Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Asi bych přítele seznámila s tím, že je hezké, že dceři dopřává, ale i neřešení nadváhy a naopak její podporování lze považovat za zanedbání péče o dítě. V některých případech dětské obezity bylo i dítě odebráno. Takže pokud jí chce dopřávat, tak ať jí pomalu nezabíjí, protože to je jediné, k čemu takto šílené přejídání vede. Má rád svou dceru? Ať dělá něco proto, aby se dožila VŠ bez cukrovky, problémů s cholesterolem, tlakem, srdcem atd…Ať otevře oči, zaplatí jí soukromé lekce plavání, aby se jednou někde neutopila, ať začne třeba jednou týdně chodit na 2 hodiny do bazénu+ na nějaký pohybový kroužek. V tomto věku u nás berou děti třeba na orienťák, ale výběr bych nechala na ní. Hlavně to musí otec dost jasně taky vysvětlit matce. A vymýšlela bych venkovní aktivity, kdyby byla zrovna u nás. Chodila bych na výlety(třeba jen na nějakou rozhlednu, zříceninu apod.,nemusí to být zoo),začala bych hledat kešky a vtáhla bych jí do toho apod..
No taková malá velryba na lehátku
a jakože, co na to říká otec, když se ho zeptáš proč to dělá?
jj, ultra ól je mor
jak říkám, muž to hubne měsíc (doma sní jeden rohlík.. nebo dva knedlíky.. fakt je štíhlý, vysoký, jí málo na chlapa.. má rád pivo, panáka na dovči dá rád) - ON je schopný sežrat na ól neskutečný porce.. pak fučí
nechce se mu ani na výlet.. leda tak na chvíli moře-bazén.. takových je tam fakt spousta..
já si tam uživám spíš ovoce-zeleninu-sýry a ryby.. to je boží a to jím bez příloh ![]()
Taky vídám šílené kvanta nesnězeného jídla na stolech
je to takové obžerství a prasárna no.. že někteří lidi si řeknou Když už, tak už..
letos třeba máme jen v Gradacu polopenzi a to mi vyhovuje líp, žádné přežírání a o něco aktivnější dovča…
jinak tyhle Ultras bývají brutální zrovna v Egyptě.. místní tam nemají doma pomalu co jíst, ale turisti „vyhazují jídlo z okna“… 5× mi stačilo, zlaté Řecko a Evropa…
@Lucy75 no a největší prasátka, co po sobě nechávají na stole jsou Rusaci, ale je to fakt hnus rozpatlaji to jídlo schválně po stole a nebo jsem viděla…nabral si deset vajíček na snídani na talíře a rozmlatil je a nechal tak, jen tak z nudy a mě bylo skoro do breku, když jsem si říkala, jak dlouho to ty slepicky snášeli a to nemluvím o dalších jidlech
@Lucy75 píše:jj, ultra ól je mor
jak říkám, muž to hubne měsíc (doma sní jeden rohlík.. nebo dva knedlíky.. fakt je štíhlý, vysoký, jí málo na chlapa.. má rád pivo, panáka na dovči dá rád) - ON je schopný sežrat na ól neskutečný porce.. pak fučí
nechce se mu ani na výlet.. leda tak na chvíli moře-bazén.. takových je tam fakt spousta..
já si tam uživám spíš ovoce-zeleninu-sýry a ryby.. to je boží a to jím bez příloh
Taky vídám šílené kvanta nesnězeného jídla na stolechje to takové obžerství a prasárna no.. že někteří lidi si řeknou Když už, tak už..
letos třeba máme jen v Gradacu polopenzi a to mi vyhovuje líp, žádné přežírání a o něco aktivnější dovča…
jinak tyhle Ultras bývají brutální zrovna v Egyptě.. místní tam nemají doma pomalu co jíst, ale turisti „vyhazují jídlo z okna“… 5× mi stačilo, zlaté Řecko a Evropa…
To je na tom to nejhorší, toho jídla na vyhození, když velká část světa hladoví… A některý lidi samou roztažností neví, co do huby…
@Hanka1615 píše:
@Sára 1 70 kg nemá jak se tady někdo ptal, má tak 56 cca což je stejně hodně. Vysoká je 155 cm.
no takže problém není vykrmování na dovolené, problém je už delší dobu - proč to tvůj přítel dělá?
56 kg na 155 je sice hodně, ale zas nějaká morbidní obezita to není - ještě se to dá podchytit a zachránit
problém je fakt přítel, ne holka
@ZuzaM píše:
Dětí, které jejich rodiče vykrmí do obezity, je mi vždycky líto. Celkem by mě zajímalo jejich myšlení, to si neuvědomují, že jim zadělávají na celoživotní problém?
Oni sami jsou často obézní a jako problém to nevidí, takže jim to je jedno, problém to pro ně není. Jsou na to zvyklí.
@Mayaa007 píše:
@Lucy75 no a největší prasátka, co po sobě nechávají na stole jsou Rusaci, ale je to fakt hnus rozpatlaji to jídlo schválně po stole a nebo jsem viděla…nabral si deset vajíček na snídani na talíře a rozmlatil je a nechal tak, jen tak z nudy a mě bylo skoro do breku, když jsem si říkala, jak dlouho to ty slepicky snášeli a to nemluvím o dalších jidlech
Jo, rusaci jsou strašný prasata, párkrát jsem po nich dělala v práci debaras a fakt ekl, co dokážou udělat a to tam měli jen třeba hrnek od kafe, sklo od piva, půlku bagety a nějaký sušenky a stejně z toho udělali úplně kentus ![]()
@Hanka1615 píše:
@Sára 1 70 kg nemá jak se tady někdo ptal, má tak 56 cca což je stejně hodně. Vysoká je 155 cm.
Tak to je přece jen o hodně min. Ale i tak je to dost. Moje dcera má 153 cm a 35 kg.
@Russet píše:
Mně přijde úchylný vidět na poplacávání malé holky po zadku něco nevhodného.
12- leta holka neni mala, obzvlast ty s nadvahou uz maji prsa… neprijde mi vhodne ji na verejnosti poplacavat po zadku. Doma at si ji placa jak chce…
@Mayaa007 píše:
Tak to by mi bylo taky do breku. Nesnáším vyhozené jídlo. Co nesnim, tak si neberu. V restauraci - na oslavě - neobjednam dětem hromady jídla, když vím, že se to nesní, i když je to „zadarmo“.
@J_Doe píše:
12- leta holka neni mala, obzvlast ty s nadvahou uz maji prsa… neprijde mi vhodne ji na verejnosti poplacavat po zadku. Doma at si ji placa jak chce…
A pusu jí dát smí? Obejmout? Nebo co je na veřejnosti vhodné?
@Sára 1 taky jsem neodnesla nikdy nic zpátky, krom slupek od banánů
apod
@Mayaa007 píše:
Jinak pamatuji si jak jsem byla malá v roce 1997 v Chorvatsku na Krku poprvé jsem viděla švédské stoly, takže to jsem se cpala, jenže to bylo dřív a na popud rodičů kdy mi vstepovali, že ať se pořádně nazeru, pak už nic nebude, protože jsme měli sebou málo peněz
![]()
![]()
![]()
, takže i takové ty malé zákusečky jsme si kradli na pokoj
, jak už jsem pak jezdila sama s přítelem vůbec by mě to nenapadlo, nebyl důvod
Já si to užila poprvé v 92. Čučela jsem jako puk a jedla jen hranolky a kotletu. Nic jsme na pokoj nenosili, už tenkrát to neradi viděli. Máma nás povzbuzovat nemusela, pro meloun a zmrzlinu jsme si chodily se sestrou samy.
A takhle se stravuje běžně, nebo jen na dovolené? Kdybys zakladatelka viděla, co na dovolené ji můj 11 letý nebo my rodiče, tak by tě asi kleplo. A I toho 11 letého někdy placnu ze srandy po zadku. Nijak mu to nevadí a nepřijde mi na tom nic divného.