Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
kaaaca-h píše:
Jo ale on už je syn celkem velikejJá myslela, že je to klasicky zase miminko padající na zem
Tak takových pádů si myslím ještě bude…Já jako malá spadla že židle na hlavu, bo sem si strčila nohy pod tričko a trochu se zhoupnula a spadla sem jak kuželka
Měla sem akorát monokl…
Já taky nechápu, jak jsem některý pády vůbec přežila.
Já bych chvíli sledovala a až kdyby se mi pak něco nezdálo, tak bych jela.
Jak píšou holky, takových pádů ještě bude,my měli už minimálně 4 takové a nikam jsme nejeli
A gauč není tak vysokej a když nespadl na tvrdou dlažbu, tak si myslím, že to bude OK ![]()
Třeba nemáš tak silný světlo. Já bych ho dala do místnosti, která není tak osvětlená a zkusila to tam.
tak to vypadá v poho ale budu ho kontrolovat akdyby něco tak pojedem. jinak všemm děkuji za reakce
Ahoj…
před hodinou mi čuba(Staford) porazila holku(1rok)..Holka stála uprostřed pokoje a hrála si, fenka slyšela pískání z venku tak se rozeběhla, uklozly jí packy po lině a narazila do Adélky, která přez ní udělala salto a spadla ošklivě na hlavičku, zádíčka…tak půl hodiny brečela a u toho usla..mám zajít k doktorovi? aby třeba neměla otřes mozku, nebo počkat jak se bude cítit až se probere?
děkuji za rady
Ahoj…
před hodinou mi čuba(Staford) porazila holku(1rok)..Holka stála uprostřed pokoje a hrála si, fenka slyšela pískání z venku tak se rozeběhla, uklozly jí packy po lině a narazila do Adélky, která přez ní udělala salto a spadla ošklivě na hlavičku, zádíčka…tak půl hodiny brečela a u toho usla..mám zajít k doktorovi? aby třeba neměla otřes mozku, nebo počkat jak se bude cítit až se probere?
děkuji za rady
Hlavně se říká, že by se po pádu na hlavičku mělo držet dítko nějakou dobu vzhůru a ne ho nechat spát…Takže bych asi taky radši vyrazila k lékaři, ale musíš to posoudit ty jak hrozný to byl pád…Ale přijde mi že i dost dlouho brečela…Mně když malá spadne tak brečí pár minut a dobrý, kdyby brečela takhle dlouho a ještě začala usínat asi bych s návštěvou doktora neotálela…
Pokud dýchá a je při vědomí a po čase nebrečí, tak to nemá smysl řešit. Trápit ho Rtg je větší zvěrstvo.
Ahoj holky, dnes mi jedno z dvojčat spadlo gauce cca půl metru ( 4 mesice ) když jsem bránila staršími aby na ni skočil 🤦 🤦 stalo se to cca v 16 a od té doby je víc oplakana… Spadla na hlavu jakoby na čelo… Mám to řešit? Mám problém sehnat hlídání pro ostatní sourozence…
@Anonymní píše:
Ahoj holky, dnes mi jedno z dvojčat spadlo gauce cca půl metru ( 4 mesice ) když jsem bránila staršími aby na ni skočil 🤦 🤦 stalo se to cca v 16 a od té doby je víc oplakana… Spadla na hlavu jakoby na čelo… Mám to řešit? Mám problém sehnat hlídání pro ostatní sourozence…
Sleduj jí, pravděpodobně jí nic nebude, děti jsou jak z gumy, ale jeden nikdy neví ![]()
@Anonymní píše:
Sleduj ji, není víc spavá, nezvraci? Čelo má tvrdou kost, když už pád, tak na čelo je ještě ta lepší varianta. Mě v tomhle věku spadly obe děti a nic se nestalo.
@Kriss Tina nezvrací ale je více plačtivá… Ona hned po usnula měla čas na spaní a nešlo mi to zabránit… A teď už je čas na noční spinkání…
Plačtivá může být protože se lekla…
Pokud nezvrací a není spavá nejspíš to nic nebude. Ale pro klid ji pozoruj… držím palec ![]()