Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jeli byste s dcerou 6 let prespat na penzion kdyby vas manzel nastval a vy nemeli chut s nim byt v jednom byte?
Já bych jela ke kamarádce a za peníze za penzion nakoupila víno a jídlo 🥂
Co provedl?
@K. Rocánková Dcera ma kasel a ja nechci aby nakazila kamaradky deti. Tak me napadlo tohle ptz nemam chut se s nim hadat!!!
Ve zkratce. Dcera od soboty lehla s chripkou na zacatku vysoke teploty, kasel zvraceni. Takze jsme nespali pres den ani v noci. Myslim me a dceru. Manzela jsme odstehovali do pokojicku at ma a v klidu spi. vstava do prace. Do toho se s dcerou ucime. doplnujeme uceni. hrajeme si. mezi tim uklizim na uklid si potrpim. vcera prisel domu z prace a mel tu drzost do me hustit ze je tu bordel ze jsem nedala nadobi do mycky!!! Ja uz vcera byla jak chodici mrtvola..Tak jsem vybouchla ze mi s nicim nepomuze tak at je ticho
Nee. Nejela bych, at je v klidu doma radsi. Nebo kdyby to melo nejakej hlubsi duvod, tak mozna, ale ze jste se pohadali kvuli neporadku
to mi nepripada jako primerena reakce
Nejela, vystěhovala bych tam chlapa. Byla bych pěkně v pohodě doma a ušetřila ještě peníze za penzion ![]()
Jestli je nemocná, tak bych tam spis vypakovala jeho
Dceru bych nechala v klidu doma.
@Silka33 Ja ho nemuzu vystat. Tak strasne me ranil tim ze do me jde jeste hustit nez aby mi pomohl…
@Tonick19 Neni na tom tak strasne uz. Ja bych si tam s ni zalezla do postele a koukali bysme na pohadky nebo hrali hry. Dnes nam doktor rekl ze muze i na hodinku ven.
@Miška68 píše:
Jeli byste s dcerou 6 let prespat na penzion kdyby vas manzel nastval a vy nemeli chut s nim byt v jednom byte?
Ne. Netrucuju.
@Miška68 ne, nejela. Co to je za jednani? Jako to pokazde, kdyz te nastve, budes hledat ubytování? A jeste do toho tahat dite?