Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V posledni dobe jsem nejak nekoukala moc na nove diskuze a byli jsme s malou pryc navic tak jsem to prolitla v cuku leku odepisovala.
Ale ted mam chvilku tak si procitam ty stare diskuze.
Ted k jadru:
Zarazila me zde jedna osoba Erdita.
Pardon ale vazne mi to asi dneska neda spat jeji diskuzni prispevky.To nas tady vazne provokuje?To co vsude pise snad nemuze myslet vazne!?
Jsu znechucena jejima prispevkama.
Ted sem si trochu ulevila.
… provokace??…
tak se hált nesmíte nechat ![]()
já jsem s erditou nějak zkoušela komunikovat, a vyznělo to tak, že jí připadá, že si tady matky hrají na dokonalé matky - stručně řečeno.
Každopádně - chodím se fakticky spíš sporadicky (nebo.. řekněme nárazově) - ale jako by to tady houstlo… nebo co… (vypozorováno pouze „nárazově“, jak už říkám) - a to myslím nejen erditou, ale celkově.
prostě jen dojem.
To jako co? Nechat se vyprovokovat? Já jsem ledově klidná, když je někdo blázen tak co, snad jen politovat děti, pokud nějaké vůbec jsou
no ![]()
JÁ BYCH TO TAK TRAGICKY NEBRALA-je třeba se každý den od srdce zasmát a tuhleTA je například docela dobrý materiál (OBČAS) ![]()
No taky si myslim.No budu se ji muset v jinych diskuzich vyhybat.No ona je v zasede k smichu ale i k placi.
Lesinko,omlouvam se ale me to fakt dostalo.tak jestli chces tak to smaz.
Jinak muj nazor je jedno jestli ma vlastni duskuzi nebo ne beztak jsem si vsimla u nejake diskuze ze se probirala. ![]()
Víš, jde o to, že každá jsme nějaká a každá máme nějaké své… Pokud mi někdo vysloveně nesedí a to se prostě stává, tak se snažím krotit - protože jak se strhne hádka, je to nakonec vždycky špatně a často se řeknou (napíšou) věci, které se neměly být vysloveny.
Priznavam je hnusne nekoho pomlouvat ale sproste se zde nemluvi tak si myslim ze to nevadi.A pokud ji to bude vadit ona se urcite pripoji.