Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
a neprobíhaly ty nadávky zrovna v době, kdy byla Lesina pryč?
vím že se vracela během té „poslední“ erdity diskuze (kterou jsem teda stihla zaznamenat) a sice kolem brečícího mimča, protože se ptala, kde já jsem vzala žábu, která kadí do vody (já to teda napsala jinak)
A já zírám, že jsme opět zaplácali tři strany a v podstatě o ničem.
Myslím, že nejlepší způsob jak to přejít je příliš nereagovat. Ve své době tu byl pořádán hon i na čertíka-bertíka a spoustu jiných. Dnes si na ně vzpomenou jen skalní uživatelé a tak by to asi i mělo být. Nevytahujte kostlivce ze skříně, když si tam spokojeně podřimují.
Jojo, na čertíka bertíka jsem si hned vzpomněla … Já chodím na emimino od roku 2003 a vždycky čas od času se objeví postavička, která prostě chce provokovat … ale nikdy tu dlouho nevydrží, ostatní ji prostě vyštípou. A myslím, že je to dobře, tady není místo na urážky a bezhlavé handrkování …
Teda napsat čubku s P (čupka), to se jen tak nevidí
Jsem musela chvíli i přemýšlet, co tím autorka měla na mysli
To rozhodně neberte jako výsměch - jen mě některé chyby a překlepy okouzlují
Taky mám své jedinečné…
A teď k věci - takový slovník (s i bez hrubek) zde opravdu není a nebude vítán a je mi opravdu moc líto, že mi právě toto uniklo.
L.
baghira píše:
Jojo, na čertíka bertíka jsem si hned vzpomněla … Já chodím na emimino od roku 2003 a vždycky čas od času se objeví postavička, která prostě chce provokovat …
Mimochodem, i čertík byl jen číci nezbedné alter ego
![]()
A přeji dobrou noc!!!! ![]()
Lesina píše:
Mimochodem, i čertík byl jen číci nezbedné alter ego![]()
![]()
![]()
Co mám udělat, abys mi to prozradila???!!!
( Sati - ty zvrhlíku!!!)
S errditou jsem se setkala jen jednou a nicim extra me nezaujala, tak jsem ted projela par jejich prispevku - kdyz se vytoci, je ostra - povetsinou se jen sama mirne branila utokum, ktere se na ni snesly, za to, ze je jina.
… ale bohuzel tady vidim klasicky syndrom emimina, tzn. sroceni spravnych matek, „majicich patent na rozum“, ktere se pusti do jedne „podle nich chybujici“ jak vosy na pivo a pronasleduji ji, kde se da.
V pripade Erdity to bylo, ze dala decku ve dvou mesicich krupicku (jako jsme ostatne dostavaly my vsechny), a tedka za to bude pykat az do skonani emimina, bez ohledu na to, o cem ktera diskuse bude. Erdita navzdy uz bude „ta zla s krupici“.
Myslim, ze se tady casto netoleruji odlisne nazory od vetsiny. Ohledne stravovani miminek se doporuceni meni nejmene po peti letech, takze je vazne blahove domnivat se, ze vetsinovy nazor je urcite spravny. Ja kdyz se tady ozvu proti okultnim metodam a sarlatanstvi (ktere se bohuzel vetsinove uznavaji), tak si to obvykle taky sliznu.
Nechcete zalozit diskusi i o me? Taky mam talent vytacet lidi, vetsinou nejakym nepochopenym vtipem, ale myslim, ze tu jsou jedinci, kteri jsou na me tolik alergicti, ze cihaci co napisu, aby si to mohli okamzite vztahnout na sebe jako utok.
Pudli-nechci Ti srážet Tvé mínění o sobě sama,ale MYSLÍŠ SI,ŽE JSI VÁŽNĚ TAK ZAJÍMAVÁ JAKO PIATELKA S NICKEM ERDITA???? ![]()
Navíc-ani ze setiny nejsi tak vulgární ![]()
Ne ne,jen v odlišnostech to NENÍ,to by bylo moc snadné......
Presne nejde jen o odlisnosti ale spis o to ze je sprosta.Zatim sem nikdy necetla sproste nadavky az od ni.Ta krupice me zarazila ale je to jeji problem.Ale asi by to nemela vytahovat na verejnost protoze ji musi byt jasne ze se to ozve s negativem a nemusi byt hnes sprosta.
Pudli:
myslím si totéž.
Pod Tvůj příspěvek
z 6. červenec 2009 8.20 se podepisuji. (schválně necituji abych to nenatahovala do délky)
Lesina píše:bertíka si taky pamatuju a taky bych moc chtěla vědět kdo to bylbaghira píše:
Jojo, na čertíka bertíka jsem si hned vzpomněla … Já chodím na emimino od roku 2003 a vždycky čas od času se objeví postavička, která prostě chce provokovat …Mimochodem, i čertík byl jen číci nezbedné alter ego
A přeji dobrou noc!!!!![]()
![]()
![]()
Len-til-kah píše:Lesina píše:
Mimochodem, i čertík byl jen číci nezbedné alter ego![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Co mám udělat, abys mi to prozradila???!!!
( Sati - ty zvrhlíku!!!)
Zvrhlíku
maminkooooooo čeho jsem se to tu dočkalaaaaaaaaa
![]()
Sat,maminku nevolej ta ti nepomuže ![]()
OT:ted hledim na metřiky.Jurovi vše nejlepši k narozeninam. ![]()