Jen ziram - erdita

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11530
6.7.09 12:43

Až zítra, až zítra bude snad oslava :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
6.7.09 13:13

Tak to pořadně oslavte.A že mu přejen at vas trochu min zlobi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
6.7.09 20:20

Ahoj, tady jedna cupka debilni :lol: :lol: :lol: Na emimi chodim hodne narazove, a jak koukam, mluvilo se tu o me :) Ano, na Erditinu dceru jsem nemela jedinou narazku, dukaz v diskuzi o placicim dvoumesicnim miminku.

K Erdite - zensky, berte to trochu s humorem :) To, ze se ji povede vas vytocit, tim vlastne dosahla toho, ceho chtela 8)

Ja v:,–(im boty, ze uz si zalozila dalsi dva nicky a bude tu i nadale, jen skryta pod jinou prezdivkou ;)
Tech deti je mi taky lito, ale nejdou to moje deti, tak co bych to vic resila…ja uz jsem se presvedcila, ze nejake promlouvani do duse a vysvetlovani a argumentovani u tehle osoby je jako hazeni hrachu na zed.

Co mi na ni vadi nejvic jsou zpusoby, jak pise, vulgarismy a nadavky, ale tim spis si o ni kazdej udela vlastni obrazek.......
A kdo cetl jeji diskuzi o placicim miminku, asi si sam vsiml, jak je na me vysazena, a to nejspis proto, ze se nad jejima prispevkama neskutecne bavim a fakt si tukam na celo, ale rozhodne me nerozhodi a nedotlaci k tomu, abych se snizila k nadavkam a urazkam, jako ona, coz ji asi strasne vadi… :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
7.7.09 09:51

Danyleo, já tě vůbec neznám dlouho a zpočátku jsi mi byla dost sympatická. Navíc i souhlasím s tvými názory. Ale to, cos předvedla v té Erditině diskuzi, změnilo můj názor na tebe. Pořád jsi ji provokovala, vysmívala se, dráždila, posmívala se, ťukala na čelo… Až mě ani nepřekvapila ta její sprostá reakce. To, že souhlasím s tvými názory, neznamená, že souhlasím se způsobem, jak je prezentuješ. Chvílemi jsem měla pocit, že se snižuješ na úroveň Erditiných příspěvků, chvílemi jsem měla pocit, že jsou ještě o pár úrovní pod nimi. Stálo ti to za to? Ty jedna provokatérko provokativní!!!
Asi tě mám ráda. Mé city k tobě jsou velice smíšené - na jedné straně tě miluju, ne druhé bych tě občas zabila. Asi to bude láska :roll: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
7.7.09 09:53
Kamča.dalmatinka píše:
Lesi omlouám se že jsem to rozšířila znovu :oops: :lol:
Vim že mi psali asi dvě holky sz že ti psaly aby jsi tam nakoukla,tak mi právě bylo divný že jsi nakoukla a ani jsi na to nereagovala

Přiznávám se, že jsem jednou z nich byla já. Psala jsem Sati, jestli by nemohla něco udělat s tou diskuzí o nespícím miminu. Vadily mi ty sprosťárny.
Vím - stačilo by nečíst to, ignorovat, vypnout PC, ale ta ženská zvědavost je šílená nemoc :oops: Nedalo mi to, abych furt nenakukovala. Bylo to opravdu vzrušující. Ale čeho je moc, toho je příliš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
7.7.09 21:38

Já nevím, co řešíte, emimino zkrátka není setkání členů menzy a někdo je holt prostší (a sprostější) :lol: Podle mně je divné zakládat na to další diskusi, stačí napsat SZ, pakliže vás něco na zmíněné tak žere, že si neumíte ulevit v rámci příslušné diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
8.7.09 07:52
Euphorbia píše:
Podle mně je divné zakládat na to další diskusi, stačí napsat SZ, pakliže vás něco na zmíněné tak žere, že si neumíte ulevit v rámci příslušné diskuse.

To by ale nebylo tak vzrušující :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
11.7.09 13:54

Lulje, tak ted nevim, jestli jsem urazena, nebo polichocena… ? :lol: :lol:

Mas pravdu, ja jsem v nekterych vecech hrozna, obcas jsem taky „Co na srdci co na jazyku“, kdy by stalo za to mlcet..... Jenze ja to nemohla vydrzet..... Ja se proste u pocitace mlatila smichy a tak mi to nedalo :oops: :oops: Jasne, ze to byla naprosto zjevna provokace, to muselo asi dojit kazdymu… :lol: :oops: U jinych „normalnich a normalne se projevujicich“ uzivatelek bych si to nedovolila, ale tady mi to bylo tak nejak jedno… :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová