Vzhled a starání se o sebe

Anonymní
6.7.22 20:40

Vzhled a starání se o sebe

Před pár dny jsem tu zaregistrovala diskuzi, kde zakladatelka řešila, že při nějaké hře jí přítel ohodnotil 7 (z 10). Na první pohled vtipné, ale taky by mě to vydeptalo :lol: předem říkám, že nejsem povrchní, nehodnotím ostatní podle vzhledu, ale na SVÉM vzhledu mi záleží velmi. Asi to je i okolím, kde letí plastiky a všechny možné úpravy. Mně třeba můj muž pořád říká, že si vzal tu nejkrásnější holku (ale je mi jasný, že kecá :mrgreen: ), ale zároveň tomu věřit chci, že pro něj jsem ta NEJ. Jenže chtěla bych být objektivně od většiny hodnocená jako 10, i když jasně, nikdo se nemůže líbit všem, ale prostě být ta, která se většině líbí. Jak dle Vás vypadají ty opravdu TOP ženy? Hrají tam roli už takové věci jako malinký nos, nafouknuté rty apod? A myslíte, že si těchto detailů všímají i muži?

Anonym, ať si známí neťukají na čelo, co za k. aviny tu řeším :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
809
6.7.22 20:46

Prirozene, charismaticky a zensky :nevim: zbytek podle me zase tak rozhodujici neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13215
6.7.22 20:47

Tak je jasný, že nemůžeš být pro všechny 10…
Možná přestaň být tolik orientovaná na vzhled, především svůj vlastní, buď sama sebou a uvidíš, že se ti uleví… To je prostě jako závod, který nikdy nemůžeš vyhrát… vždycky bude někdo lepší než ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21617
6.7.22 20:53

Když se budeš mít ráda i se svými nedokonalostmi a nedostatky, hodně se tu uleví a budeš šťastnější. Měla bys na tom začít pracovat, protože s přibývajícím věkem bude víc a víc žen krásnějšího než ty. A není nic strašnějšího, než zoufalá padesátnice či šedesátnice s nehybným obličejem po botoxu a tělem plným plastických úprav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
6.7.22 20:56

Krása tkví v oku pozorovatele. Vedle fyzického vzhledu hrají roli i jiné věci, hlas, způsob mluvy, smích, gesta. Neexistuje univerzální vzor krásy. Jasně, jsou módní věci, které v danou chvíli letí, ale obecně je krása subjektivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
6.7.22 21:00

Nesmí být pič. a 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
6.7.22 21:02
@nozu píše:
Když se budeš mít ráda i se svými nedokonalostmi a nedostatky, hodně se tu uleví a budeš šťastnější. Měla bys na tom začít pracovat, protože s přibývajícím věkem bude víc a víc žen krásnějšího než ty. A není nic strašnějšího, než zoufalá padesátnice či šedesátnices nehybným obličejem po botoxu a tělem plným plastických úprav.

To by nebylo tak strašný, ale dneska máš umělý už třicítky. Holt to frčí 🤷🏻‍♀️ 🤣

• Citovat
  • Upravit
45702
6.7.22 21:06

Nafouknuty rty jsou nejmin 4 body dolu :lol: aspon pro mne. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
6.7.22 21:11
@veria píše:
Nafouknuty rty jsou nejmin 4 body dolu :lol: aspon pro mne. :D

Amen, a další bodík dolů jsou umělý barevný drápy a řasy (takové ty smetáčky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5996
6.7.22 21:12

Ukaž mi někoho, koho ohodnotí všichni muži 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
6.7.22 21:13
@veria píše:
Nafouknuty rty jsou nejmin 4 body dolu :lol: aspon pro mne. :D

Tyhle úpravy bez zdravotní indikace také nechápu. Co se na tom komu líbí? Kachní zobák, nalepené řasy, umělé nehty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
6.7.22 21:13
@nozu píše:
Když se budeš mít ráda i se svými nedokonalostmi a nedostatky, hodně se tu uleví a budeš šťastnější. Měla bys na tom začít pracovat, protože s přibývajícím věkem bude víc a víc žen krásnějšího než ty. A není nic strašnějšího, než zoufalá padesátnice či šedesátnice s nehybným obličejem po botoxu a tělem plným plastických úprav.

No nevim, jestli třeba Jennifer Lopez je něco strašnýho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
6.7.22 21:16
@Anonymní píše:
Před pár dny jsem tu zaregistrovala diskuzi, kde zakladatelka řešila, že při nějaké hře jí přítel ohodnotil 7 (z 10). Na první pohled vtipné, ale taky by mě to vydeptalo :lol: předem říkám, že nejsem povrchní, nehodnotím ostatní podle vzhledu, ale na SVÉM vzhledu mi záleží velmi. Asi to je i okolím, kde letí plastiky a všechny možné úpravy. Mně třeba můj muž pořád říká, že si vzal tu nejkrásnější holku (ale je mi jasný, že kecá :mrgreen: ), ale zároveň tomu věřit chci, že pro něj jsem ta NEJ. Jenže chtěla bych být objektivně od většiny hodnocená jako 10, i když jasně, nikdo se nemůže líbit všem, ale prostě být ta, která se většině líbí. Jak dle Vás vypadají ty opravdu TOP ženy? Hrají tam roli už takové věci jako malinký nos, nafouknuté rty apod? A myslíte, že si těchto detailů všímají i muži?Anonym, ať si známí neťukají na čelo, co za k. aviny tu řeším :)

To tvoje „nejsem povrchní, ale…“ je asi tak na stejné úrovni, jako „nejsem rasista, ale…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.7.22 21:17
@Anonymní píše:
Před pár dny jsem tu zaregistrovala diskuzi, kde zakladatelka řešila, že při nějaké hře jí přítel ohodnotil 7 (z 10). Na první pohled vtipné, ale taky by mě to vydeptalo :lol: předem říkám, že nejsem povrchní, nehodnotím ostatní podle vzhledu, ale na SVÉM vzhledu mi záleží velmi. Asi to je i okolím, kde letí plastiky a všechny možné úpravy. Mně třeba můj muž pořád říká, že si vzal tu nejkrásnější holku (ale je mi jasný, že kecá :mrgreen: ), ale zároveň tomu věřit chci, že pro něj jsem ta NEJ. Jenže chtěla bych být objektivně od většiny hodnocená jako 10, i když jasně, nikdo se nemůže líbit všem, ale prostě být ta, která se většině líbí. Jak dle Vás vypadají ty opravdu TOP ženy? Hrají tam roli už takové věci jako malinký nos, nafouknuté rty apod? A myslíte, že si těchto detailů všímají i muži?Anonym, ať si známí neťukají na čelo, co za k. aviny tu řeším :)

Tak za takovou Lelou Ceterovou se musí otočit každý chlap :mrgreen:…myslím si že plno chlapům se líbí. V módě jsou prifoukle rty a může tohle přitahuje neříkám že všechny ale je jich dost.Jak vypadá top žena? dle mého husté dlouhé vlasy, postava přesýpací hodiny, velké oči dlouhé řasy plně přírodní rty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
6.7.22 21:18
@Annabela11 píše:
Tak za takovou Lelou Ceterovou se musí otočit každý chlap :mrgreen:…myslím si že plno chlapům se líbí. V módě jsou prifoukle rty a může tohle přitahuje neříkám že všechny ale je jich dost.Jak vypadá top žena? dle mého husté dlouhé vlasy, postava přesýpací hodiny, velké oči dlouhé řasy plně přírodní rty.

V reálu bez filtru Lela vypadá jak padesátnice. Bez přehánění…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková