Čištění vlasů Malibu

3701
6.7.22 10:43

Čištění vlasů Malibu

Ahoj, chtěla jsem se prosím zeptat vás, kteří máte už zkušenost s čištěním vlasů Malibu v salonu. Kadeřnice mi to pořád nabízí, že to skvěle vyčistí vlasy od silikonů, od chemie(mám barvené vlasy), že jsou pak vlasy prý krásné, lesklé, hebké a vypadají lépe. Jenže stojí to 2500,–Kč tak furt váhám, jestli ano či ne. Proto se ptám jestli je to pravda, že jsou vlasy potom hezčí a jak dlouho to tak vydrží, aby byly lesklé, krásné? Kadeřnice mi tvrdí že tak půl roku 8o.
Moc děkuji za odpověď a přeji hezký den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2423
6.7.22 11:04

Muzes si koupit Malibu C scalp wellness kůru domu, stojí 700 Kč a bohate stačí - samozřejmě je na x použití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
6.7.22 11:06

Nemám zkušenost s tímto a ani mít nebudu.
Protože jsem šla na keratin, drahé peníze a protože nemám vlasy moc zničené, tak účinek vydrží půl roků a u mě možná i rok.
Nějaké čištění taky proběhlo. No je to asi 2 týdny a mám pocit, že jsou stejné jako předtím nějaké krásnější, hezčí nemám pocit že by byly…
Jediné co mě těší, že předtím to nebyla taková hrůza, takže hrůza to není ani teď, ale hezčí by být mohly…Ihned po keratinu byly nádherné

• Citovat
  • Upravit
406
6.7.22 11:16

Najdeš i levnější.
Byla jsem poprvé minulý týden a jsem spokojená. Je fakt že jsme měli doma tvrdou vodu a to byl mazec.
Jen to pak chce udržovat, aby to vydrželo co nejdéle. Tzn používat šampony bez silikonu a jiných věcí, jednou za čas vyčistit samponem na tvrdou vodu a taky záleží co máš za vlasy. Hodně to podpoří kudrnaté a vlnité vlasy.

Já tedy platila 1600 za umytí, střih a styling. Za 2500 bych fakt do toho nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
6.7.22 11:37

2500 mi prijde hodne. Muzes si koupit i pripravek domu. Hlavni je potom uz nepouzivat sampony se spatnymi silikony (ty z drogerky). Taky mame tvrdou vodu v Brne, mam v koupelne filtr a pouzivam pravidelne chelating sampon (odstranuje z vlasy mineraly od tvrde vody). Take mam barvene vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
6.7.22 11:43

No vydrží to podle toho, jak dál budeš o vlasy pečovat.

A ano, dost to pomáhá kvalitě vlasů, rovnoměrnosti barvy a podobně.

Ve své podstatě si to můžeš udělat doma, základní trik je nejprve vysoce zásaditý šampon, kterým čistíš pokožku hlavy a vlasy a posléze kyselý zábal a opět důkladné splachování a masáž pokožky hlavy a stahování z vlasů.

Pro začátek bych na tvém místě do toho šla do salonu a využila to pro změnu přístupu k péči o vlasy tak, aby byla šetrnější a vlasy se ti méně zanášely. A používat kyselý oplach po každém mytí vlasů. Když ti to dělá někdo jiný, tak samozřejmě bývá čištění důkladnější.

Pak stačí čas od času aplikovat masku z vitamínu C (normálně vezmeš práškovou kys. ascorbovou a smícháš ji s vodou) Pozor, stahuje to barvu, tedy chceš to používat před barvením - ale právě před barvením to pomáhá tomu, aby barva lépe chytla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
6.7.22 11:59

No, absolvovala jsem to cca rok zpátky, měla jsem jemnou balayage. Byly to totálně vyhozené peníze, dala jsem za to tuším okolo 1500,–. Neudělalo mi to na těch vlasech vůbec nic, nulový efekt. Pro dobrý pocit jsem si domů koupila šampon Malibu C a jednou za čas si s ním vlasy umyla, ale že bych viděla nějaký rozdíl se říct nedá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
6.7.22 12:02

Ne, není to pravda, respektive to ty vlasy očistí ano, ale tím, že je to očistí se zaroven ukáže kvalita a stav vlasů, takže mužeš mít t krásný leskly nebo taky zničený. každopadně je budeš mít čistý. záleží co chceš. jestli si je planuješ dál umývat šampony se silikonama a kdoví čím a klasicky barvit neli odbarvovat, tak jsou to pro tebe vyhozeny prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
6.7.22 12:04
@Wani píše:
2500 mi prijde hodne. Muzes si koupit i pripravek domu. Hlavni je potom uz nepouzivat sampony se spatnymi silikony (ty z drogerky). Taky mame tvrdou vodu v Brne, mam v koupelne filtr a pouzivam pravidelne chelating sampon (odstranuje z vlasy mineraly od tvrde vody). Take mam barvene vlasy.

i v drogerce se dají koupit dobré šampony, jen musíš vědět co (ne)chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
6.7.22 12:06
@debra.morgan píše:
i v drogerce se dají koupit dobré šampony, jen musíš vědět co (ne)chceš.

To ja vim, ale vyhnula bych se tem drogerkovych se silikony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
6.7.22 12:34

Děkuji všem za názory a rady. Samozrejme bych pak po tím čištění už chtěla používat kvalitnější šampony a kondicionéry. Byla mi doporučena řada Redken :nevim:
Tak to asi zkusím.
Moc děkuji všem ještě jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
6.7.22 15:30

Mně to kompletně sundalo z vlasů ty levné barvy z drogérie. Dělala mi to kadeřnice předtím než mi barvila vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
6.7.22 15:31
@SarkaNovo píše:
Děkuji všem za názory a rady. Samozrejme bych pak po tím čištění už chtěla používat kvalitnější šampony a kondicionéry. Byla mi doporučena řada Redken :nevim:
Tak to asi zkusím.
Moc děkuji všem ještě jednou

Změn kadeřnici - 2500 za čištění a pak ti prodá Redken?

Jako pokud jsi ochotná platit v těchhle řádech, tak si najdi třeba někoho kdo pracuje s natoulique

https://www.natulique.cz/…tulique-3-2/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
6.7.22 17:10

@Ou je Redken špatný? :nevim: Vůbec nic o něm nevím, jen mi ho doporučila používat po čištění :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
6.7.22 17:40

@Ou já taky používám redken, jsou to docela drahé přípravky.. :think: tak mě vyveď z omylu prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková