Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No nepadly jsme si přímo do noty, nemá mě ráda. Ale takhle napadat mě nemusí. Koho já nemám ráda nepomlouvám, prostě si všímám vlastních věcí, nejsem tak znuděná vlastím životem abych musela řídit jiné životy… A tahle diskuze je toho potvrzením? ![]()
A čím tě napadá a srovnává s ní, když jsi tedy,,perfektní"?
@Anonymní píše:
AHoj, přítelova matka mě porovnává s jeji dcerou. Jako že se má nejdříve podívat na mě a pak na ní.Je jí skoro 30.
V bodech
- nestará se o dítě
- o zvířata ( ty spíše utýrá zanedbáváním)
- všude bordel a špína
- sama se skoro nemyje
- věčně nemá peníze
Já jsem opak ale děti nemám, uklizeno čisto, zvířata si hýčkám, myji se, a ušetřím celkem dost.
No nepadly jsme si přímo do noty, nemá mě ráda. Ale takhle napadat mě nemusí. Koho já nemám ráda nepomlouvám, prostě si všímám vlastních věcí, nejsem tak znuděná vlastím životem abych musela řídit jiné životy.
Srovnávat mě se ženskou která ani nezná savo?
Mít naklizeno taky není všechno. Třeba je prima holka se smyslem pro humor, zatímco ty suchar s hadrem v ruce. Každý má své priority nastavené jinak.
Co to zase je?
tak se s tchyni nestykej a mas po starostech. Jako nechápu co je tohle za diskuzi ![]()
@H8N2O4S copak řídím jejich život? Pomluva je u mě výmysl, já jen říkám jak to je.
@Anonymní píše:
@H8N2O4S copak řídím jejich život? Pomluva je u mě výmysl, já jen říkám jak to je.
A ona ridi tvuj zivot? Promin, ale beztak si muzete podat ruce, pomluva mepomluva, resis tu neco o ni, anonymne, res to s ni a je. ![]()
Srovnávat tě se ženskou, co nezná ani savo…no to je fakt bordel toto, to je naprosto děsný. Fakt nezná ani Savo? No to je děsný. Hele a Bref, Domestos nebo jar, zná?
@terinka4444 jak by mohla. Přeci je to strašná spina a podle zakladatelky se asi ani nemeje.
![]()
No na místě zakladatelky bych zdrhala jako blesk. O co, že ten její savo viděl poprvé až u ní, a kdo ví, jestli ví, co je to mýdlo. Nebo že by ráda neandrtálce a heslo - správnej chlap musí smrdět?
Moje děti taky neznají savo. Ty jo, myslím, že ani nepoznají, takový dryák, ale znají ekologické čistící prostředky třeba žábu, tedy Frog. Třeba, no jo, holt jsme taková špinavá rodina. Asi koupím savo a vystavím ho na poličce, aby to děti znaly.
AHoj, přítelova matka mě porovnává s jeji dcerou. Jako že se má nejdříve podívat na mě a pak na ní.
Je jí skoro 30.
V bodech
Já jsem opak ale děti nemám, uklizeno čisto, zvířata si hýčkám, myji se, a ušetřím celkem dost.
No nepadly jsme si přímo do noty, nemá mě ráda. Ale takhle napadat mě nemusí. Koho já nemám ráda nepomlouvám, prostě si všímám vlastních věcí, nejsem tak znuděná vlastím životem abych musela řídit jiné životy.
Srovnávat mě se ženskou která ani nezná savo?