Jen ziram - erdita

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1837
5.7.09 23:03

tak nějak kolem a kolem…
jakkoli sem chodím nárazově (a to chodím) - tak když jsem si - jako člověk, který nezná pozadí - rozklikla diskuzi o tom miminku, které pláče a nejde utišit - tak jsem jsem si to prostě chtěla otevřít - JEN TAK - a místo normální diskuze jsem našla cosi jako hrrrrrrrrrrrrrr - útok vos nebo co…
Jsou pravděpodobně minimálně dvě možnosti:
a) erdita je prostě jiná - a vy se na ni vysloveně srocujete
b) erdita si z vás dělá legraci - a vy se na to chytáte.
Ale houfně a ve velkým.

Komunikovala jsem s erditou přes SZ. Já nevim - prostě…
nelíbí se mi to - ale nechci tím říct, že se mi nelíbí jen to, jak erdita vystupuje.
Nelíbí se mi moc jednání obou stran - to znamená i těch, co na ni útočí - právě proto, že útočí v hejnu!
Něco jinýho je útok jednotlivce proti jednotlivci plus nějaký ty paběrky k té či oné „straně“, ale toto je už celkem plánovitý útok.
tak to pozoruju s ohledem na to, že NEČTU např. diskuze na B-C (alespoň rozhodně ne pravidelně) a vlastně nečtu pravidelně ani diskuze zde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.7.09 23:10

Já se teda divila že lesina nezamkla diskuzi co založila Erdita a sama tam nadávala ostatím do čubek atd..... a přitom spoustu jiných diskuzí kde ani tolik nadávek nepadne se zamknou.Tim neříkám že jsem tak také něco nepřihodila :oops: :lol:

Diskuze o Erditě je myslím zbytečná,každý si udělal obrázek a tohle vypichování jedince před dav se mi moc nelíbí a myslím že Erdita se zviditelnit dokáže sama .

Nevěřím tomu že existuje proto že třeba slíbla poslat fotečku něčeho co by mě přesvědčilo o opaku a přijde mi že její příspěvky píšou dvě osoby :lol: a skvěle se baví.Vždycky když to kolem ní utichne tak zas vytáhne něco dalšího viz
Krupice,KM a když utichlo i to vyběhla hned z další senzací že dává dítě od 4 měsícu do chodítka a že s ním i chodí za ruce a i když to utichlo,tetelila se radostí jak dá za měsíc (3měsíčnímu dítěti) pribináka takže už tomu fakt nevěřím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
5.7.09 23:11

Ahoj holky, já teda neměla moc času číst vše (od obou stran) a abych pravdu řekla, nemám většinou ani sílu reagovat na všechny „ptákoviny“ co kdo chystá svým dětem (ale musím říct, že u Erdity se taky divím).
Obrázek jsem si udělala nejen z jejího slovníku, ale i z množství pravopisných chyb - to nejsou překlepy :roll: Říkejte si co chcete, ale i když nejsme češtinářský kroužek, že :wink: tak myslím, že především hrubý slovník a hrubky nepřidají nikomu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
5.7.09 23:12
Kamča.dalmatinka píše:
Já se teda divila že lesina nezamkla diskuzi co založila Erdita a sama tam nadávala ostatím do čubek atd..... a přitom spoustu jiných diskuzí kde ani tolik nadávek nepadne se zamknou.Tim neříkám že jsem tak také něco nepřihodila :oops: :lol:

To mi uteklo, dáš odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
5.7.09 23:12

Kazdej mame svuj nazor a kazdej si sve deti vyvochovame jinak.Nikdo nejsme dokonale.A i v jinych diskuzich se ne vzdycky vsichni shodnem ale abychom se sproste urazeli akorat si vymenime nazory.A stim ze se na ni sletnem jak houf vos bohuzel musela pocitat.Kdyz ji jde teda o to provokovat a bohuzel byla a velka.

Pokud se chtela zviditelnit tak se ji to povedlo ale v negativnim smyslu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
5.7.09 23:15

Ahoj

také nemám moc čas sledovat co se kde děje. Ale je fakt, že zvědavost je prevít a zrovna u této osoby no nesympatizuji s ní a některé hlášky mě nadzvedly ze židle. Hold virtuální svět no co naděláme. Takových elementů tady bylo již více nebudu zmiňovat vška každý ví.

Já jsem moc ráda, za to, že tady najdu vždy nějakou radu a pochopení. Na druhou stranu nerada tady vidím takové ty jiné záměry některých uživatelů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.7.09 23:16
Lesina píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Já se teda divila že lesina nezamkla diskuzi co založila Erdita a sama tam nadávala ostatím do čubek atd..... a přitom spoustu jiných diskuzí kde ani tolik nadávek nepadne se zamknou.Tim neříkám že jsem tak také něco nepřihodila :oops: :lol:
To mi uteklo, dáš odkaz?
dám,vteřinku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
5.7.09 23:16

http://www.stesti.cz/profil/erdita/?…

Ale kdosi to kdesi nasel pry tam byl jakysi denik ale ten okamzite zmizel po te co napsala odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.7.09 23:19

nevim jak hodit odkaz aby se neukázala jen ta diskuze tak třeba zde jeden kousek

erdita píše:
derido a vidis to je presne to co mi vadi.danyleo neber mou dceru do huby ty cupko debilni.ma dcera nema zadne sklony k tloustce je uplne normalni zdrave decko.sorry ze neni vychrtla,takove deti se mi rozhodne tedy nelibi radsi at je ji dost… omlouvam se za ten slovnik ale na tu pizdu uz fakt jiny nemam.nazory jsou nazory ale navazet do lidi dle vzhledu to uz mi prijde dost ubohe..a co se tyce me postavy taky jsem normal.jen se pochlub ty se svym fotem a nemachruj mi tady nulo..... je mi lito ze az do takovych mezich me donutila zajit ale fakt uz co je moc to je moc
erdita píše:
danyleo a ja na detech rozhodne nesetrim.rikam NEZNAS ME TAK PRESTAN TAK DEBILNE KECAT…TY BLAHO JESTE SE TU BUDE SRAT DO ME FINANCNI SITUACE A JESTE K TOMU PSAT KRAVINY!NEJSES TROCHU JEBLA?ME DETI NIKDY NESTRADALY A V NICEM!TO ZE JSEM DALAS KRUPICI NENI KVULI SETRENI ALE ABY SE VIC ZASYTILA PROTOZE JSEM BYLA HOTOVA.JSI FAKT DEBIL
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.7.09 23:22

a danyela na její dceru neřekla ani písmenko,Erdita to má nějaké pomotané

v tom deníčku nestálo nic hrozného,četla jsem ho a nebylo tam nic zvláštního,jen něco o tom že dokáže bejt zlá a mstivá a všechno příkoří si pamatuje :wink: .
Tím že si někdo ale udělá taové album přece neznamená že je to opravdu její nebo že to dokonce nezaložila naschvál,ale já už jsem na tohle opatrná po Markýskovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
Kamča.dalmatinka píše:
nevim jak hodit odkaz aby se neukázala jen ta diskuze tak třeba zde jeden kousek
erdita píše:
derido a vidis to je presne to co mi vadi.danyleo neber mou dceru do huby ty cupko debilni.ma dcera nema zadne sklony k tloustce je uplne normalni zdrave decko.sorry ze neni vychrtla,takove deti se mi rozhodne tedy nelibi radsi at je ji dost… omlouvam se za ten slovnik ale na tu pizdu uz fakt jiny nemam.nazory jsou nazory ale navazet do lidi dle vzhledu to uz mi prijde dost ubohe..a co se tyce me postavy taky jsem normal.jen se pochlub ty se svym fotem a nemachruj mi tady nulo..... je mi lito ze az do takovych mezich me donutila zajit ale fakt uz co je moc to je moc

já nezírám ja čumím 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576

Ale nejsou tam nadávky jen od Erdity :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
5.7.09 23:26

Taky koukam :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
5.7.09 23:26

Tak to je „hustýýýýý“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.7.09 23:29

Lesi omlouám se že jsem to rozšířila znovu :oops: :lol:
Vim že mi psali asi dvě holky sz že ti psaly aby jsi tam nakoukla,tak mi právě bylo divný že jsi nakoukla a ani jsi na to nereagovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová