Převrácený kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
82
5.6.11 08:30

převracený kočárek

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak nejlépe ošetřit oteklé kolem oka. Zítra jdeme k paní doktorce, ale přesto bych už teď něco chtěla udělat. Zatím mu na to dávám framikoin. Včera jsme chtěli mít pěkný den, a jela jsem s malým v kočárku na kolečkových bruslích. Bohužel jsem to nezvládla a spadli jsme na beton. Malý je na obličeji trochu poškrábaný, ale spíš mi vadí to oteklé očičko. Teď mám z toho hrozné výčitky, měla jsem raději zůstat doma. Taťka říká, že to nic není, ale pro něho je všechno maličkost. A k tomu ve středu odlétáme k moři. Prosím o radu jak mu co nejlépe pomoct, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
5.6.11 08:34

měl helmu na kolo? pokud ano tak bych se moc nebála a na oko dávala studené obklady, jinak … no nevím, pokud spadl na hlavu, jela bych ihned do nemocnice.
Jinak nejsem zastáncem bruslení s kočárem, od toho ty kočáry nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21470
5.6.11 08:35

spíš bych to chladila. určitě ten otok brzo spadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
5.6.11 08:49

jak už psala ynax, měl helmu na kolo? Jestli nme tak bych s ním jela do nemocnice, vůbec bych nečekala na všední den, abych šla k doktorce.
Jinak my jsme byli na bruslích s kočárkem jen jednou, no a víckrát bych si netroufla, proto jsem si pořídili vozík za kolo a jezdíme s ním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
5.6.11 09:08

Helmu neměl, a hlídala jsem ho. Nespal 6 hodin, nezvracel, normálně si hrál. Kočárek mám s brzdou, ale já jsem zazmatkovala. Zkusím to s těmi obklady. Možná zkusím i studený tvaroh. A koupím helmu, ale vím, že ji nebude chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
5.6.11 09:13

malá helmu taky nechtěla, ale prostě musela, chvilku se povztekala a bylo dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
5.6.11 09:16

Framikoin bych vůbec nedávala, zkusila bych ty obklady. Hlavně se nenervuj, já taky jezdila na bruslích s kočárem. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
5.6.11 09:36

Ještě pro upřesnění, malý byl připoutaný spíš se vybulil s kočárkem. Helmu koupím a bude si muset zvykat a i když se na mě budou asi maminky, které jezdí s kočárkem dívat hloupě Martínek helmu bude mít. Ještě jsem totiž nikdy neviděla dítě s přilbou v kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
5.6.11 09:53

radši dítě s přilbou v kočáru než dítě v márnici. Na kole to je povinné a kočár s brusleme jede stejně rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
5.6.11 10:11

ať se dívají jak ctějí, jde přece o bezpečnost tvojeho prcka, my dáváme helmu malé i do vozíku, raději. Člověk nikdy neví :nevim: a zdraví svého dítěte bych nikdy riskovat nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.6.11 12:02
janmar80 píše:
Ještě pro upřesnění, malý byl připoutaný spíš se vybulil s kočárkem. Helmu koupím a bude si muset zvykat a i když se na mě budou asi maminky, které jezdí s kočárkem dívat hloupě Martínek helmu bude mít. Ještě jsem totiž nikdy neviděla dítě s přilbou v kočárku.

Já jsem teda při bruslení ještě dítě s přilbou neviděla, ale kdyby jo, naopak bych si řekla, že má zodpovědnou matku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.6.11 12:22

To já většinou nevidím s helmou ani děti, které stojí na vlastních bruslích. Ale všecky do jednoho mají chrániče na kolena, ty je fakt zachrání :palec: :zed:

Takže na to, jak jezdí ostatní bych se vybodla a dávala ochranné pomůcky podle sebe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
5.6.11 12:43

Ještě jestli se mohu zeptat, má cenu jít teď do nemocnice, když se to stalo včera a malému očividně nic není krom toho, že kolem očička to začíná modrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.6.11 13:00

To už asi ne, sleduje se 24 hodin… Takže když byl doteď OK, má stejné zorničky, reagujou mu na světlo, neblije, nespí, není neobykle hyperaktivní, tak je zřejmě v pořádku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák