Jen pro VĚŘÍCÍ NA ĎÁBLA

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ou
24138
6.1.19 19:16
@Sára 1 píše: Čemu věří?

Tak to záleží kus od kusu - od možnosti prázdného pekla po vypečené halucinace obzvláště šťavnatých televeangelikálů.

Ale smlouvy s ďáblem v obýváku aby ho neopustila holka tam fakt nejsou.

Podrobnosti tady https://www.kosmas.cz/…ejiny-dabla/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15498
6.1.19 21:36
@Ou píše:
Tak to záleží kus od kusu - od možnosti prázdného pekla po vypečené halucinace obzvláště šťavnatých televeangelikálů.

Ale smlouvy s ďáblem v obýváku aby ho neopustila holka tam fakt nejsou.

Podrobnosti tady https://www.kosmas.cz/…ejiny-dabla/

Tak moc zvědavá nejsem, abych sháněla někde takovou knížku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
7.1.19 06:52
@Sára 1 píše:
Tak moc zvědavá nejsem, abych sháněla někde takovou knížku. :lol:

V podstatě jde o to, že nějaké smlouvy s peklem a představy čertů, přikládajících pod kotle, nestojí na biblickém základu. To už jsou pozdější lidové tradice, které se na původní křesťanství nabalily a mají nejspíš pohanské kořeny.
Jak píšu výše, zakladatelka může být v klidu, protože jestli je přítel nevěřící, stejně skončí v pekle. Pokud by ho chtěla zachraňovat, tak už jedině obrátit na víru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.19 15:32

Co řešíš? Upsal duši, když spolu zůstanete. No tak se s ním rozejdi a tím ho zachráníš. Stejně vám to neklapalo ⇒ profit.

• Citovat
  • Upravit
1
19.1.22 13:23

Ahoj. nevím jestli budeš ještě reagovat, ale už dva roky řeším něco podobného. Kdo se zabývá magii ví, že zaprodat se ďáblu není tak jednoduché, jako napsat to na papír ;) Pokud je to ještě aktuální, ozvy se, zajímaly by mě podrobnosti, jestli se nejedná o stejného zaprodance, jak mám já ;) a je to zhruba stejná doba, co to řešíš i ty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
17.2.22 17:46

démoni..

Aniž bych se potom původně někdy pídil, svého času jsem zjistil, že pravděpodobně existují lidé, využívající různých druhů démonů. Někteří z těchto démonů jsou na vyšší úrovni, něco jako Lucifer, či Satan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
18.2.22 12:17
@Heinich píše:
Aniž bych se potom původně někdy pídil, svého času jsem zjistil, že pravděpodobně existují lidé, využívající různých druhů démonů. Někteří z těchto démonů jsou na vyšší úrovni, něco jako Lucifer, či Satan?

No, takoví lidé jsou a démoni - tedy entity mají různé úrovně.
To je všechno? Celá otázka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
18.2.22 13:54

úvaha...

@Proto02 píše:
No, takoví lidé jsou a démoni - tedy entity mají různé úrovně.
To je všechno? Celá otázka?

V podstatě ano. Díky za odpověď, nějak tak jsem si to myslel. Dlouhá léta mám poměrně široký záběr zájmů (témat, i politických) a tyto věci se mi objevily v některých souvislostech. Jen velmi ve zkratce, přes některé autory a výzkumníky (např. Guido Grandt) jsem se dozvěděl/dovtípil, že některé tyto entity se živí (získávají energii) strachem a utrpením. Toto jim někteří lidé dopřávají, zřejmě za různé výhody, či zdání moci. Proto mě logicky napadlo, že ty různé oběti už v historii souvisely právě s tímto. Zmíněný Grandt má myslím někde na webu zajímavý rozhovor právě o tomto. Jinak v češtině vyšla od něj jen jedna kniha „Černá kniha svobodných zednářů“, která je však primárně spíše o něčem jiném. Velmi zkráceně se mi zdá, že nejenom oběti při různých utajených rituálech, ale možná i některé celé války a krvavé konflikty mohou taktéž účelově přinášet energii některým z těchto entit. Takto se mi to zdá pravděpodobné, ale já má poměrně bujnou fantazii, takže možná to přeháním. V každém případě to stojí za bližší zkoumání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.6.22 23:37

Hodně štěstí, bude mu lépe, když tě miluje tak si tě bude bránit jak on tak jeho mrtvá duše a nedopustí aby se ti něco stalo…jen buď oddaná furt pro něj…smlouvá s ďáblem je pro někoho jen sranda ale kdo věří že existuje něco jako druhý svět jako je peklo, tak ví že není srandy nazbyt…pěkný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.22 01:11

Jde to, ale musis se obetovat, po dobu 7 let se kazdy den musis modlit k Mari Magdalene a po jejim vzoru se stat prostitutkou bez naroku na honorar.
Po sedmi letech se vratis ke svému milemu a uvidis ze kletba pomynula a uz Tebou posedly nebude.
Neni zac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat