Jednorázové kalhotky po porodu - kolik?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
7.1.15 19:41

Ahoj zkušené rodičky. :mavam:
Moje otázka se netýká přímo kalhotek, chtěla bych se zeptat, jestli jste v šestinedělí používaly jen porodnické vložky nebo i klasické? Nevím, kolik balení těch porodnických si mám koupit.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
7.1.15 19:43

@WhiteWine tak já jsem měla dvě balení, vložky, co mi zbyly z porodnice jsem využila doma a pak jsem si kupovala klasický

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
7.1.15 19:50

@WhiteWine
Já používala porodnické i doma, i ty síťované kalhotky jsem nosila doma, abych co nejvíc větrala, neumím si představit si to tam překrýt klasickou vložkou s igelitovým neprodyšným dnem. Až teprve byly očistky minimální, nahradila jsem prodyšnou slipovkou. Ale byla jsem dost šitá, tak jsem se opravdu hodně snažila, aby se vše zahojilo rychle a dobře (a děkovala jsem si, že při rekonstrukci záchoda jsem tam nechala dát umyvadýlko a bidetovou spršku, mohla jsem si spodek sprchovat po každém wc).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
8.1.15 00:38

@WhiteWine Já taky používala celé šestinedělí porodnické a i odně dlouho síťované kalhotky, tedy hlavn protože v normálních mi ta vložka zdrhala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
8.1.15 09:56

Já jsem nosila už v porodnici normální kalhotky a porodnické vložky jen asi 10 dní. Potom už normální. Ale poranění jsem neměla žádné, takže šlo jenom o očistky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
8.1.15 13:24

Děkuji za odpovědi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.15 20:11
@WhiteWine píše:
Ahoj zkušené rodičky. :mavam:
Moje otázka se netýká přímo kalhotek, chtěla bych se zeptat, jestli jste v šestinedělí používaly jen porodnické vložky nebo i klasické? Nevím, kolik balení těch porodnických si mám koupit.. :nevim:

Používala jsem jen porodnické. Měla jsem masivní šití, tak jsem si obyčejný neriskla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
9.1.15 00:20

Tak já dostala z porodnice ty jejich tlusté a nedám na ně dopustit, ale moc bych jich domu dopředu nekupovala, mě poporodní krvácení ustalo ze dne na den a nosit to na normální menzes zase nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
18.2.15 23:10

Poporodní asi týden, poté normální vložky. Síťované kalhotky vzhledem k císaři asi měsíc, normální mě drhly na jizvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
12.2.16 12:56
@hofka píše:
Ano, síťované nohavičkové. Nohavička jde v případě, kdyby byla úzká nastřihnout:-) Kalhotky lze i vyprat. Já je po císaři nosila skoro celý šestinedělí, jizva byla citlivá.

jak se jmenuji ty sitovane? a jakou velikost mam zvolit kdyz v den porodu budu mit cca 100 kg??? nejaky odkaz prosim? budu vam vdecna,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
12.2.16 12:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6079
12.2.16 13:06

@anomisisi

já měla tyhle https://www.nejbaby.cz/…ks-v-baleni/
v době porodu jsem měla 93 kg a byly mi akorát. Neprala jsem je teda a rovnou vyhazovala, protože té krve bylo docela dost. A taky prát to v porodnivi, nebo posílat v igelitovém pytlíku domů… ty pratelné jsem si koupila až na dobu, kdy jsem byla doma. Jo a v porodnici mi 3 balíčky nestačily, vožky dost často prosákly (ze začátku jsem se převlékala třeba 4krát denně). Takže doporučuji 4 balíčky, to je 20 ks a je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
12.2.16 13:21

@anomisisi bohužel název si nepamatuju, ale když řekneš v lékárně, že chceš síťované jednorázové kalhotky, tak budou vědět. :-)
Já když šla rodit, tak jsem taky byla kus ženský a kalhotky jsem měla ve vel. L
Jsou krásně pružný. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
12.2.16 13:28

Máte někdo zkušenost s těmi z drogerie Teta? Včera jsem je tam viděla, jsou balené v krabičce, vel. byla jen L/XL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
12.2.16 13:33
@Modesta píše:
@anomisisijá měla tyhle https://www.nejbaby.cz/…ks-v-baleni/
v době porodu jsem měla 93 kg a byly mi akorát. Neprala jsem je teda a rovnou vyhazovala, protože té krve bylo docela dost. A taky prát to v porodnivi, nebo posílat v igelitovém pytlíku domů… ty pratelné jsem si koupila až na dobu, kdy jsem byla doma. Jo a v porodnici mi 3 balíčky nestačily, vožky dost často prosákly (ze začátku jsem se převlékala třeba 4krát denně). Takže doporučuji 4 balíčky, to je 20 ks a je to v pohodě.

tyto jsem dostala v porodnici a byly bezva. ja je i prala, bylo leto…
normalne bych je i nosila na bezne noseni, jsou vzdusne, velmi pruzne a prizpusobi se… :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100