Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
holky malem se mi udusil 3lety syn ..... ted jsme se vratili z nemocnice kam ho odvezla rychla … uplne se klepu … prisel za mnou do loznice a zacal se davit a zvracet … tak jsem s nim letela na zachod a jak jsem ho drzela tak jsem zjistila ze nemuze dychat tak jsem mu rvala ruku do pusy a zjistila jsem ze asi 6cm hluboko ma neco kovovyho, mlatila jsem mu do zad, rvala mu celou ruku a vubec to neslo ven, jen zvratky a krev… tchyne rychle volala zachranku a ja se mu to snazila porad vyrvat … no podarilo se mi to skoro po 5 minutach kdy jsem s nim bouchala a narvala mu tam snad celou ruku … pak teda uz jen tekla krev a zvratky …za chvili se uklidnil i zacal komunikovat takze kdyz prijela zachranka tak uz spolupracoval … no ale stejne jsme si museli sbalit veci ze je moznost ze si ho tam nechaji na noc … byl uzasnej, vzal si svoji motorovou pilu a jel sanitkou sam a ja se za nimi ritila autem … vzali by mne do sanitky ale tim ze by mne od tamtud uz neodvezli tak bych se s nim jak nemela jak v noci dostat domu … no jeste ze jsem to auto vzala neb nas pustili domu ..... pry to ma pohmozdeny ale ze nas pusti domu at ho v noci hlidam, a rano na kontrolu do nemocnice …kdyby neco mam prijet v noci zpatky … a ze ho to zitra zacne strasne bolet ze jsme mu to tam nehty dost podrazdila …doktorka na orl rikala ze mel hroznou kliku ze se to zastavilo o tu zaklopku a ze jsem teda strasne bojovala … holky to je fakt hroznej pocit kdyz se bojite ze vam umre dite ..... jdu se zkusit uklidnit a vyspat ..... diky za moznost to ze sebe dostat ......
Mohlo byt i hur, hlavne ze jste to zvladli vyndat nez prijela rychla! Hlavne ze je v poradku, musela to byt silena beznadej! ale zvladli jste to na jednicku! dej si sprchu, vinecko a dobrou noc! rano moudrejsi vecera… btw. ta veta : „Vzal si sebou svou motorovou pilu me trochu pobavila…“ ![]()
jsi uzasna, zvladla jsi to na jednicku
![]()
ja bych do sebe musela rubnout asi panaka ![]()
preji pokud mozno klidnou noc a at je malej v poradku a moc ho to neboli
![]()
proboha!!!a co spolkl?chudáček,teda jsi fakt statečná a šikovná,že jste to takhle zvládli!!!!Můžeš na sebe být hodně hrdá,že sis zachránila syna.Mi se uplně ježí chlupy na těle si to představit.Přeju,ať už vás nikdy nic takového nepotká!!!fakt šílený!
uplně mi běhá mráz po zádech… zvládli jste to ale skvěle
to je hlavní ![]()
ahojky..tak jeste ze to dobre dopadlo..teda to musel byt hroznej stres a strach ze si to neumim ani predstavit..ale zabojovala jsi perfektne..
..
holky diky moc … spolkl tohle ..... jsme u znamych kde hlidame barak … nikdy si hracky do pusy nestrkal … vubec nevim co ho to napadlo .....
jo jo motorova pila je nejoblibenejsi hracka
hrali si s panem doktorem v sanitce na Masakr motorovou pilou … a celou cestu domu mi nadsene vypravel jak jel sanitkou co houkala a blikala …no ja jela za tou sanitkou a porusila asi milion predpisu tak cekam kolik mi prijde pokut .....
Zakladatelko, klobouk dolů
Opravdu jsi to zvládla na výbornou…
Fuj, ale stejně je mi z toho zle… Jste si zažili příjemný večer. No, nedovedu si to představit.
Dobrou noc, šikovná maminko! ![]()
ahojky tak jeste ze to dopadlo takhle si hrdinka
ja si teda uplne nedokazu predstavit co bych delala ja a ani predstavovat nechci
ale pred tebou klobou dolu
![]()
Amelie píše:
holky diky moc … spolkl tohle ..... jsme u znamych kde hlidame barak … nikdy si hracky do pusy nestrkal … vubec nevim co ho to napadlo .....jo jo motorova pila je nejoblibenejsi hrackahrali si s panem doktorem v sanitce na Masakr motorovou pilou … a celou cestu domu mi nadsene vypravel jak jel sanitkou co houkala a blikala …no ja jela za tou sanitkou a porusila asi milion predpisu tak cekam kolik mi prijde pokut .....
ja padam
jako misto plysaka spi s motorovou pilou?:D
Hlavně,že to dobře dopalo.Obdivuju Tě.Fakt bych nechtěla nikdy tohle zažít.
Ať ho to moc nebolí broučka ![]()
Teda tak to jsi sikulka!!!!!!
Hlavne ze se ti to podarilo dostat ven a ze je maly v poradku.
Amelie, jsi úžasná, jak jsi to zvládla, úplně mě mrazilo, když jsem to četla a jenom jsem si říkala, kéž takový strach nemusím nikdy zažít… Moc držím broučkovi palce, ať si pospinká a je mu líp, ať ho to zítra moc nebolí. Koukám dobře na metřík, že udělal takové vzrůšo v předvečer svých narozenin? Tak všechno nejlepší, i když vaše dárky asi netrumfnou zážitek z jízdby blikající houkající sanitkou
![]()
taky se přidávám k obdivu, skvěle jsi to zvládla. připojuju se ke gratulantům
![]()