Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky ja muzu darovat nekomu kocarek jestli chcete sice je po dvou detech ale na zahradku nebo balkon ci nenarocne mamince urcite jeste poslouzi my s nim byli moc spokojenni prikladam foto uz jen pouze neni kosicek a kosatinka je uz kapku z jedne strany znicena ale je to zrovna u nozicek tak to videt moc neni ![]()
Holky já se teda musím zastat maminek, které si necha poslat peníze na účet a pak odešlou zboží. A musím říct, že zase nemám problém - musím to zaťukat.
Kamarádka tak posílala paní kočárek na dobírku, a ta ho nevyzvedla, nereagovala na maily a poštovné za dobírku v háji a jenom nervy s tím, kdy ten kočárek příjde zpět pro dalšího zájemce.
Takže pokud bych se setkala s tím, že mi někdo nechce poslat peníze předem, řešila bych to, ať pošle jen za dobírku a zbytek při převzetí ČP.
kalimerko píše:
holky ja muzu darovat nekomu kocarek jestli chcete sice je po dvou detech ale na zahradku nebo balkon ci nenarocne mamince urcite jeste poslouzi my s nim byli moc spokojenni prikladam foto uz jen pouze neni kosicek a kosatinka je uz kapku z jedne strany znicena ale je to zrovna u nozicek tak to videt moc neni
jé takový retro, ten je pěkný ![]()
kalimerko píše:
holky ja muzu darovat nekomu kocarek jestli chcete sice je po dvou detech ale na zahradku nebo balkon ci nenarocne mamince urcite jeste poslouzi my s nim byli moc spokojenni prikladam foto uz jen pouze neni kosicek a kosatinka je uz kapku z jedne strany znicena ale je to zrovna u nozicek tak to videt moc neni
Ten je krásný ![]()
nikita066 píše:kalimerko píše:jé takový retro, ten je pěkný
niki a je lehoucky ja na mmb kupovala sportak a to ti je tako krava tezka fakt ted uz mame golfacek sice zatim jen pujceny ale uz jsem koukala na aukro ze si nejaky obyc poridime mala mi uz moc sedet a lezet nechce chce tapkat ![]()
kalimerko píše:
niki a je lehoucky ja na mmb kupovala sportak a to ti je tako krava tezka fakt ted uz mame golfacek sice zatim jen pujceny ale uz jsem koukala na aukro ze si nejaky obyc poridime mala mi uz moc sedet a lezet nechce chce tapkat
Mi už taky musíme sedět a koukat. A taky kupuju nový kočárek a na cestování si půjčuju od kamarádky golfky, a až se naškudlí, tak se koupí. Jenže je to v tomto státě pro maminky samoživitelky nastavené uplně na pytel. Soud na malého ohledně svěření do péče a alimenty budeme mít až za půlkou září
a to kde je teprve psáno, jestli bude platit
Pardón, jsem si musela ulevit ![]()
Holky jste zlate
diky za nabidky,ale musim odmitnout,prispeve mel byt anonymni,prave proto aby nevyznel tak,ze chci aby se lii slitovali
ja se jen chtela vypovidat,celou noc jsem nespala,pan se zdala fakt jako uprimna,navic ona odpovedela me na inzerat, ja ji nabidla ze tedy taky neco mam,a ze ji to poslu,u ni slo o krabici hracek,ja ji vzdy informovala,o tom co davam do sve krabice,ze je to takove maove,a jeste jsem ji tam pridala,dve kabelky,jendu kozenou,a troje uplne nove kalhotky jeste z visackou,co jsem dostala,ale nenosila,to uz je fuk,osobne si myslim ze muj balicek byl nositelny,veci byly skoro nove,ikdyz pouzite,a prece ikdyz se mi neco nelibi,tak to proste nenosim,ale nedelam takove problemy ne?navic jsem ji posilala foto,a nic nenamitala,
u jednech kalhot mi vytkla ze jsou na stehnech zmolicky,ze je to hruza ze se ji chce blit
nevim co cekala,mela jsem se na to vysrat a byl klid..o penize uz mi nejde,ale je mi to lito,dala jsem si s tim taky dost prace,jeste jsme to s detma balily,a tedily se jak jim dorzai hrcky,ale to je uz fakt jedno,diky za reakce,uz nikdy vice prez mmb,ale je pravda ze ne vsechny maminky jsou stejne,s nekolika jsem nemela sebemensi problem,dokonce jsme furt v kontaktu
stahla jsem si vinu na sebe,ale uz me to preslo..opravdu neslo od zacatku o klasickou vymenu,jen ja hloupa jsem ji nabidly,ze teda ji neco poslu jako kompenzaci ![]()
niki co nadelas no tatinek male vubec o ni zajem nejevi ted mam pritele sice ale vse je tak cerstve je to hodny muzsky malou bere jako svoji a ona na nem doslova visi no my ted furt chceme stat a vsude ve vane v kuchyni v pokoji venku ![]()
kalimerko ten je pěkný ![]()
Já mám golfky na prodej za 400kč + poštovní,jsou zachovalé,jediná vada je,že jsou vyšosované od sluníčka a na madle je flek,který už tam byla a zkoušela jsem to drbat i kartáčem a nejde dolů ukážu fotky
holky, opatrně, aby tu z toho nebyla inzerce, ale Jani, hezký kočárek ![]()
Monnie Díky,jak kalimerka psala,že shání golfky,tak právě že mám doma jedny na prodej,po Lukáškovi ![]()
MONNY bych to jako inzerci nenazvala spise jako pomoc tomu kdo treba potrebuje ![]()
mamina je hezky ale zatim mame ten pujceny az ho bude chtit kamaradka vratit rikala ze na nej zatim nespecha tak pak budu shanet intenzivneji ale moc dekuji kdyz tak bych pisla sz casem pokud se ti ho nepovede udat
![]()
Trochu nechápu proč ale řešíš mimibazar, ty za to přece nemůžou, že ta ženská je taková… ![]()
Hele prostě to řeš tak, že když budeš chtít něco prodat, tak si řekni o peníze na poštovný a je to. Pošli to pak na dobírku. To samé udělej i když budeš něco kupovat, napiš té mamině že se bojíš dopředu posílat peníze ale že jí pošleš dopředu prašule na poštovné aby nebyla škodná případně. ![]()
Všechno je o domluvě a myslím si že takový místo jako je mimibazar, je super věc. Krásný věci za pár kaček.