Jemné vlasy a péče

104
12.7.22 20:23

jemné vlasy a péče

Vlasy mám jemné a přirozeně bývají splihlé. Mám jich tak středně. Je tu někdo, kdo měl problémy s jemnými a splihlými vlasy a u s nimi problémy nemá? Pokud ano, jak se o ně straráte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.7.22 20:29

:roll: obávám se že s takovými bude problém vždycky. Masti se a padají. Proti masticim se vlasům mi pomohli ovocné šampony na objem. Teď používám šampon proti vypadávání. Pomohl ale zase nic moc na pohled

• Citovat
  • Upravit
3958
12.7.22 20:34

S jemnými vlasy nic moc nenaděláš. Nauč se s nimi žít nebo si nech udělat zahuštění/prodloužení vlasů. Mně proti splihnutí dost pomáhá tužidlo a fénování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2334
12.7.22 20:39

Nepoužívám kondicionér, ale vlasový olej (a to opravdu střídmě). Přijde mi, že po běžných šamponech jsou ty vlasy ještě splihlejší, ale našla jsem nějaký obyčejný bylinkový, který vlasy jakoby lehce vysuší a jsou pak lehčí a objemnější, ne mastné už ráno po umytí. Češu kartáčem typu tagleteezer, jiné mi elektrizují a tím pádem zase uplácávají ty vlasy. Když chci nějaký inteligentní účes, používám lak, jinak mi to poletuje jako dítěti. Jinak na běžné fungování si často dělám ledabylý drdol a rozpustím vlasy až těsně před vyjítím - udělá to rychlý objem a vlny (aspoň na chvíli) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
13.7.22 07:46

Dobrý strih, nosim krátké vlasy, melir dodá objem a denně foukam.
Sampon glis kur, loreal a bezoplachovy kondicioner.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková