Jen jedna veš?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.1.16 00:03
@pannda píše:
Obarvila bych vlasy sobě i dceři…někdy aplikace barvy je lepší než 100 paranitů

Jeidně barva, usmrtí to vše, a hnidy pak ani nejsou vidět, neb jsou obarvené ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.1.16 00:08

Tak ja bych dodala jeste tabal z majonezy… tim se udusi ty potvory a je to setrne k pokozce hlavy… trpim na lupenku… a majolka je doporucena ucitetelkou z mš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.1.16 00:09

Ten tabal měl byt zabal pardon… pisi z mobilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
16.1.16 10:19

No, tipla bych si, ze to, co povazujes za lupy a odlupujici se kuzi jsou hnidy. Jsou nalepene u korinku vlasu a pokud byla ta tvoje ves hodne mala, tak bych logicky predpokladala, ze se vylihla na tve hlave z hnidy. Tj. nejspis mate obe vsi i hnidy. Hnidy nevyceses hrebenem na tupirovani, ale vsivackem ( nejlepe se spiralovymi zoubky - ten ale asi tady nesezenes)a jeste hodne spatne, musis je nejlepe vybrat rucne.
V kazdem pripade musis kuru nejmene jednou opakovat dle navodu na Paranitu, asi za 8-10 dni, protoze hnidy to vsechny rozhodne nezabije.
A muzu krome Paranitu doporucit Pedicul Hermal, je to setrnejsi, levnejsi a funguje spolehlive. A mozna je lepe pri opakovane kure ty pripravky stridat. A nezapomen, ze i kdyz kuru zopakujes treba po trech dnech, je i tak pravdepodobne, ze nejaka hnida prezije a musis i tak zopakovat po tech 8-10 dnech od prvni aplikace - tedy po dobe, dokdy se pravdepodobne musely vylihnout vsechny prezivsi hnidy.

Příspěvek upraven 16.01.16 v 10:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
16.1.16 10:25

@mroe dnes ráno jsem dcerku kontrolovala, měla jen ty lupy ale ne u hlavy ale dál na vlase, manžel říkal, že já to mám taky.Co jsem četla, tak hnidy jsou takové vajíčka a ty jsme nenašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
16.1.16 10:29
@llucika píše:
@mroe dnes ráno jsem dcerku kontrolovala, měla jen ty lupy ale ne u hlavy ale dál na vlase, manžel říkal, že já to mám taky.Co jsem četla, tak hnidy jsou takové vajíčka a ty jsme nenašli.

No a jak se tedy k tobe dostala ta cerstve vylihnuta ves, kdyz ani jedna nemate hnidy? ;) Je prinejmensim zvlastni, ze mate kazda jednu a nic kolem. Proste pocitej s tim, ze to neni pravda, i kdyby to skutecne byly lupy, nejakou hnidu jsi mezi nimi mohla prehlidnout. Pokud mate v rodine vsi dve, tak je velmi pravdepodobne, ze je mate jedna od druhe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
16.1.16 10:34

Zadej si hnidy do vyhledavace a zaklikni obrazky - to, co najdes je sice typicke pro hlavy plne hnid, ale mozna to jako ilustrace poslouzi, abys vedela, jak priblizne hnida vypada.
 http://www.obrazky.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
16.1.16 10:49

@mroe no vypadají podobně, ale zkoušeli jsem je mezi nehty lupnout a žádná nelupla, tak to jsou již mrtvé? No každopádně paranit ještě budem opakovat a snad se jich zbavíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
16.1.16 11:37
@pannda píše:
Tohle???
http://www.hnidy.cz/…lcs-medi/188

jo tohle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
16.1.16 17:20

Jako odvšivovat se musíte všichni naráz ;) to nejde postupně, ihned všichni… jinak si to předáváte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí