Jednorázové kalhotky po porodu - kolik?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5misa6
7.12.11 08:09
Anabellka píše:
Já jsem si teď kupovala v DMku. Je jich tam 5 ks a každý mají jinou barvu. Číslování je u toho napsaný.

A jsou dobré?já je mám koupené.

• Citovat
  • Upravit
102087
7.12.11 08:56
levmah28 píše:
Anabellka píše:
Já jsem si teď kupovala v DMku. Je jich tam 5 ks a každý mají jinou barvu. Číslování je u toho napsaný.

Mě přišli úplně na prd :| použila jsem jedny hned po porodu a pak už jen ty síťované nohavičkové. Jo a ty jsem měla XL neb v lékárně jiné neměly a bylo to v pohodě ač mám velikost 38 a cca 55kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
7.12.11 09:00

Tak si koupím radši i jedny ty síťované z lékárny.

• Citovat
  • Upravit
4780
7.12.11 11:36
Já jsem
j.a.n.i1 píše:
levmah28 píše:
Anabellka píše:
Mě přišli úplně na prd :| použila jsem jedny hned po porodu a pak už jen ty síťované nohavičkové. Jo a ty jsem měla XL neb v lékárně jiné neměly a bylo to v pohodě ač mám velikost 38 a cca 55kg.

Já jsem je měla minule a myslím, že se to s nima dá úplně v pohodě přežít v té porodnici. Stejně se to hned po použití vyhodí. Doma už jsem pak nosila svoje bavlněné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
7.12.11 13:31
Anabellka píše:
Já jsem je měla minule a myslím, že se to s nima dá úplně v pohodě přežít v té porodnici. Stejně se to hned po použití vyhodí. Doma už jsem pak nosila svoje bavlněné.

Tak když člověk jiné nemá, tak asi jo, já měla oboje (nevěděla jsem které budou lepší) a ty z DM mi neseděly - blbě mi držely vložku.
A naopak ty síťované jsem nosila celé šestinedělí, jednak mi bylo líto ničit svoje bavlněné a jednak tyhle držely tu vložku lépe. A když se umazaly, tak jsem je přeprala v umyvadle a za chvilku byly zas suché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
2.1.15 09:51

Holky, dají se někde sehnat menší velikosti? Mám normálně tak 34/36max, a když vidím, jak mají všude jen Lka a XLka… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
2.1.15 10:34

@Chrissy Jestli řešíš ty síťované, tak v klidu kup ty L nebo XL, já mám normálně nějakou 36/38 a v pohodě jsem nosila ta XL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
2.1.15 10:39

@Chrissy tak kup tu velikost L. :) velké ti nebudou, neboj, jsou extrémně pružný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
2.1.15 11:24

Ok, díky za radu, bála jsem se, aby ze mě nepadaly :lol: tak zkusim jedno balení a když to bude ok, dokoupím další :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
2.1.15 12:48

@Chrissy padat nebudou, neboj :) Když ty L rozbalíš, tak je to jak pro děcko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
2.1.15 12:56
@Chrissy píše:
Holky, dají se někde sehnat menší velikosti? Mám normálně tak 34/36max, a když vidím, jak mají všude jen Lka a XLka… :roll:

mají i velikost S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
2.1.15 12:56

Tak to jste mě uklidnily, už jsem si říkala, kde budu shánět menší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
2.1.15 12:57
@meduzza píše:
mají i velikost S

a jaká značka třeba prosímtě? Všude jsem totiž zatím viděla jen ty L/LX, max. Mka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
2.1.15 13:03
@Chrissy píše:
a jaká značka třeba prosímtě? Všude jsem totiž zatím viděla jen ty L/LX, max. Mka.

třeba: Inkont. fixační kalhotky MOLIPANTS SOFT S
nebo od Teny: Fixační kalhotky TENA Fix Premium Small
Jmenuje se to sice inkontinenční, ale jsou to ty síťované kalhotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
2.1.15 13:05
@meduzza píše:
třeba: Inkont. fixační kalhotky MOLIPANTS SOFT S
nebo od Teny: Fixační kalhotky TENA Fix Premium Small
Jmenuje se to sice inkontinenční, ale jsou to ty síťované kalhotky.

díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky