Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj Holky, nedělní téma na odlehčení, neberte zas tak vážně…
Jelikož jsem celoživotní „dietář“ s touhou po zhubnutí a věčným nezdarem, ráda alespoň sleduju tyto proměny…
Ovšem zrovna u Pavly mi to přijde moc…( Nevím ale, z jakého důvodu zhubla, třeba to šlo samo, nemoc atd, neodsuzuji!!)
Velmi zestárla a vypadá smutně.
Jasně, že ty kila navíc v jejich nejsilnějších obdobích už byly hodně. Ale toto je takový druhý extrém, co myslíte?
Nejvíce mi k ní seděla její postava po Stardance, veselá, mírně oplácaná, ale moc hezká ![]()
Samotnou mě překvapilo to, že k některým lidem se prostě hubená postava nehodí. Ale nevím, zda nemám zkresleny názor.
Díky a hezkou neděli ![]()
Vlož sem fotku, kterou máš na mysli prosím ![]()
Nic moc kde je štíhlá mi nejde najít ![]()
Po stardance byla nejhezčí. Teď se mi líbí nejmíň. Vypadá starší a nezdravě. Tak snad nezhubla kvůli nějaké nemoci.
Problém je, že když se hubne po čtyřicítce, tak se kůže na obličeji nestáhne a ty holky pak vypadají hrozně strhaně. Ono to není až tak o postavě, ale rysy dostanou na perdel. Vidím to u několika kamarádek, jde byl váhovej úbytek 20kg +.
A Pavla je ten samej případ. Ale pokud je ona spokojená, tak si lidi taky zvyknou.
Ano, teď jsem viděla fotku z oslavy jejích narozenin přímo na place a docela mě vyděsila. K některým lidem ta oplácanost prostě patří. Někteří jsou mi mnohem sympatyčtější s pár kily navíc. Viz. paní Tomicová, Adele nebo Rebel Wilson.
Pošle mě teď váží maximálně 60 kg! Je to neuvěřitelná změna, klobouk dolů. V obličeji je vrásčitá, ale tak, má své roky. Kdyby se namalovala, učesala a hezky oblékla, je z ní neskutečná dáma.
No asi to bude zdravější netahat se s tolika kily navíc, ale v obličeji hrozně zestárla, ale to se dá čekat, i ten obličej hubne a kůže není už tak elesticka. Mě se na ni teda teď nejvic nelíbí ten odstín vlasů, má takovou moc oranžovou pleť a ty vlasy k tomu moc nesedí.
Příspěvek upraven 03.07.22 v 14:31
Ano, ale taky kolik je jí let
Holt to tělo dostalo kily i zhubnutim zabrat.
Koukla jsem na fotky. No a po zhubnutí vypadá na tolik kolik jí je (60)
ta oplácanost jí hodně ubírala na letech. A jo, vypadala předtím fakt lépe.
@Karolina0311 píše:
Ano, teď jsem viděla fotku z oslavy jejích narozenin přímo na place a docela mě vyděsila. K některým lidem ta oplácanost prostě patří. Někteří jsou mi mnohem sympatyčtější s pár kily navíc. Viz. paní Tomicová, Adele nebo Rebel Wilson.
Mě se teda více líbí hubené! Hlavně Adele, Rebel, Anežka Rusevová (Vendulka z ulice). Jsou to teď takové hot drsnější dračice.
V tom článku hlavně psali, ze zhubla 15kg, ale podle mě teda zhubla víc, přes 20kg určitě.
Ja jsem ji moc nesledovala, takze me to dost prekvapilo. Ale asi ted jen vypada na svuj vek a taky je to o zvyku. Byt to obracene, vetsina rekne, ze hubena vypadala lip.
Je jí 60, vypadá dobře. Fotky, které média vkládají pro srovnání, jsou několik let staré. Nikdo nemládnem. Zhubla sama, říká, že konečně se naučila jíst vhodně a dost, dříve bývala paradoxně podvyživená.