Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to pořadně oslavte.A že mu přejen at vas trochu min zlobi ![]()
Ahoj, tady jedna cupka debilni
Na emimi chodim hodne narazove, a jak koukam, mluvilo se tu o me
Ano, na Erditinu dceru jsem nemela jedinou narazku, dukaz v diskuzi o placicim dvoumesicnim miminku.
K Erdite - zensky, berte to trochu s humorem
To, ze se ji povede vas vytocit, tim vlastne dosahla toho, ceho chtela ![]()
Ja v:,–(im boty, ze uz si zalozila dalsi dva nicky a bude tu i nadale, jen skryta pod jinou prezdivkou ![]()
Tech deti je mi taky lito, ale nejdou to moje deti, tak co bych to vic resila…ja uz jsem se presvedcila, ze nejake promlouvani do duse a vysvetlovani a argumentovani u tehle osoby je jako hazeni hrachu na zed.
Co mi na ni vadi nejvic jsou zpusoby, jak pise, vulgarismy a nadavky, ale tim spis si o ni kazdej udela vlastni obrazek.......
A kdo cetl jeji diskuzi o placicim miminku, asi si sam vsiml, jak je na me vysazena, a to nejspis proto, ze se nad jejima prispevkama neskutecne bavim a fakt si tukam na celo, ale rozhodne me nerozhodi a nedotlaci k tomu, abych se snizila k nadavkam a urazkam, jako ona, coz ji asi strasne vadi…
![]()
Danyleo, já tě vůbec neznám dlouho a zpočátku jsi mi byla dost sympatická. Navíc i souhlasím s tvými názory. Ale to, cos předvedla v té Erditině diskuzi, změnilo můj názor na tebe. Pořád jsi ji provokovala, vysmívala se, dráždila, posmívala se, ťukala na čelo… Až mě ani nepřekvapila ta její sprostá reakce. To, že souhlasím s tvými názory, neznamená, že souhlasím se způsobem, jak je prezentuješ. Chvílemi jsem měla pocit, že se snižuješ na úroveň Erditiných příspěvků, chvílemi jsem měla pocit, že jsou ještě o pár úrovní pod nimi. Stálo ti to za to? Ty jedna provokatérko provokativní!!!
Asi tě mám ráda. Mé city k tobě jsou velice smíšené - na jedné straně tě miluju, ne druhé bych tě občas zabila. Asi to bude láska
![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Lesi omlouám se že jsem to rozšířila znovu![]()
Vim že mi psali asi dvě holky sz že ti psaly aby jsi tam nakoukla,tak mi právě bylo divný že jsi nakoukla a ani jsi na to nereagovala
Přiznávám se, že jsem jednou z nich byla já. Psala jsem Sati, jestli by nemohla něco udělat s tou diskuzí o nespícím miminu. Vadily mi ty sprosťárny.
Vím - stačilo by nečíst to, ignorovat, vypnout PC, ale ta ženská zvědavost je šílená nemoc
Nedalo mi to, abych furt nenakukovala. Bylo to opravdu vzrušující. Ale čeho je moc, toho je příliš ![]()
Já nevím, co řešíte, emimino zkrátka není setkání členů menzy a někdo je holt prostší (a sprostější)
Podle mně je divné zakládat na to další diskusi, stačí napsat SZ, pakliže vás něco na zmíněné tak žere, že si neumíte ulevit v rámci příslušné diskuse.
Euphorbia píše:
Podle mně je divné zakládat na to další diskusi, stačí napsat SZ, pakliže vás něco na zmíněné tak žere, že si neumíte ulevit v rámci příslušné diskuse.
To by ale nebylo tak vzrušující
![]()
Lulje, tak ted nevim, jestli jsem urazena, nebo polichocena… ?
![]()
Mas pravdu, ja jsem v nekterych vecech hrozna, obcas jsem taky „Co na srdci co na jazyku“, kdy by stalo za to mlcet..... Jenze ja to nemohla vydrzet..... Ja se proste u pocitace mlatila smichy a tak mi to nedalo
Jasne, ze to byla naprosto zjevna provokace, to muselo asi dojit kazdymu…
U jinych „normalnich a normalne se projevujicich“ uzivatelek bych si to nedovolila, ale tady mi to bylo tak nejak jedno…
![]()