Jen pro VĚŘÍCÍ NA ĎÁBLA
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Sára 1 píše: Čemu věří?
Tak to záleží kus od kusu - od možnosti prázdného pekla po vypečené halucinace obzvláště šťavnatých televeangelikálů.
Ale smlouvy s ďáblem v obýváku aby ho neopustila holka tam fakt nejsou.
Podrobnosti tady https://www.kosmas.cz/…ejiny-dabla/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou píše:
Tak to záleží kus od kusu - od možnosti prázdného pekla po vypečené halucinace obzvláště šťavnatých televeangelikálů.Ale smlouvy s ďáblem v obýváku aby ho neopustila holka tam fakt nejsou.
Podrobnosti tady https://www.kosmas.cz/…ejiny-dabla/
Tak moc zvědavá nejsem, abych sháněla někde takovou knížku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 píše:
Tak moc zvědavá nejsem, abych sháněla někde takovou knížku.
V podstatě jde o to, že nějaké smlouvy s peklem a představy čertů, přikládajících pod kotle, nestojí na biblickém základu. To už jsou pozdější lidové tradice, které se na původní křesťanství nabalily a mají nejspíš pohanské kořeny.
Jak píšu výše, zakladatelka může být v klidu, protože jestli je přítel nevěřící, stejně skončí v pekle. Pokud by ho chtěla zachraňovat, tak už jedině obrátit na víru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co řešíš? Upsal duši, když spolu zůstanete. No tak se s ním rozejdi a tím ho zachráníš. Stejně vám to neklapalo ⇒ profit.
- Citovat
- Upravit
Ahoj. nevím jestli budeš ještě reagovat, ale už dva roky řeším něco podobného. Kdo se zabývá magii ví, že zaprodat se ďáblu není tak jednoduché, jako napsat to na papír
Pokud je to ještě aktuální, ozvy se, zajímaly by mě podrobnosti, jestli se nejedná o stejného zaprodance, jak mám já
a je to zhruba stejná doba, co to řešíš i ty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
démoni..
Aniž bych se potom původně někdy pídil, svého času jsem zjistil, že pravděpodobně existují lidé, využívající různých druhů démonů. Někteří z těchto démonů jsou na vyšší úrovni, něco jako Lucifer, či Satan?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heinich píše:
Aniž bych se potom původně někdy pídil, svého času jsem zjistil, že pravděpodobně existují lidé, využívající různých druhů démonů. Někteří z těchto démonů jsou na vyšší úrovni, něco jako Lucifer, či Satan?
No, takoví lidé jsou a démoni - tedy entity mají různé úrovně.
To je všechno? Celá otázka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
úvaha...
@Proto02 píše:
No, takoví lidé jsou a démoni - tedy entity mají různé úrovně.
To je všechno? Celá otázka?
V podstatě ano. Díky za odpověď, nějak tak jsem si to myslel. Dlouhá léta mám poměrně široký záběr zájmů (témat, i politických) a tyto věci se mi objevily v některých souvislostech. Jen velmi ve zkratce, přes některé autory a výzkumníky (např. Guido Grandt) jsem se dozvěděl/dovtípil, že některé tyto entity se živí (získávají energii) strachem a utrpením. Toto jim někteří lidé dopřávají, zřejmě za různé výhody, či zdání moci. Proto mě logicky napadlo, že ty různé oběti už v historii souvisely právě s tímto. Zmíněný Grandt má myslím někde na webu zajímavý rozhovor právě o tomto. Jinak v češtině vyšla od něj jen jedna kniha „Černá kniha svobodných zednářů“, která je však primárně spíše o něčem jiném. Velmi zkráceně se mi zdá, že nejenom oběti při různých utajených rituálech, ale možná i některé celé války a krvavé konflikty mohou taktéž účelově přinášet energii některým z těchto entit. Takto se mi to zdá pravděpodobné, ale já má poměrně bujnou fantazii, takže možná to přeháním. V každém případě to stojí za bližší zkoumání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hodně štěstí, bude mu lépe, když tě miluje tak si tě bude bránit jak on tak jeho mrtvá duše a nedopustí aby se ti něco stalo…jen buď oddaná furt pro něj…smlouvá s ďáblem je pro někoho jen sranda ale kdo věří že existuje něco jako druhý svět jako je peklo, tak ví že není srandy nazbyt…pěkný večer
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jde to, ale musis se obetovat, po dobu 7 let se kazdy den musis modlit k Mari Magdalene a po jejim vzoru se stat prostitutkou bez naroku na honorar.
Po sedmi letech se vratis ke svému milemu a uvidis ze kletba pomynula a uz Tebou posedly nebude.
Neni zac.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit