Výklad tarotových karet - věříte?

1472
29.12.18 20:06

Tak mi něco vyložíš? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
528
29.12.18 20:19

Já ano, ale od človíčka, o kterém vím, že to děla srdcem a že tomu vážně rozumí ;) Vyplnilo se vždy a nejen mě. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
29.12.18 20:30

ja verim,byla jsem nekolikrat,kdyz jsem byla na nejake zivotni krizovatce.Co mi nevyslo bylo,kdyz mi pani rikala, co treba ceka maminku.Jednou mi pani i pocitala numerologii a to jsem cumela jak mi to pak vychazelo a to jsem tomu neverila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.12.18 20:43
@vercaca píše:
Ahoj holky, věříte na výklad karet? Hodně kartářek mi karty vyložilo ale ne vždy to vyšlo, tak jsem začala vykládat karty sama ostatním. Co si o tom myslíte vy? :)

Nevěřím. Ale na zahnání dlouhé chvíle dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
29.12.18 20:49

Nechala jsem si vylozit od jedné kartářky, na doporuceni kamaradky . Jí se vše plnilo, nejen jí, ale i jejím znamym. No… zatím mi jde až mráz po zádech, jak se ve všem trefila. A zároven mi jde mráz po zádech z toho, co mi rekla do budoucna. Rekla mi, ze muj partner má milenku v praci a ze za 3 roky odejde k nejake jine. Cekame druhe miminko. Rekla mi, at si druhe nedelam, ze na obe zustanu sama a poseru se z toho.
Nejhorsi je, ze vse, co zatim rekla, se splnilo. Takže jako nevím, co si o tom mám myslet. Dost me vystresovala, porad na to musim myslet.
@vercaca ty bys byla ochotna mi vylozit tarotove karty, abys mi rekla, že tam neco takoveho opravdu je?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
29.12.18 20:53

@vavsar Kdo ti vykládal karty? Ano můžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
29.12.18 20:54

@vercaca píšu do soukromé zpravy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
29.12.18 21:24

@vercaca to má toto téma být reklama na tvé služby? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3258
29.12.18 21:36

Věřím a proto jsem si nikdy karty vyložit nenechala. Bojím se, co bych se dozvěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat