Padání vlasů po zhubnutí

93
7.7.22 17:34

Padání vlasů po zhubnutí

Ahoj, za 7 měsíců jsem zhubla 20kg a poslední cca dva měsíce pozoruji, že mi hodně padají vlasy a je to dost vidět. Nikdy jsem neměla nějak extra husté vlasy, ale teď když si udělám cop, tak je hrozně tenký. :? Myslíte, že je to tím rychlým zhubnutím? Existuje něco opravdu účinného, po čem vlasy přestanou tak padat a zase zhoustnou? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
7.7.22 17:37

Pokud hubneš tím, že nejíš dostatečně a chybí ti základní živiny, tak ano, začneš ztrácet vlasy.

Zajdi si k praktickému lékaři a nech si vyšetřit co všechno za prvky a minerály ti díky „dietě“ chybí.

Změň straovvání na zdravější a dosuplementuj, co ti chybí.

Jinak pokud začneš jíst tak, že budeš svému organismu dávat to co potřebuje, tak pochopitelně vlasy dorostou.

Když se teď ostříháš, bude trvat kratší dobu, než tedy nové vlasy dorostou do délky těch zbylých,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
7.7.22 17:39

@Ou Jím normálně vše jako dřív. Pouze jsem začala večeřet kolem 17hod místo přežírání se v deset večer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
7.7.22 17:41
@la.or3 píše:
@Ou Jím normálně vše jako dřív. Pouze jsem začala večeřet kolem 17hod místo přežírání se v deset večer :)

Zajdi k lékaři, pokud nejsi po porodu a nebo po těžkém covidu, tak takovéhle padání vlasů je symptom něčeho, co není v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
7.7.22 17:54

Přesně to se mi stalo taky a při každém hubnutí se mi to děje.

Stejně tak po covidu a po porodech a ve stresu :lol: takže délka vlasů už dlouho stejná a spousta malých vlásků co průběžně dorůstají. Vypadá to divně, ale dorůstaj a nic tomu nějak extra nepomohlo.
Doktor může napsat určité přípravky, ale těžko říct zda jsou zázračné (tetě takhle předepsal - padání po covidu) nebo vlasy prostě dorůstaj samy.
Kdyby bylo něco zázračného, tak už to všechny ženy používají, protože tohle je běžný problém. :nevim: ale jsou přípravky, které sednou…
Nedávno tady byl test (kde jsem i já a i další) třeba to pomůže pro inspiraci 8) https://www.emimino.cz/…asovou-peci/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková