Jen se vypsat...

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3552
20.7.11 23:32

jen se vypsat ...

holky malem se mi udusil 3lety syn ..... ted jsme se vratili z nemocnice kam ho odvezla rychla … uplne se klepu … prisel za mnou do loznice a zacal se davit a zvracet … tak jsem s nim letela na zachod a jak jsem ho drzela tak jsem zjistila ze nemuze dychat tak jsem mu rvala ruku do pusy a zjistila jsem ze asi 6cm hluboko ma neco kovovyho, mlatila jsem mu do zad, rvala mu celou ruku a vubec to neslo ven, jen zvratky a krev… tchyne rychle volala zachranku a ja se mu to snazila porad vyrvat … no podarilo se mi to skoro po 5 minutach kdy jsem s nim bouchala a narvala mu tam snad celou ruku … pak teda uz jen tekla krev a zvratky …za chvili se uklidnil i zacal komunikovat takze kdyz prijela zachranka tak uz spolupracoval … no ale stejne jsme si museli sbalit veci ze je moznost ze si ho tam nechaji na noc … byl uzasnej, vzal si svoji motorovou pilu a jel sanitkou sam a ja se za nimi ritila autem … vzali by mne do sanitky ale tim ze by mne od tamtud uz neodvezli tak bych se s nim jak nemela jak v noci dostat domu … no jeste ze jsem to auto vzala neb nas pustili domu ..... pry to ma pohmozdeny ale ze nas pusti domu at ho v noci hlidam, a rano na kontrolu do nemocnice …kdyby neco mam prijet v noci zpatky … a ze ho to zitra zacne strasne bolet ze jsme mu to tam nehty dost podrazdila …doktorka na orl rikala ze mel hroznou kliku ze se to zastavilo o tu zaklopku a ze jsem teda strasne bojovala … holky to je fakt hroznej pocit kdyz se bojite ze vam umre dite ..... jdu se zkusit uklidnit a vyspat ..... diky za moznost to ze sebe dostat ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23033
20.7.11 23:38

:hug: Mohlo byt i hur, hlavne ze jste to zvladli vyndat nez prijela rychla! Hlavne ze je v poradku, musela to byt silena beznadej! ale zvladli jste to na jednicku! dej si sprchu, vinecko a dobrou noc! rano moudrejsi vecera… btw. ta veta : „Vzal si sebou svou motorovou pilu me trochu pobavila…“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544

jsi uzasna, zvladla jsi to na jednicku :palec: :palec:
ja bych do sebe musela rubnout asi panaka :roll:

preji pokud mozno klidnou noc a at je malej v poradku a moc ho to neboli :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434

proboha!!!a co spolkl?chudáček,teda jsi fakt statečná a šikovná,že jste to takhle zvládli!!!!Můžeš na sebe být hodně hrdá,že sis zachránila syna.Mi se uplně ježí chlupy na těle si to představit.Přeju,ať už vás nikdy nic takového nepotká!!!fakt šílený!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830

uplně mi běhá mráz po zádech… zvládli jste to ale skvěle :-) to je hlavní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
20.7.11 23:41

ahojky..tak jeste ze to dobre dopadlo..teda to musel byt hroznej stres a strach ze si to neumim ani predstavit..ale zabojovala jsi perfektne.. :potlesk: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
20.7.11 23:42

holky diky moc … spolkl tohle ..... jsme u znamych kde hlidame barak … nikdy si hracky do pusy nestrkal … vubec nevim co ho to napadlo .....

jo jo motorova pila je nejoblibenejsi hracka :-) hrali si s panem doktorem v sanitce na Masakr motorovou pilou … a celou cestu domu mi nadsene vypravel jak jel sanitkou co houkala a blikala …no ja jela za tou sanitkou a porusila asi milion predpisu tak cekam kolik mi prijde pokut .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adaška
20.7.11 23:47

Zakladatelko, klobouk dolů :potlesk: Opravdu jsi to zvládla na výbornou…

Fuj, ale stejně je mi z toho zle… Jste si zažili příjemný večer. No, nedovedu si to představit.

Dobrou noc, šikovná maminko! :hug:

• Citovat
  • Upravit
zuzukaa
20.7.11 23:54

ahojky tak jeste ze to dopadlo takhle si hrdinka :palec: ja si teda uplne nedokazu predstavit co bych delala ja a ani predstavovat nechci :-) ale pred tebou klobou dolu :palec: :palec: :palec: :mavam: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
23033
20.7.11 23:56
Amelie píše:
holky diky moc … spolkl tohle ..... jsme u znamych kde hlidame barak … nikdy si hracky do pusy nestrkal … vubec nevim co ho to napadlo .....jo jo motorova pila je nejoblibenejsi hracka :-) hrali si s panem doktorem v sanitce na Masakr motorovou pilou … a celou cestu domu mi nadsene vypravel jak jel sanitkou co houkala a blikala …no ja jela za tou sanitkou a porusila asi milion predpisu tak cekam kolik mi prijde pokut .....

:D ja padam :))))))))))))))) jako misto plysaka spi s motorovou pilou?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
21.7.11 00:01

presne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
21.7.11 00:07

Hlavně,že to dobře dopalo.Obdivuju Tě.Fakt bych nechtěla nikdy tohle zažít.
Ať ho to moc nebolí broučka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
21.7.11 01:13

Teda tak to jsi sikulka!!!!!!
Hlavne ze se ti to podarilo dostat ven a ze je maly v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
21.7.11 01:59

Amelie, jsi úžasná, jak jsi to zvládla, úplně mě mrazilo, když jsem to četla a jenom jsem si říkala, kéž takový strach nemusím nikdy zažít… Moc držím broučkovi palce, ať si pospinká a je mu líp, ať ho to zítra moc nebolí. Koukám dobře na metřík, že udělal takové vzrůšo v předvečer svých narozenin? Tak všechno nejlepší, i když vaše dárky asi netrumfnou zážitek z jízdby blikající houkající sanitkou :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
21.7.11 06:09

taky se přidávám k obdivu, skvěle jsi to zvládla. připojuju se ke gratulantům :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák