na zbyt taky dostavame vecicky a jsem za to moc rada co nekdo by vyhodil my zuzitkujeme ja takhle naletela na avizu ..rozpadla se nam postylka a chtela jsem koupit novou starsi ale proste pouzitelnou ozvala jsem se pani a tak slovo dalo slovo a nabidla mi jinou postylku nez na jakou jsem odpovedela ta na kterou jsem odpovedela byla za 300 a ona mi nabidla nepolohovatelnou pry zrenovovanou za 700 k tomu nebesa i s drzakem a pry kdyz ji dam 1000 tak mi da perinky a povleceni a potahy tak jsem skudlila dva mesice naskudlila perinky potahy mam ale postylku mam tu na kterou jsem se puvodne ozvala a pani mi pak rekla ze to je ta drazsi podotykam z postylky trci hrebiky a nozka je praskla do toho chybi srouby a nejake tyce …vysledek ?? Mam nepozitelnou postylku ktera zasadne z bezpecnostnich duvou neni pouzitelna na dotaz co teda pani zrenovovala mi napsala nastvany meil ze dokoupila chybejici hrebiky .. no az se mi chtelo brecet fakt tak za litr mam postylku co se hodi do pudlice stare perinky a povleceni a dva potahy chtelo a chce se mi brecet jeste ted i sem si pobrecela
pani taky tvrdila ze je samozivitelka a ze teda vi jak mi je … no a anicka dal spinka v cestovni postylce kterou mame zalozni kdyby nahodou neco …ach jooo …se moc omlouvam za vypovidani ![]()
holky to je mi moc líto, že máte takové špatné zkušenosti, podvodníci se prostě najdou všude, chápu, jak to zabolí, když chcete něco pro svoje dítě a otáčíte každou korunu a nakonec to takhle dopadne ![]()
Já se na mmb vždycky koukám na hodnocení inzerenta a pošlu peníze jenom tam, kde je už několik spokojených zákaznic…sice jsem možná „neférová“ vůči nováčkům, ale taky mám o svoje peníze strach ![]()
asi tomu nerozumím, ale já bych do takového „obchodu“ nikdy nešla, každý máme jiný vkus a co někomu přijde jako nositelné, to by druhý nevzal ani k popelnici..vím, že to maminky samoživitelky nemají jednoduché, ale taky mi přijde, když vlezu do sekáče, že se dá pořídit hodně oblečení za pár korun, malé jsem koupila 2 bodíčka po 15,–Kč, mikinka 35,–krásný kalhotky apodobně, za 200,– spousta věcí, takže než dávat 100,–za balíček radši bych nakoukla do sekáče..bylo by to bez problémů a vlastní výběr, na mmb je spousta skvělých maminek, ale taky mi přijde, že jsou tam naprosto nesoudné individua, přeju ať už na takovou podivnou osobu nenarazíš..a kolik je malé, taky bych poslala nějakou hračku nebo knížku, pokud by tě to neurazilo..klidně písni SZ, měj se krásně a kvůli nějaké blbce si pro příště nenič zdraví ![]()
Holky jak staré máte holčičky? Já tady po Zuzance mám hadříků. Tak bych vám něco poslala. Napište mi kdyžtak SZ a domluvíme se ju. Mám tu i lehátko polohovací, sice teda mu chybí drát pod nožičkama, ten prdnul, ale je tam nataženej provázek a normálně jsme to používali, tak to samozřejmě zadara, kdyby někdo chtěl.
tak já mám s MMB taky ne moc dobré zkušenosti - objednala jsem si novou zavcinovačku od Emitexu, poslala peníze, jak bylo žádáno, a nakonec se z toho vyklubal finanční podvod, nalítlo stejně spousta maminek, paní si přišla na několik tisíc Kč, takže jsme to museli dát šetření policii, která paní stíhá pro podvod. Takže už bych nikdy dopředu peníze přes MB nikomu neposlala. Toť moje zkušenost
Holky já zase často nakupuju na Děti bazoš a teď mi to nedalo a psala jsem tam jedné mamině,nebo prodávala takové hezké tašky,mám taky stejnou,kupovala jsem ji v krámku za 19 kč a ona ji prodáva za 100kč
tak mi to nedalo a napsala ji,že je to hnus takhle nechutně vydělávat na maminách,nebo ty tašky stojí fakt pár korun a na ji dokonce dostala a že si troufá je takhle draze prodávat,to je nesmysl,ještě se čertila tá paní ![]()
Psala jsem že lituju tu maminu,která ji od ní koupí za 100kč a pak ji uvidí v nějakém krámku za 19kč,to nechápu jak může někdo si vymyslet takové nechutné ceny,to se mi nelíbí ![]()
Anonymní píše:
tak já mám s MMB taky ne moc dobré zkušenosti - objednala jsem si novou zavcinovačku od Emitexu, poslala peníze, jak bylo žádáno, a nakonec se z toho vyklubal finanční podvod, nalítlo stejně spousta maminek, paní si přišla na několik tisíc Kč, takže jsme to museli dát šetření policii, která paní stíhá pro podvod. Takže už bych nikdy dopředu peníze přes MB nikomu neposlala. Toť moje zkušenost
a proto když chce někdo poslat pěníze předem,tak se s ní dále ani nebavím,nebo už jsem přišla o peníze takhle předem a už to neriskuju,teď jsem si chtěla objednat balíček věcí na doma pro miminoma líbili se mi na fotkách,ale paní chtěla peníze předem a to nééé,z toho mám strach
Nám se taky něco stalo podobného na tom bazárku na facebooku, paní, že prodává fusak za 900,– který dostali ke kočárku, ale že jim dali blbou barvu, tak ho nechce a nový ho prodává za 500,– já fusak mám, ale kamarádka čeká první v prosinci, tak si ho chtěla koupit, krásný, fialovo růžový pro holčičku, paní taky z Prahy, tak jsem se chtěly domluvit, že si to zas vyzvedne moje sestra osobně, ale neměla čas až v pondělí a my to domlouvaly v pátek. A paní, že ať první pošleme peníze a pak teda si sestra někdy vyzvedne fusak, tak jsme řekly, že teda néé, žádné prachy jí nebudeme posílat dopředu, že nejsme padlé na hlavu. Buď zboží za prachy nebo nic. Nelíbil se mi ten její přistup, taky to zavánělo podvodem
a takových darebaní je plno, nechápu, jak si to může někdo dovolit, když každá mamina ví, jaká je rodičovská almužna, že se s tím, tak tak vychází měsíčně a ještě si dovolí maminky na RD šidit
![]()
IvkaH: přesně,tohle taky nesnáším,vždyť ty bazárky jsou od toho,že jsou tam hezké ceny a dá se říct přo všechny přístupné,dnes je ťežká doba a každá mamina ocení oblečení za super ceny
Vždyť ty oblečky po miminku jsou fakt krásné a zachovalé,ale už jsem se bohužel potkala i s maminou špindirou,že hodně věcí z balíčku jsem musela vyhodiť a zbytek je tak jenom na nošení doma,kdyby aspoˇupozornila,že jsou tam docela známky použití a nošení,že je to spíš jenom na doma ,tak člověk s tím počítá
Takze uz jsem se zarekla,a po peti letech si dala cigaaretu§jsem samozivitelka,a dala jsem si na mmb inzerat kdo mi venuje nejake veci pro malou,ozvala se mi pani ze neni problem,a ze veci posle,ze je taky sama s deckem,tak ze rada pomuze,n to j jsem reagovla ze tedy ji taky neco poslu,a ze s baliky poslem navzajem..le pani jsem upozornovala,ze veco co posilam jsou na donoseni(pro dospeleho)sem tam dira,flicek,ze je nutne veci vyprat,a pozasivat,a co se ji nebude libit at vyhodi,pridala jsem jeste dve vecicky navic,kabelky,a pasek,nejakou hracku pro jeji decko..musim rict ze veci byly opravdu nositelne,ja mela skoro vse male,a nebyly ani nijak stare,mozna jen jedny saty,ktere jsem ji ale popisovala,a psala ji ze davam do baliku narychlo,ze jsou zaspinene,at tedy vypere nebo vyhodi..balik me stal stovku za poslani..no samo uz ji dorazil,a pani se do me pustila,ze co jsem ji to odvolila poslat,ze to je hruza,ze ona mi nic neposle,jedine kdyz ji za jeji balik poslu penize..
jinak pani ma pozastaveny ucet,nevim proc,a o nejakych kabelkach nerekla ani n,nebo o hracce pro jeji dite,holky vim,napsala jsem to hrozne zmatene,ale ja jsme tak rozcarovana,a nasranam.a urazena,a proste smutna z jednani..navic odeslani jejiho balicku furt odkladala,ze ji maji prijit penize,ze se nedostala na postu,fakt jsem ji verila,a jeste mi napise ze vse rozhlasi po mmb ze jsem nespolehliva nakupujici nebo co…mam chut se z mmb odhlasit,takove jednani jsem tedy necekala
nejen ze jsem prisla o obleceni,penize,ale hlavne se mala tesila a hracky..boze fat ja jsem tak blba krava
stalo se vam nektere neco podobneho?