Jeho matka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
439
26.2.16 22:54
@Verunecka289 píše:
@terinka4444 omlouvám se za OT, ale ten Frog, taky smrdí jako savo? A je to stejně účinný a dezinfikuje? Savem beru podlahy, hračky do vany (občas) ;)

Nejlepší je sanytol, ten nesmrdí a nedělá fleky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33736
27.2.16 12:00
@Anonymní píše:
AHoj, přítelova matka mě porovnává s jeji dcerou. Jako že se má nejdříve podívat na mě a pak na ní.

Je jí skoro 30.

V bodech

• nestará se o dítě
  • o zvířata ( ty spíše utýrá zanedbáváním)
  • všude bordel a špína
  • sama se skoro nemyje
  • věčně nemá peníze

Já jsem opak ale děti nemám, uklizeno čisto, zvířata si hýčkám, myji se, a ušetřím celkem dost.

No nepadly jsme si přímo do noty, nemá mě ráda. Ale takhle napadat mě nemusí. Koho já nemám ráda nepomlouvám, prostě si všímám vlastních věcí, nejsem tak znuděná vlastím životem abych musela řídit jiné životy.

Srovnávat mě se ženskou která ani nezná savo? :nevim:

No a co přesně ti vadí? Jsi pravý opak tak jsi na tom dobře ne? A pokud je potencionální švarová taková jak píšeš tak jí udej na soc že se nestará o dítě, zavolej Srstku že týrá zvířata, kup jí savo a neuč jí šetřit. :mrgreen: Stejně nechápu o co jde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
14.3.16 13:51

Nemá cenu se užírat srovnáváním. Skoro každá matka upřednostní vlastní dceru před snachou a platí to obecně o vlastních dětech.
Otázkou je, v jakých situacích ti to předhazuje, osobně bych se konfliktům a výměně názorů vyhýbala.
Chápu, že tě mrzí, že nemáš její uznání, i když bys o něj stála, ale všem se nezavděčíš. Říkej si, že pro svého partnera seš ta skvělá ty, ostatně s ním žiješ, takže na ostatních zas tolik nezáleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MEduZKa35
2.2.19 10:37

Nechápu, jak to myslíš? kdo ať se podívá na ni a pak na tebe..napsalas to nepochopitelně..aspoń pro mě..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová