Jeho matka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
26.2.16 17:57

Moje děti taky neznají savo. Ty jo, myslím, že ani nepoznají, takový dryák, ale znají ekologické čistící prostředky třeba žábu, tedy Frog. Třeba, no jo, holt jsme taková špinavá rodina. Asi koupím savo a vystavím ho na poličce, aby to děti znaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
26.2.16 18:04

@terinka4444 :mrgreen: heč naši ho znaj - máme ho do studny, ve správném dávkování samozřejmě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.2.16 18:07

@j.a.n.i1 tsss, taky ho koupím právě jsme se rozhodla, vystavím ho na poličce. Prostě jsou věci, co jsou základ a znát to prostě musí. Nechci ve výchově nic zanedbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
26.2.16 18:09
@hanka.br. píše:
Mít naklizeno taky není všechno. Třeba je prima holka se smyslem pro humor, zatímco ty suchar s hadrem v ruce. Každý má své priority nastavené jinak.

Tak jestli je pravda, že zanedbává děti a týrá zvířata, tak to podle mého vkusu nebude moc „prima holka“, i kdyby měla smysl pro humor. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
26.2.16 18:09
@Anonymní píše:
AHoj, přítelova matka mě porovnává s jeji dcerou. Jako že se má nejdříve podívat na mě a pak na ní.

Je jí skoro 30.

V bodech

• nestará se o dítě
  • o zvířata ( ty spíše utýrá zanedbáváním)
  • všude bordel a špína
  • sama se skoro nemyje
  • věčně nemá peníze

Já jsem opak ale děti nemám, uklizeno čisto, zvířata si hýčkám, myji se, a ušetřím celkem dost.

No nepadly jsme si přímo do noty, nemá mě ráda. Ale takhle napadat mě nemusí. Koho já nemám ráda nepomlouvám, prostě si všímám vlastních věcí, nejsem tak znuděná vlastím životem abych musela řídit jiné životy.

Srovnávat mě se ženskou která ani nezná savo? :nevim:

A ty s ní žiješ, že víš, že se např. nestará o dítě? Na to jsi přišla na základě čeho? A to ostatní mě taky zajímá, jak víš, že to říkáš s takovou jistotou, např. s těma zvířatama?;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
26.2.16 18:26

Co na to rict - tchyne. Poslala bych ji diplomaticky do pryc, rekla bych, ze u me se da jist i z podlahy, tak at se podiva na podlahu u ni a ze si srovnavani se spindirpu vyprosujes.. az to bude svadet na deti, tak je to jen uboha vymluva. (Ja mam deti 2 a mam naklizeno, navareno, asi jako kazda schopna baba) dal bych se s ni nebavila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.2.16 18:27

Tady to dneska jede! Snachy, tchýně, zasouvání a teď ještě tohle k tomu 8o. Samá lepší diskuse :mrgreen:

Zakladatelko, kolik ti zhruba tak je, že ti cizí paní řídí život? Hlavně teda, že si ho necháš řídit :nevim:
Buď jsi malá holka, co potřebuje řídit nebo jsi velká holka, co řídit nepotřebuje a ošéfuje si to :nevim:
A asi nejsou daleko od pravdy názory, že jsi stejná jako ona. Anonymně tady drbeš místo aby sis to vyříkala se zúčastněnými ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
26.2.16 19:00

Vůbec nechápu smysl této diskuze :nevim:

• Citovat
  • Upravit
101748
26.2.16 19:01

@blabla123 Takových je nás tu víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
26.2.16 19:07

Aha, takže teď už se ženský neměří jen podle mezery mezi nohama, ďůlkem v podpaží, ale už i „zná/nezná“ savo… No potěš koště teda, uff, musim kouknout, zda mi nedošlo už :D

Ale jinak jsi asi dost znuděná, protože momentálně děláš přesně to, co sama píšeš, že neeeee :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
26.2.16 19:12
@j.a.n.i1 píše:
@blabla123 Takových je nás tu víc :)

Možná nám chce zakladatelka sdělit, jak je úžasná  :pankac:

• Citovat
  • Upravit
3451
26.2.16 19:22

@terinka4444 omlouvám se za OT, ale ten Frog, taky smrdí jako savo? A je to stejně účinný a dezinfikuje? Savem beru podlahy, hračky do vany (občas) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.2.16 19:40
@Verunecka289 píše:
@terinka4444 omlouvám se za OT, ale ten Frog, taky smrdí jako savo? A je to stejně účinný a dezinfikuje? Savem beru podlahy, hračky do vany (občas) ;)

nesmrdí a na zbytek neumím odpovědět, páč to nevím :mrgreen: prostě čistící prostředek, já použít savo, zlikviduju čističku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
26.2.16 19:44

@terinka4444 Tak pokud se to nepřehání, tak to zvládne i čistička… až mě překvapilo, kolik v návodu psali, že ho to zvládne.

@Verunecka289 Ne, frog není desinfekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
26.2.16 19:50

@terinka4444 @j.a.n.i1 díky za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová