Přítel si vykrmuje dceru

10
8.7.22 19:58

Přítel si vykrmuje dceru

Ahoj, zajímal by mě váš názor.
Aktuálně se nacházím s přítelem a jeho dcerou z bývalého manželství na dovolené v Turecku. Dceři je 12 a už zhruba od 6ti let trpí nadváhou. Samozřejmě od té doby, co u přítele bydlím a dceru znám, jsem se to snažila ňák s ním řešit protože mi je holky líto. Přijde mi, že mu to je úplně jedno kolik váží, co jí a jak vypadá. To stejné její máma. Samozřejmě jsem do toho víc nezasahovala, po tomhle zjištění, moje dítě to není. Ale teď k věci. Na ubytování máme právě zajištěné all inclusive a tady začíná problém.. Úplně s jistotou můžu říct, že si přítel dceru záměrně vykrmuje. Příklad jejího dne: Snídaně- 4 palačinky s nutelou, zmrzlina a ještě sladký zákusek, oběd- těstoviny se sýrovou omáčkou (dvojitá porce, dá si jednu, přítel se jí zeptá ať si dá ještě, souhlasí jde si pro druhou, občas i pro třetí.. 8o), odpolední svačina č. 1: plný talíř hranolek s majonézou, č. 2: dělají tady čerstvé vafle (opět plný talíř, buď se sladkou marmeládou nebo nutelou (ihned po dojezení přichází otázka: Markétko já ti přinesu další), večeře opět většinou testoviny (její oblíbené), nebo něco k masu, něco pečeného,… Den je vždy zakončen ještě půlnoční svačinu (tam s nima radši ani nechodím, co jsem se ale ptala, taky jen sladkosti nebo fast food).. Nevím, těžko se to popisuje, ale je to fakt nechutný, jídlo do ní tlačí i v bazénu, moři (s tím že plavat ani neumí, takže je max na matraci).. Už i lidi na nás koukají blbě (nedivím se). Co si o tom myslíte mám to řešit? Je to jeho úchylka? Nebo ho to snad vzrušuje?! Mimochodem jí občas i poplacá po zadku :oops: :pocitac: Zatím jsem nic neříkala, nechci kazit dovolenou a hádat se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1392
8.7.22 20:00

Jeho dítě jeho problém…Jinak chápu chudak děcko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
8.7.22 20:03

Dělá to tak i doma? Nechce jenom využít možnost žrádla zadarmo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.7.22 20:04

No má přehnanou nálož mastného a sladkého. Je to špatně. Nemám nic proti sladkému u dětí. Když mají dost pohybu. A pořád je výdej energie větší, než je příjem.
Tak zítra jdi, že si naložíte snídani spolu. A vysvětli jí. Co se tak snídá. Průběžně bych nosila ovoce a zeleninu. Ať se jim rozsvítí. Na tvém místě bych na to šla takhle a přes pohyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
8.7.22 20:05

Své dítě placam po zadečku a není to sexuální. JÍ jsou tedy 3 nebo ji prdím pusou na bříško a podobně, ale znovu jsou jí 3 a není v tom nic sexuálního.

Co se jídla tyce, tak je to naprosto otřesný. 8o palačinku jednu k tomu ovoce spousta ovoce pak nějakou bílkovinu - vajíčko třeba a k tomu zeleninu. Oběd klidně ty těstoviny ale jen jedna porce. Odpoledne 1 zmrzlina a večer brambory maso salát.. hotovo.

Jo ona ani neumí plavat? Ve 12 tak buď si troll a nebo je nějaká dost divná ne? 8o

Příspěvek upraven 08.07.22 v 21:26

• Citovat
  • Upravit
41182
8.7.22 20:06
@Hanka1615 píše:
Ahoj, zajímal by mě váš názor.
Aktuálně se nacházím s přítelem a jeho dcerou z bývalého manželství na dovolené v Turecku. Dceři je 12 a už zhruba od 6ti let trpí nadváhou. Samozřejmě od té doby, co u přítele bydlím a dceru znám, jsem se to snažila ňák s ním řešit protože mi je holky líto. Přijde mi, že mu to je úplně jedno kolik váží, co jí a jak vypadá. To stejné její máma. Samozřejmě jsem do toho víc nezasahovala, po tomhle zjištění, moje dítě to není. Ale teď k věci. Na ubytování máme právě zajištěné all inclusive a tady začíná problém.. Úplně s jistotou můžu říct, že si přítel dceru záměrně vykrmuje. Příklad jejího dne: Snídaně- 4 palačinky s nutelou, zmrzlina a ještě sladký zákusek, oběd- těstoviny se sýrovou omáčkou (dvojitá porce, dá si jednu, přítel se jí zeptá ať si dá ještě, souhlasí jde si pro druhou, občas i pro třetí.. 8o), odpolední svačina č. 1: plný talíř hranolek s majonézou, č. 2: dělají tady čerstvé vafle (opět plný talíř, buď se sladkou marmeládou nebo nutelou (ihned po dojezení přichází otázka: Markétko já ti přinesu další), večeře opět většinou testoviny (její oblíbené), nebo něco k masu, něco pečeného,… Den je vždy zakončen ještě půlnoční svačinu (tam s nima radši ani nechodím, co jsem se ale ptala, taky jen sladkosti nebo fast food).. Nevím, těžko se to popisuje, ale je to fakt nechutný, jídlo do ní tlačí i v bazénu, moři (s tím že plavat ani neumí, takže je max na matraci).. Už i lidi na nás koukají blbě (nedivím se). Co si o tom myslíte mám to řešit? Je to jeho úchylka? Nebo ho to snad vzrušuje?!Mimochodem jí občas i poplacá po zadku: :pocitac: Zatím jsem nic neříkala, nechci kazit dovolenou a hádat se…

jako jestli ho vzrušuje, když může vlastní dítě vykrmovat?
Tak snad jsi jen troll a ne nějaký uchyl, co si dělá dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.7.22 20:06

@Cucajz Právě že ne, doma je to poměrně v pohodě, ikdyz teda zdravě rozhodně nejí. Ale tohle bije vyloženě do očí, vidět, jak totalě přetejká z plavek a jeho jak vedle ní sedí a tlačí to do ní jak do husy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
8.7.22 20:07

Jinak za mě all inclusive je naprostá blbost nesmysl… Nám stačila polopenze…
Případně plná penze… Ale i to mi přišlo dost když jsem se opravdu hodne nasbírala navíc končila o půl 10 tak pak na obědy jsem ještě neměla hlad. Ideální opravdu ta polopenze.

• Citovat
  • Upravit
25897
8.7.22 20:10

@Hanka1615 Asi se s ní často nevidí a chce jí dopřát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.7.22 20:11

Pokud nejsi troll, tak pochybuji, že ho to vzrušuje. To je úplná hovadina. Ale spíš si to otec neuvědomuje. A možná si takhle nešťastně dceru kupuje. Přece jen je to dítě rozpadlého vztahu. Tak šup dáme ji modré z nebe. Že to přehání, tak to si neuvědomuje. Kdyby jí místo dovolené raději zaplatil pořádný kurz plavání, soukromé hodiny, ať nemá zbytek života bez plavání. Čím bude starší. Tím hůř se to bude učit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.7.22 20:12

@divine woman No vidí jí každých 14 dní- stridava péče, takže tím to nebude.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462

@ludmilaadamkova ale na to se zakladatelka neptá, jestli plná penze nebo all.

Já třeba all incl. nikdy nevyzkousela a letos to. prubneme kvůli dětem. porad mají na neco chuť, takže to bude ideální. ale oba jsou hubení.

Asi moc nevěřím že je tenhle příspěvek
pravda, a to díky té poslední větě. To.je nechutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
@Hanka1615 píše:
@divine woman No vidí jí každých 14 dní- stridava péče, takže tím to nebude.. :nevim:

Jakože je 14 dní u vás 14 dní u matky?

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
8.7.22 20:13
@Lutern píše:
@ludmilaadamkova ale na to se zakladatelka neptá, jestli plná penze nebo all.

Já třeba all incl. nikdy nevyzkousela a letos to. prubneme kvůli dětem. porad mají na neco chuť, takže to bude ideální. ale oba jsou hubení.

Asi moc nevěřím že je tenhle příspěvek
pravda, a to díky té poslední větě. To.je nechutný.

Jasný neptá.. jen prostě mi přijde že all inclusive je celkově o přežírání.. a jansý neptala se na to. Kdybych měla dítě se kslony ok obezitě určitě bych all inclusive neobjednávala.

• Citovat
  • Upravit
10
8.7.22 20:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo