Hubnutí po 3 dětech

Anonymní
12.7.22 13:17

Hubnutí po 3 dětech

Ahoj holky :mavam:
Prosím poraďte mi někdo jak zhubnout po 3 dětech..už je mi ze sebe fakt špatně.. měřím 168cm a vážím 76kg..vždy jsem měla svojí váhu 60kg a s každým těhotenstvím porodem a kojením to šlo rapidně nahoru..teď jsem od posledního porodu skoro 3 roky a ať se snažím sebevíc prostě to nejde..stravuju se "normálně " žádné prasarny..teď jsem i pracovala 4 hodiny denne půl roku jako uklízečka tak že jsem se nezastavila v práci a pak ani doma a nezhubla jsem ani kilo..na konec mě zradily záda a blokle žebro tak že marodim..už fakt nevím co s tím mám hlavně břicho a prsa..cvičit zkouším ale s těma mojima zadama to není ono :pocitac: :zed: prosím o vaše rady a zkušenosti děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30953
12.7.22 13:22

:hug:, ja mela po 3. porodu 6 kg navrch a zhubla jsem je nestandardne diky silene alergii na ATB. No, tak to moc nedoporucuji. Jinak driv mi taky stacilo chvili nezrat a 3 kila dole, ted je vek vyssi a rozhodne to tak uz nefunguje :?. Nadvahu uz nemam, ale pravidelny sport bych potrebovala jako sul, jenze presne - 3 deti a i me telo me kazdou chvili necim zradi. Jenze podle me nic jineho nez dostatek casu sama na sebe - pravidelne a dlouhodobe - nepomuze :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
12.7.22 13:40

Nikoho nenavádím, jen moje zkušenost co platí na mě…

Díky rozvodu jsem zjistila, že potřebuju občasné půsty. Při rozvodu jsem třeba den, dva nejedla a jen se snažila dodat živiny rajčatovým džusem (mám ráda :-) ) Do té doby jsem byla bezradná, váha stagnovala, ale tímhle půstem se mi hubnutí rozjelo a přirozeně jsem se přestala přecpávat a pochopila, jak malé porce mi na den stačí. Taky jsem zjistila, že nechci snídat, jen hodně vody…jsem spokojenější, žádné pocity „velkého břicha“ atd.

Je to ted hodně rozjetá metoda (občasné pusty nebo jen určité počty hodin denně bez jídla), stačí najít co člověku sedí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13974
12.7.22 13:56

Hlidat příjem/vydej, stáhni kalorické tabulky. Podle stránek josefa totha si nastav příjem. Zapisuj fakt vse poctivě a věřím, že výsledek se dostaví brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
12.7.22 14:03

Stahni si kalorické tabulky a koukni na Instagramu na profil Tabulkarka. Dobre tam radi, jak si je správně nastavit. A pak uz jenom pevnou vuli… Je to jenom o vyvážené stravě… Taky nejim zadny prasárny, ale po detech uz to nestačí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.22 14:12

Mně pomohl jídelníček na míru od výživové poradkyně. Dodržuji již 5 let. Zaplatila jsem si 6 vzorových týdnů, proměřila mě na přístroji poprvé a po nějaké době.
Týdně bylo dole 1.5kg.
Pochopila jsem princip tvorby jídelníčků, zvládám sama, ale jídlo vážím stále.
165cm, 80kg. Po 3měsících 65kg. Udržuji i přes další 2 těhotenství 60-65kg.

• Citovat
  • Upravit
2349
12.7.22 14:22

S hubnutím sice neporadím, ale jestli jsi takhle rozbitá, co zkusit nějakou fyzioterapii nebo rehabilitace? Pak půjde i to cvičení líp, když nebudeš mít pořád bolesti. Jinak si myslím, že to tloustnuti je hlavně o věku, ve dvaceti jsme mohly zblajznout vlka i s babičkou a teď už holt musíme omezovat. Na prsa nepomůže nic moc, na tlusté bricho hlavně cvičení, což teď nemůžeš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
12.7.22 14:45

Vážně si myslíš, že máš výraznou nadváhu? Ke Tvé výšce? Uvědomuješ si že čím víc žena stárne, tím se jí mění metabolismus i postava? Nejsi na sebe náhodou moc přísná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
12.7.22 14:51

Chodim na pase, na bolavy zada pecka a udelal se mi pas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3913
12.7.22 15:19

Hele, to že jíš „normálně, žádný prasárny“ neznamená, že jíš dobře. Možná jíš prostě jenom moc a nebo taky málo.
Spousta lidí si neuvědomuje, kolik toho za den (ne)sní. Někdo ráno vstane a na jídlo si vzpomene ve 4 odpoledne, pak něco málo sežere a dobrý. Stačí mu to, aby neměl hlad, ale pro tělo je to málo a tak po nějaké době zpomalí metabolismus aby vystačilo s tím, co dostane. A už se nehubne.
Někdo zase jí zdravě, ale tam dojí to, tam kousne, tam ochutná a už to skáče nahoru. Největší masakr je dojídání po dětech - tam kousek housky, tam půl jogurtu, tam dva brambory a příjem je úplně někde jinde, než by měl být.

Takže otevřete internet, v nějaké kalkulačce si vypočtěte svůj denní příjem, stáhněte kalorické tabulky a zkuste nejdřív jenom zapisovat co vlastně jíte. A pak uvidíte, jestli to je na výživového poradce a nebo to zmáknete sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
12.7.22 15:33

Já chci jen napsat, že mám o 5kg :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.22 16:29
@Pruhovaný_mýval píše:
S hubnutím sice neporadím, ale jestli jsi takhle rozbitá, co zkusit nějakou fyzioterapii nebo rehabilitace? Pak půjde i to cvičení líp, když nebudeš mít pořád bolesti. Jinak si myslím, že to tloustnuti je hlavně o věku, ve dvaceti jsme mohly zblajznout vlka i s babičkou a teď už holt musíme omezovat. Na prsa nepomůže nic moc, na tlusté bricho hlavně cvičení, což teď nemůžeš :nevim:

Rehabilitace mě čekají teď v srpnu hned prvního jsem objednaná :)
Jinak zapomněla jsem dopsat věk je mi 33 let :lol:

• Citovat
  • Upravit
3958
12.7.22 17:27

Hlídat příjem/výdej kalorií. Já mám výdej při běžném denním režimu cca 1900 kcal (vypozorováno dlouhodobě dle kalorických tabulek) a když jsem chtěla po porodu zhubnout 5 kg, co jsem měla navrch, jedla jsem cca 1500 kcal denně (a žádný extra pohyb navíc oproti klasickému režimu). 5 kg jsem zhubla za měsíc a půl. Poté jsem najela na svůj režim 1900 kcal denně a váhu si držím dlouhodobě. Chce to ale hlídat si jídelníček už pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková