Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
levmah28 píše:Anabellka píše:A jsou dobré?já je mám koupené.
Já jsem si teď kupovala v DMku. Je jich tam 5 ks a každý mají jinou barvu. Číslování je u toho napsaný.
Mě přišli úplně na prd
použila jsem jedny hned po porodu a pak už jen ty síťované nohavičkové. Jo a ty jsem měla XL neb v lékárně jiné neměly a bylo to v pohodě ač mám velikost 38 a cca 55kg.
j.a.n.i1 píše:levmah28 píše:Mě přišli úplně na prdAnabellka píše:A jsou dobré?já je mám koupené.
Já jsem si teď kupovala v DMku. Je jich tam 5 ks a každý mají jinou barvu. Číslování je u toho napsaný.použila jsem jedny hned po porodu a pak už jen ty síťované nohavičkové. Jo a ty jsem měla XL neb v lékárně jiné neměly a bylo to v pohodě ač mám velikost 38 a cca 55kg.
Já jsem je měla minule a myslím, že se to s nima dá úplně v pohodě přežít v té porodnici. Stejně se to hned po použití vyhodí. Doma už jsem pak nosila svoje bavlněné.
Anabellka píše:
Já jsem je měla minule a myslím, že se to s nima dá úplně v pohodě přežít v té porodnici. Stejně se to hned po použití vyhodí. Doma už jsem pak nosila svoje bavlněné.
Tak když člověk jiné nemá, tak asi jo, já měla oboje (nevěděla jsem které budou lepší) a ty z DM mi neseděly - blbě mi držely vložku.
A naopak ty síťované jsem nosila celé šestinedělí, jednak mi bylo líto ničit svoje bavlněné a jednak tyhle držely tu vložku lépe. A když se umazaly, tak jsem je přeprala v umyvadle a za chvilku byly zas suché.
Holky, dají se někde sehnat menší velikosti? Mám normálně tak 34/36max, a když vidím, jak mají všude jen Lka a XLka… ![]()
@Chrissy Jestli řešíš ty síťované, tak v klidu kup ty L nebo XL, já mám normálně nějakou 36/38 a v pohodě jsem nosila ta XL
@Chrissy tak kup tu velikost L.
velké ti nebudou, neboj, jsou extrémně pružný ![]()
Ok, díky za radu, bála jsem se, aby ze mě nepadaly
tak zkusim jedno balení a když to bude ok, dokoupím další ![]()
@Chrissy padat nebudou, neboj
Když ty L rozbalíš, tak je to jak pro děcko ![]()
@Chrissy píše:
Holky, dají se někde sehnat menší velikosti? Mám normálně tak 34/36max, a když vidím, jak mají všude jen Lka a XLka…
mají i velikost S
Tak to jste mě uklidnily, už jsem si říkala, kde budu shánět menší ![]()
@meduzza píše:
mají i velikost S
a jaká značka třeba prosímtě? Všude jsem totiž zatím viděla jen ty L/LX, max. Mka.
@Chrissy píše:
a jaká značka třeba prosímtě? Všude jsem totiž zatím viděla jen ty L/LX, max. Mka.
třeba: Inkont. fixační kalhotky MOLIPANTS SOFT S
nebo od Teny: Fixační kalhotky TENA Fix Premium Small
Jmenuje se to sice inkontinenční, ale jsou to ty síťované kalhotky.
@meduzza píše:
třeba: Inkont. fixační kalhotky MOLIPANTS SOFT S
nebo od Teny: Fixační kalhotky TENA Fix Premium Small
Jmenuje se to sice inkontinenční, ale jsou to ty síťované kalhotky.
díky ![]()
A jsou dobré?já je mám koupené.