Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
Demet je moc hezká, ale jak jsem zaměřená na ty nosy, tak čekám, až si ho taky nechá udělatpřesně takový mám totiž i já..
Ale zase pokud je tohle nejzávažnější starost, kterou řešíš, tak to teda závidím, protože máš bezva život ![]()
@Pruhovaný_mýval píše:
Amen, a další bodík dolů jsou umělý barevný drápy a řasy (takové ty smetáčky).
No na ne 18 lete dceri se mi to libi
![]()
@Anonymní píše:
Za mě třeba herečka Hande Ercel.. neznám nikoho, komu by se nelíbila
Je nesympatická a taková cikánovská.
@_.Emilyyy píše:
No na ne 18 lete dceri se mi to libi![]()
![]()
Myslíš smetáky? To není hezké na nikom, ani na mladých holkách, ale chápu, že na dceru se koukáš jinak ![]()
@Kockazvysocan píše:
Myslíš smetáky? To není hezké na nikom, ani na mladých holkách, ale chápu, že na dceru se koukáš jinak
No nosí obcas nalepovaci rasy, které vypadají okey. Tomu říkáte ty smetaky?
@_.Emilyyy píše:
No nosí obcas nalepovaci rasy, které vypadají okey. Tomu říkáte ty smetaky?
Za smetáky považuju tu umělou nepřirozeně dlouhou a hustou příšernost na očích, to co se ani v nejmenším nedá považovat za mrkací panenku.
@Bytsamsebou Tak že má přírodní prsa je myslím vidět
a ano zhubla krásně, sluší jí to
Za mě je desítka Emma Watson.
Ta je opravdu moc hezká, skvělá herečka a navíc nemá v hlavě seno.
@Kelliee píše:
Já opravdu nechápu, co se těm ženám samotným na svém vzhledu tak líbí. Ony to fakt nevidí, co ze sebe dělají (udělaly) za kreatury? Já tomu nerozumím. Je mi jich tak nějak i líto
A tohle má být, je vzorem pro dnešní mládež, jak vypadat a co je v módě. Akorát nedochází většině, že za pár let to bude strašně „cringe“.
A některé předělávky už jaksi do původního stavu nedají.
Ten v těch červených plavkách je kreatura sama, bývalý umělý Ken, dnes katastrofální figurínou…šílenost sama. Podle mě se jim líbí ta zvláštnost. Přehnanost, být v něčem jiní než ostatní..je to asi jako závislost na drogách…
Mám kamarádku co chodí zatím jen na botox rtů…sice nevím proč, když vždy měla úsměvu plnou pusu, ale kdysi ještě vypadala normálně…chodí už nějaký pátý rok a rty jsou větší a větší..když ji člověk zahlédne..vidí nafouklé, oteklé rty nepůsobící vůbec hezky, potom dlouhoooo nic a pak až zbytek..prostě kačer Donald. A to nechci být zlá, ale na živo to snad nepůsobí ani trošku přirozeně ![]()
Tyhle extrémy…je trend dnešní doby.
@Kockazvysocan píše:
Za smetáky považuju tu umělou nepřirozeně dlouhou a hustou příšernost na očích, to co se ani v nejmenším nedá považovat za mrkací panenku.
Tak na dcera ma normalni hezke nalepovaci rasy, ktere vypadaji hezky
@Anonymní píše:
Demet je moc hezká, ale jak jsem zaměřená na ty nosy, tak čekám, až si ho taky nechá udělatpřesně takový mám totiž i já..
Vždyď Demet má rozkošnej nosík, na ten bych si sáhnout nenechala.
@Nelel12 píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A tohle má být, je vzorem pro dnešní mládež, jak vypadat a co je v módě. Akorát nedochází většině, že za pár let to bude strašně „cringe“.
A některé předělávky už jaksi do původního stavu nedají.
Ten v těch červených plavkách je kreatura sama, bývalý umělý Ken, dnes katastrofální figurínou…šílenost sama. Podle mě se jim líbí ta zvláštnost. Přehnanost, být v něčem jiní než ostatní..je to asi jako závislost na drogách…Mám kamarádku co chodí zatím jen na botox rtů…sice nevím proč, když vždy měla úsměvu plnou pusu, ale kdysi ještě vypadala normálně…chodí už nějaký pátý rok a rty jsou větší a větší..když ji člověk zahlédne..vidí nafouklé, oteklé rty nepůsobící vůbec hezky, potom dlouhoooo nic a pak až zbytek..prostě kačer Donald. A to nechci být zlá, ale na živo to snad nepůsobí ani trošku přirozeně
Tyhle extrémy…je trend dnešní doby.
Botox rtů je nesmysl. Do rtů se botox nedává! Ale jinak souhlasím, že když se to přežene, je to spíše směšné.
@DoňaPetruňa píše:
Vždyď Demet má rozkošnej nosík, na ten bych si sáhnout nenechala.
Má… a k ní sedí stejně jako její velká huba s mírným předkusem. Je prostě roztomilá. Podle mě se nenechá nic předělat. Jitka Boho si také nakonec nenechala zbrousit své upíří špičáky.
@DoňaPetruňa píše:
Botox rtů je nesmysl. Do rtů se botox nedává! Ale jinak souhlasím, že když se to přežene, je to spíše směšné.
Tak sory za lživý info. Já jen vím, že si chodí nechat píchat něco do rtu, to samé do čela, aby neměla vrásky, nicméně myslela jsem, že to je ten botox? Nějaký druh kyseliny nabouchaný do kůže.
Ale už mlčím ![]()
@Nelel12 píše:
Tak sory za lživý info. Já jen vím, že si chodí nechat píchat něco do rtu, to samé do čela, aby neměla vrásky, nicméně myslela jsem, že to je ten botox? Nějaký druh kyseliny nabouchaný do kůže.Ale už mlčím
Do rtů se dávají výplně, to je kyselina hyaluronová. To se může dát i do čela pro vyplnění vrásek. Botox se dává tam, kde chceš aby se ti obličej nehýbal a netvořily se vrásky, tedy čelo, kolem očí, mezi obočí, případně do podpaží proti pocení.