Přítel si vykrmuje dceru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pitaya1
9.7.22 11:48

A takhle se stravuje běžně, nebo jen na dovolené? Kdybys zakladatelka viděla, co na dovolené ji můj 11 letý nebo my rodiče, tak by tě asi kleplo. A I toho 11 letého někdy placnu ze srandy po zadku. Nijak mu to nevadí a nepřijde mi na tom nic divného.

• Citovat
  • Upravit
5889
9.7.22 11:48

Asi bych přítele seznámila s tím, že je hezké, že dceři dopřává, ale i neřešení nadváhy a naopak její podporování lze považovat za zanedbání péče o dítě. V některých případech dětské obezity bylo i dítě odebráno. Takže pokud jí chce dopřávat, tak ať jí pomalu nezabíjí, protože to je jediné, k čemu takto šílené přejídání vede. Má rád svou dceru? Ať dělá něco proto, aby se dožila VŠ bez cukrovky, problémů s cholesterolem, tlakem, srdcem atd…Ať otevře oči, zaplatí jí soukromé lekce plavání, aby se jednou někde neutopila, ať začne třeba jednou týdně chodit na 2 hodiny do bazénu+ na nějaký pohybový kroužek. V tomto věku u nás berou děti třeba na orienťák, ale výběr bych nechala na ní. Hlavně to musí otec dost jasně taky vysvětlit matce. A vymýšlela bych venkovní aktivity, kdyby byla zrovna u nás. Chodila bych na výlety(třeba jen na nějakou rozhlednu, zříceninu apod.,nemusí to být zoo),začala bych hledat kešky a vtáhla bych jí do toho apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
9.7.22 11:50

No taková malá velryba na lehátku :roll: a jakože, co na to říká otec, když se ho zeptáš proč to dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24987
9.7.22 11:51

:mrgreen: jj, ultra ól je mor :mrgreen: jak říkám, muž to hubne měsíc (doma sní jeden rohlík.. nebo dva knedlíky.. fakt je štíhlý, vysoký, jí málo na chlapa.. má rád pivo, panáka na dovči dá rád) - ON je schopný sežrat na ól neskutečný porce.. pak fučí :mrgreen: nechce se mu ani na výlet.. leda tak na chvíli moře-bazén.. takových je tam fakt spousta..
já si tam uživám spíš ovoce-zeleninu-sýry a ryby.. to je boží a to jím bez příloh ;)
Taky vídám šílené kvanta nesnězeného jídla na stolech :? je to takové obžerství a prasárna no.. že někteří lidi si řeknou Když už, tak už..
letos třeba máme jen v Gradacu polopenzi a to mi vyhovuje líp, žádné přežírání a o něco aktivnější dovča…
jinak tyhle Ultras bývají brutální zrovna v Egyptě.. místní tam nemají doma pomalu co jíst, ale turisti „vyhazují jídlo z okna“… 5× mi stačilo, zlaté Řecko a Evropa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
9.7.22 11:56

@Lucy75 no a největší prasátka, co po sobě nechávají na stole jsou Rusaci, ale je to fakt hnus rozpatlaji to jídlo schválně po stole a nebo jsem viděla…nabral si deset vajíček na snídani na talíře a rozmlatil je a nechal tak, jen tak z nudy a mě bylo skoro do breku, když jsem si říkala, jak dlouho to ty slepicky snášeli a to nemluvím o dalších jidlech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42651
9.7.22 11:59
@Lucy75 píše: :mrgreen: jj, ultra ól je mor :mrgreen: jak říkám, muž to hubne měsíc (doma sní jeden rohlík.. nebo dva knedlíky.. fakt je štíhlý, vysoký, jí málo na chlapa.. má rád pivo, panáka na dovči dá rád) - ON je schopný sežrat na ól neskutečný porce.. pak fučí :mrgreen: nechce se mu ani na výlet.. leda tak na chvíli moře-bazén.. takových je tam fakt spousta..
já si tam uživám spíš ovoce-zeleninu-sýry a ryby.. to je boží a to jím bez příloh ;)
Taky vídám šílené kvanta nesnězeného jídla na stolech :? je to takové obžerství a prasárna no.. že někteří lidi si řeknou Když už, tak už..
letos třeba máme jen v Gradacu polopenzi a to mi vyhovuje líp, žádné přežírání a o něco aktivnější dovča…
jinak tyhle Ultras bývají brutální zrovna v Egyptě.. místní tam nemají doma pomalu co jíst, ale turisti „vyhazují jídlo z okna“… 5× mi stačilo, zlaté Řecko a Evropa…

To je na tom to nejhorší, toho jídla na vyhození, když velká část světa hladoví… A některý lidi samou roztažností neví, co do huby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77319
9.7.22 12:00
@Hanka1615 píše:
@Sára 1 70 kg nemá jak se tady někdo ptal, má tak 56 cca což je stejně hodně. Vysoká je 155 cm.

no takže problém není vykrmování na dovolené, problém je už delší dobu - proč to tvůj přítel dělá?
56 kg na 155 je sice hodně, ale zas nějaká morbidní obezita to není - ještě se to dá podchytit a zachránit
problém je fakt přítel, ne holka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
9.7.22 12:06
@ZuzaM píše:
Dětí, které jejich rodiče vykrmí do obezity, je mi vždycky líto. Celkem by mě zajímalo jejich myšlení, to si neuvědomují, že jim zadělávají na celoživotní problém?

Oni sami jsou často obézní a jako problém to nevidí, takže jim to je jedno, problém to pro ně není. Jsou na to zvyklí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
9.7.22 12:10
@Mayaa007 píše:
@Lucy75 no a největší prasátka, co po sobě nechávají na stole jsou Rusaci, ale je to fakt hnus rozpatlaji to jídlo schválně po stole a nebo jsem viděla…nabral si deset vajíček na snídani na talíře a rozmlatil je a nechal tak, jen tak z nudy a mě bylo skoro do breku, když jsem si říkala, jak dlouho to ty slepicky snášeli a to nemluvím o dalších jidlech

Jo, rusaci jsou strašný prasata, párkrát jsem po nich dělala v práci debaras a fakt ekl, co dokážou udělat a to tam měli jen třeba hrnek od kafe, sklo od piva, půlku bagety a nějaký sušenky a stejně z toho udělali úplně kentus :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15496
9.7.22 12:12
@Hanka1615 píše:
@Sára 1 70 kg nemá jak se tady někdo ptal, má tak 56 cca což je stejně hodně. Vysoká je 155 cm.

Tak to je přece jen o hodně min. Ale i tak je to dost. Moje dcera má 153 cm a 35 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
9.7.22 12:14
@Russet píše:
Mně přijde úchylný vidět na poplacávání malé holky po zadku něco nevhodného.

12- leta holka neni mala, obzvlast ty s nadvahou uz maji prsa… neprijde mi vhodne ji na verejnosti poplacavat po zadku. Doma at si ji placa jak chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15496
9.7.22 12:19
@Mayaa007 píše:

Tak to by mi bylo taky do breku. Nesnáším vyhozené jídlo. Co nesnim, tak si neberu. V restauraci - na oslavě - neobjednam dětem hromady jídla, když vím, že se to nesní, i když je to „zadarmo“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.7.22 12:20
@J_Doe píše:
12- leta holka neni mala, obzvlast ty s nadvahou uz maji prsa… neprijde mi vhodne ji na verejnosti poplacavat po zadku. Doma at si ji placa jak chce…

A pusu jí dát smí? Obejmout? Nebo co je na veřejnosti vhodné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
9.7.22 12:21

@Sára 1 taky jsem neodnesla nikdy nic zpátky, krom slupek od banánů :P apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.7.22 12:51
@Mayaa007 píše:
Jinak pamatuji si jak jsem byla malá v roce 1997 v Chorvatsku na Krku poprvé jsem viděla švédské stoly :lol:, takže to jsem se cpala, jenže to bylo dřív a na popud rodičů kdy mi vstepovali, že ať se pořádně nazeru, pak už nic nebude, protože jsme měli sebou málo peněz :D :) :) :mrgreen:, takže i takové ty malé zákusečky jsme si kradli na pokoj :lol:, jak už jsem pak jezdila sama s přítelem vůbec by mě to nenapadlo, nebyl důvod

Já si to užila poprvé v 92. Čučela jsem jako puk a jedla jen hranolky a kotletu. Nic jsme na pokoj nenosili, už tenkrát to neradi viděli. Máma nás povzbuzovat nemusela, pro meloun a zmrzlinu jsme si chodily se sestrou samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková