Pad z gauče

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
263
20.6.11 14:11

pad z gauče

ahojky syn my spadl z gauče na hlavu a na obličej. byla to dost velká rána začal strašně brečet až byl trochu fialovej a nemohl se chvilku nadechnout. tak mám strach zda mu nemůže něco být zlomený nos nebo tak. asi jsem hysterická ale byla to dost velká rána. poradte co dšlat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
20.6.11 14:15

Prohmatat, podívej se jak reaguje! Zkontorluj zorničky, vnímá v poho? nezvrací? co ho bolí? Neusíná Ti?
Gauče nebývají tak vysoký…spadl na dlažbu? koberec, nepraštil se ještě o stolek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
20.6.11 14:21

No…já bych jela do nemocnici…radši…Když spadl přímo na hlavu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
20.6.11 14:21

spadl asi před 10min. zatim nezvracel. zatim je to vše v poho tak snad to bude dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
20.6.11 14:24

Já bych teda osobně jela do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
20.6.11 14:25

Holky neplašte..sedačka není tak vysoko a děti jsou odolný. Pokud nezvrací a nemá otok kolem nosu, jakože by byl zlomený a na pohmat ho nebolí ani hlava, není ospalý tak to bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
20.6.11 14:28

no bude mít pěknou bouli na hlavě už ted mu to hraje všemi barvami. ted sedi a kouká. když by zvracel nebo něco tak určo pojedu do nem. ale když mu šahnu na nos tak uhýbá tak asi pojedu radši nebo nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
20.6.11 14:29

No kdyby si zlomil nos tak to sto pro poznas, jednak to silene boli a jednat to neskutecne hned natece!
Já si myslim ze je to v poho, ma rok a pul, gauče neni vysoko, hlidej ho a pokud neni spavej, mrkni na zornicky a je jako obvykle tak bude ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
20.6.11 14:33
pett09 píše:
no bude mít pěknou bouli na hlavě už ted mu to hraje všemi barvami. ted sedi a kouká. když by zvracel nebo něco tak určo pojedu do nem. ale když mu šahnu na nos tak uhýbá tak asi pojedu radši nebo nevim

A neuhýbal by i normálně ? :-) Hele pokud máš fakt strach, tak pro klid duše jeď, ať se zbytečně nestresuješ.

Těch boulí ještě bude, neboj. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
20.6.11 14:35
Dice píše:
No kdyby si zlomil nos tak to sto pro poznas, jednak to silene boli a jednat to neskutecne hned natece!
Já si myslim ze je to v poho, ma rok a pul, gauče neni vysoko, hlidej ho a pokud neni spavej, mrkni na zornicky a je jako obvykle tak bude ok :-)

Jasně, ten otok by šel myslím i kolem očí, to by poznala hned, to by i krvácelo, kdyby to bylo zlomený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
20.6.11 14:37

ještě jednu otázku asi blbou ale fakt nevim. jak se kontrolujou ty zorničky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
20.6.11 14:49

vezmi baterku a zasvit do oci, jde o to, aby se zornicka pri svetle stahla

jinak u nas se ted padalo hodne a hnusne a nejeli jsme nikam, kontroluju, prosaham, hlidam, deti mam plno, odjet je narocne, doktori si pak jeste chteji nechat dite na pozorovani, coz muzes uplne stejne delat doma taky…

dvoje deti znam, kdyz se chovaji standartne je to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
20.6.11 14:52

Jo ale on už je syn celkem velikej :) Já myslela, že je to klasicky zase miminko padající na zem 8-o Tak takových pádů si myslím ještě bude…Já jako malá spadla že židle na hlavu, bo sem si strčila nohy pod tričko a trochu se zhoupnula a spadla sem jak kuželka :lol: Měla sem akorát monokl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
20.6.11 14:53

Jak píše Jizvíková :-)

Pokud by mu něco bylo, tak zornice můžou být asymetrický, nebo nebudou reagovat na světlo…ale to spíš bývá při poranění lebky. To by musel spadnout fakt z velké výšky…nebo třeba ze schodů.

Z takových pádu mi stávají vlasy hrůzou. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
20.6.11 14:56
kaaaca-h píše:
Jo ale on už je syn celkem velikej :) Já myslela, že je to klasicky zase miminko padající na zem 8-o Tak takových pádů si myslím ještě bude…Já jako malá spadla že židle na hlavu, bo sem si strčila nohy pod tričko a trochu se zhoupnula a spadla sem jak kuželka :lol: Měla sem akorát monokl…

:lol: :lol: :lol: Já taky nechápu, jak jsem některý pády vůbec přežila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák