Zdá se mi o bývalém partnerovi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Proč 2×? ![]()
Snům se vyhneš asi jen tak, že spát nebudeš
Nebo je to jen znamení, že si k sobě cestu ještě najdete, i když třeba za několik let ![]()
- Citovat
- Upravit
Je možné, že na to často myslíte a teď vás to nejvíc psychicky ovlivňuje. Doporučuji před spaním myslet na něco hezkého, vzpomínky, atd ale ne o něm, pokud se chcete odpoutat. Zároveň se nějak odreagovat. Sraz s přáteli, věnovat se koníčkum a podobně. Přejde to, jen to chce zřejmě čas. Hezky zbytek dne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Proč 2×?
Snům se vyhneš asi jen tak, že spát nebudešNebo je to jen znamení, že si k sobě cestu ještě najdete, i když třeba za několik let
To teda nvm, mně se zdá o bývalém i teď a to jsme se rozešli před 8 mi lety. Dokonce někdy i živé sexuální sny. A přitom bych se k němu vůbec nevrátila. A oba máme svoje rodiny a děti. A on už hodně zestárl. Spíš si myslím, že čas obrousil rány a člověku se vynořují ty hezké chvíle. A je pravda, že on se dokázal člověku dostat pod kůži.
Ale znamení to nemusí být vůbec žádné.
- Citovat
- Upravit
To se mi stává i teď pět let po rozchodu. Dlouho byl součástí tvého každodenního života - mozek a podvědomí ho jen tak vymazat neumí. Jestli v tom vztahu zároveň bylo něco hodně silného ať už pozitivního, či negativního tak se od toho o to víc jen tak neodpoutáš. To je zkrátka tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
nadpis je jasny. Ani ne tri tydny to je, kdy jsem se rozesla s chlapem. Nebylo to jednoduche, pobrecela jsem si, ale zda se mi, ze uz se pomalu dostavat do psychicke pohody. Vim, ze je to kratka doba, ale prijde mi to zvlastni. Sny se mi vetsinou nikdy moc nezdaly. Ted dve noci po sobe zivy sen a vzdy tam figuroval on. Je nejaka moznost jak se temto snum vyhnout? Chci se od nej odpoutat a zit svuj vlastni zivot, ale tohle me trochu blokuje jit dal. Dekuji