Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jenom když se pokusím vcítit do toho, co píšeš, chce se mi brečet. Chudinka malinkatej. Jsi úžasná.
Možná by mu při bolesti pomohla nějaká studená zmrzka? Nebo holt nějaký sirup nebo spíš čípek na blest.
Jsi moc statečná a duchapřítomná.
fakt před tebou smekám.Při představě že se nám děje něco takového si skutečně nejsem 100% jistá jestli bych dokázala takhle pohotvě a hlavně správně zareagovat.Normálně.....
bych si snad ani nevzpoměla na číslo záchranky..nebo ho v panice ani nevěděla kde hledat.
A jak je klučíkovi dneska?Moc ho to v tom krčku bolí?Jak jste zvládli noc?
Amelie jezis ja se klepu, jen kdyz o tom ctu, jeste to na vlastni kuzi zazit, to neee
Uzasne jsi to zvladla!!! Tak uz zadne takove zazitky a Ben at se brzo zotavi!
Hrdinství není dokázat velké věci, ale obstát u tisíce podobných maličkostí .....
Jsi MÁMA
.
Fuj. Klepu se při představě, že bych byla v podobné situaci ..... a že se to může stát jedna dvě …
Šílená představa toho, co jste si prožili. Maličkýmu zkus dávat studené obklady na krk (takový ty sáčky s gelem, dávají se i po mandlích) anebo jak tu někdo psal zmrzlinu - ale mám pocit, že se mu bude dost špatně polykat, teda že ho to bude bolet, takže nic moc nespolkne.
Jinak super záchrana!!! Gratuluju malému, že má takovou maminku
a taky přidávám gratulaci prckovi k narozeninám.
![]()
holky moc dekuju, uz je trochu lip …i kdyz spanek stal za prd … Ben jeste spi ale mame jet nejak na tu kontrolu tak snad nebude spat do 11 …
dekuju za gratulace, mel narozky 11.7 ale jeste jsem mu nestacila zmenit metrik ![]()
Ty jo jsi fakt dobrá, ja bych se asi strachy uplně složila, hlavně že to takhle dobře dopadlo ![]()
Zvládla jsi to perfektně, fakt klobouk dolů! ![]()
Btw, vůbec nechápu, jak se ti to podařilo nakonec vytáhnout…
Nedovedu si představit, že bych se se svým synem musela takto poprat, aby mě pustil do pusy, ještě tak hluboko a jak bych se snažila něco takového zachytit…brrr… (navíc v tý panice a stresu
)
Jo a fotka s motorovkou nemá chybu…
![]()
Tak ať už je jenom dobře. Snad bude vzpomínat jen na tu sanitku, takový zážitek (náš by z toho měl druhé Vánoce, na sanitky je zatíženej)
Kluk jeden statečná! Asi to má po mámě… ![]()